Ласкин по повод питбула: Ако аз изям дете, ще ме осиновите ли?

Актьорът с гневен пост срещу "зелени" и "еколози"
Обновена: 2 фев 2018 15:49 | 2 фев 2018 15:45,
189
Ласкин по повод питбула: Ако аз изям дете, ще ме осиновите ли?
Снимка: архив "Булфото"

Актьорът Иван Ласкин направи поредното си провокативно изказване, този път по адрес на хората, поискали да осиновят питбула, който изяде дете.

Трагедията се разигра преди дни в пазарджишкото село Мокрище. Животното било вързано в двора на ромско семейство, а 3-годишното момченце решило да го погали. Това се случило докато роднините му, които го гледали, били на гости при съседи.

Още по темата

Тв кадри показаха кучето в окаяно състояние – слабо и треперещо, а специалисти обясниха, че то е системно недохранвано. След тези информации се появиха хора, готови да осиновят животното.

Това пък провокира гневната реакция на Ласкин.

"Еколози" искали да осиновят кучето-убиец!!! Абе, дебили прости, ако аз изям дете, ще ме осиновите ли? То бива платена дебилщина, ама минахте всички норми", написа днес актьорът в профила си във Facebook.

"Колко от вас, дрисльовци, е носил килограми каменна сол на гърба си с километри в планината, защото чифтокопитният дивеч има нужда от сол, за да изкара зимата?

Носите хартийки на жълтите павета, посраняци такива. Видя ли "зелен", то той веднага ще позеленее, защото ще му счупя мандибулата! Ка...ти платени!", пише още Ласкин.

Той пита зелените и защо не протестират в гората, която се опустошава от роми с бракониерство?

"Защото ви е страх, мърльовци! Да не ви опънат на някой дънер! Ловците сме 135 000, пачаври "зелени". Не ни ядосвайте!", завършва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай Ласкин е прав, но това го е написал пак поне на 4 уискита горкия. Само се чудя онази Алекс Сърчаджиева как го търпи тоя алкохолик.
103
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може Ласкин да е всякакъв, ама в случая е прав. Кучето е нападнало и убило. Закона е ясен. Тия господа дето го искат ще го пуснат ли да си играе с тяхните деца или в момента в който го вземат ще го пуснат на свобода? Айде стига с това джендърско лицемерие! Сиктир!
102
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БРЕНИКЕ....
101
5
 
7
 
! Отговори
Иван Ласкин преди 6 години
-ШШШШШШШШШШШШШШ алооооооооооооо еколозите!!! Ви мен уважавате ли мъ уе?
100
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оф, Ласкин пак ли свърви водката. Голем си философ, същия като Карбоффски.
99
13
 
13
 
! Отговори
хлъц преди 6 години
след толкова алкохол как е видял буквите на клавиятурата че да напише този пост незнам. Да не би някой друг да е писал а Ванката само да е диктувал?
98
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И да изядеш дете,и да не изядеш,няма кой да те осинови тебе.
97
15
 
16
 
! Отговори
Иване, Иване... преди 6 години
Накваскин, защо ти е да те осиновяват бе? Да ти дава някой пари за алкохол ли?
96
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами прав си е за зелените.На някой превили му впечатление,че въпросните зелени са само там където предстоят някакви строежи или благоустройства.Защо пред никоя фирма за дърводобив не ги видях да протестират.Че се изсякоха и износаха милиони кубици дървен материал...половината незаконно... Виждали ли сте какви джипове и коли карат.Кой и защо ги финансира?Ами тези които ще търпят загуби,ако в България има силен туризъм.Това е.
95
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно против кучетата, както бездомните, които разкъсаха професор в "Малинова долина", така и против агресивните породи без нашийник! Но жалко че Васко да Гама от село Рупча изглежда сега така и се занимава с *** и алкохол!
94
13
 
10
 
! Отговори
Temerlan преди 6 години
Като го гледам какъв е тумбак, може да нос камена сол само с асансьор ;-)
93
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
,,Васко'' осиновявам те веднага,но само ако доведеш ,,Тинчето''.
92
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tъпак! Жал ми е за Алекс.
91
16
 
17
 
! Отговори
художника преди 6 години
Обръщение към правителството:"Зелените" и кучкаритена влак да ги натоварите,закарайте ги във Сибир,за да има МИР ! :-) :-) :-)
90
6
 
34
 
! Отговори
Голям капацитет. преди 6 години
Кучето не е виновно ......трябва да съдят родителите за беспризорност. Де са блели. Все едно да пуснеш детето при чакали и после защо стана така... идиотщина. Твърде вероятно е кущето да има по силна мозъчна дейност от бащата.
89
10
 
16
 
! Отговори
Марио преди 6 години
Този с животно ли се сравнява?
88
16
 
21
 
! Отговори
КРЕТЕН преди 6 години
А този *** като казва,че са толкова много и въоръжени защо праща зелените да пазят горите от ЦИГА:ните,а не се организират всите тия " юнаци",че да охраняват държавата? То и без друго няма държава! Но това момченце е смелчага когато е на градус. Иначе не става за нищо освен за манекен на някой ВИНПРОМ. А колкото за погалването на куче не може ме увери,че става с пръчка. Почти всяко животно хапе в самозащита и защитавайки своя периметър. Виновни са тези които са се грижили за циг.лето!
87
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Васко страда от липса на внимание. У нас изпитаната рецепта е да кажеш някоя голяма глупост и масата почва да го обсъжда. То се радва на вниманието. Ми изяж едно дете и ще видим какво ще ти се случи, действай като мъж и се изпълни думата. Честит ти празник!
86
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички агресивни животни трябва да се приспиват както се прави в цивилизованите държави.
85
1
 
26
 
! Отговори
Просташко.. преди 6 години
.. но вярно. Когато видя зелени защитници на българската гора срещу *** дървосекачи - ще призная, че са се променили и са истински зелени. Само за няколкото дни на протести срещу втория лифт над Банско ромите са изсекли горски масив по-голям от този, който ще бъде пожертван за изграждането на съоръжението, но и дума не се чува за тази истинска напаст! На жълтите павета е някак си по-комфортно, нали?А българската гора вълците / пардон, ромите/ я яли....