Ласкин по повод питбула: Ако аз изям дете, ще ме осиновите ли?

Актьорът с гневен пост срещу "зелени" и "еколози"
Обновена: 2 фев 2018 15:49 | 2 фев 2018 15:45,
189
Ласкин по повод питбула: Ако аз изям дете, ще ме осиновите ли?
Снимка: архив "Булфото"

Актьорът Иван Ласкин направи поредното си провокативно изказване, този път по адрес на хората, поискали да осиновят питбула, който изяде дете.

Трагедията се разигра преди дни в пазарджишкото село Мокрище. Животното било вързано в двора на ромско семейство, а 3-годишното момченце решило да го погали. Това се случило докато роднините му, които го гледали, били на гости при съседи.

Още по темата

Тв кадри показаха кучето в окаяно състояние – слабо и треперещо, а специалисти обясниха, че то е системно недохранвано. След тези информации се появиха хора, готови да осиновят животното.

Това пък провокира гневната реакция на Ласкин.

"Еколози" искали да осиновят кучето-убиец!!! Абе, дебили прости, ако аз изям дете, ще ме осиновите ли? То бива платена дебилщина, ама минахте всички норми", написа днес актьорът в профила си във Facebook.

"Колко от вас, дрисльовци, е носил килограми каменна сол на гърба си с километри в планината, защото чифтокопитният дивеч има нужда от сол, за да изкара зимата?

Носите хартийки на жълтите павета, посраняци такива. Видя ли "зелен", то той веднага ще позеленее, защото ще му счупя мандибулата! Ка...ти платени!", пише още Ласкин.

Той пита зелените и защо не протестират в гората, която се опустошава от роми с бракониерство?

"Защото ви е страх, мърльовци! Да не ви опънат на някой дънер! Ловците сме 135 000, пачаври "зелени". Не ни ядосвайте!", завършва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
8
 
15
 
! Отговори
Абе, преди 6 години
в случая Ласкин е прав,но и ловците не са стока,защото убиват животните садистично начело с Гоце,чийто ръце са изцапани с кръвта на козли и други безобидни животни
83
2
 
25
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
Иване,Ловът и алкохолът не бива да се смесват!
82
18
 
18
 
! Отговори
Безцветен преди 6 години
Този ли е мерилото за българска интелигенция? Съдейки по изригванията му има манталитет на строителен работник. Ама то напоследък се вижда колко много актьори са пълни празноглавци....явно има нужда от празно пространство в мозъците им за да могат да вкарат там образите на персонажите които пресъздават...
81
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"В блоковете не трябва да се гледат животни. Който иска да гледа животно да си купи къща."Тоа пъ, друго двадесет????????
80
8
 
17
 
! Отговори
валери иванов преди 6 години
В блоковете не трябва да се гледат животни. Който иска да гледа животно да си купи къща.
79
5
 
13
 
! Отговори
до КРЕТЕН преди 6 години
Ако знаеш какво ходене по мъките е разрешително за оръжие да извадиш. То са курсове, то са метални каси, то са ловни билети, ловни дружинки, годишни прегледи. Ама много ми е чудно КАК е минал психотеста?
78
7
 
11
 
! Отговори
121212 преди 6 години
Айде сипи си още едно и спри с простотията! Аз съм против 45% застрояване на Пирин!!! Никой една стотинка не ми е дал! Да, няма да мине номера!
77
15
 
19
 
! Отговори
КРЕТЕН преди 6 години
Този безмозъчен "артист" кой му даде оръжие и разрешително за ловец? Как може един полу нормален да заплашва с оръжие невъоръжени хора? Та такива *** са опасни за самите себе си! Момчето не е виновно,защото е атрофирало от алкохол,но тия които са му дали оръжие в ръцете знаят ли,че е алкохолик?
76
9
 
15
 
! Отговори
до 70 преди 6 години
Ти ако вържеш Ласкин за някое дърво, като го тресне абстиненцията и след 2 дена вече ще се мисли за бобър. 3 кубика клечки за зъби ще издялка.
75
8
 
23
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Присъединявам се към колегата ивчо!Браво qwert !Точно в десятката!Ласкин е прав ( даже не го знам кой е!)Но е прав!Сигурно шеметаците , които сега го плюят...са писали в темата против кучето..Ноооо...сега наобратно!PS.Сигурно ги дразни, как добре го е формулирал...пък те не могат - така цветущо!
74
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя наистина е изтрещял! Ега ти простака
73
6
 
7
 
! Отговори
??? преди 6 години
До qwertaz ne vijdam da e prav prosto edin smeshen zlubar koito e *** kato povecheto hora koito gi nazovava
72
4
 
10
 
! Отговори
Путев преди 6 години
Ласкин, пить надо меньше..
71
1
 
6
 
! Отговори
До Димчо преди 6 години
Човече ти си страшно ***.Какво е значението дали си избрал кой да изядеш или си го изял на лотариен принцип.Майко мила колко голям *** си ти Димчо.
70
8
 
11
 
! Отговори
WTF преди 6 години
Тоя що грухчовци е складирал подкожно, тръгнал с кучето да се сравнява!?
69
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знаех, че Ласкин е питбул.
68
9
 
15
 
! Отговори
sorry преди 6 години
ТОЗИ ОТ ПЕТ ГОДИНИ МИСЛИ САМО ЗА ЛАПАНЕ.
67
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой да обясни на Ласкин, че едно животно не може да носи съдебна отговорност.
66
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно Ласкин не прави разлика между себе си и питбула. Ако вържем Ласкин с верига на едно дърво, до два дни е изял някого.
65
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво