Ласкин по повод питбула: Ако аз изям дете, ще ме осиновите ли?

Актьорът с гневен пост срещу "зелени" и "еколози"
Обновена: 2 фев 2018 15:49 | 2 фев 2018 15:45,
189
Ласкин по повод питбула: Ако аз изям дете, ще ме осиновите ли?
Снимка: архив "Булфото"

Актьорът Иван Ласкин направи поредното си провокативно изказване, този път по адрес на хората, поискали да осиновят питбула, който изяде дете.

Трагедията се разигра преди дни в пазарджишкото село Мокрище. Животното било вързано в двора на ромско семейство, а 3-годишното момченце решило да го погали. Това се случило докато роднините му, които го гледали, били на гости при съседи.

Още по темата

Тв кадри показаха кучето в окаяно състояние – слабо и треперещо, а специалисти обясниха, че то е системно недохранвано. След тези информации се появиха хора, готови да осиновят животното.

Това пък провокира гневната реакция на Ласкин.

"Еколози" искали да осиновят кучето-убиец!!! Абе, дебили прости, ако аз изям дете, ще ме осиновите ли? То бива платена дебилщина, ама минахте всички норми", написа днес актьорът в профила си във Facebook.

"Колко от вас, дрисльовци, е носил килограми каменна сол на гърба си с километри в планината, защото чифтокопитният дивеч има нужда от сол, за да изкара зимата?

Носите хартийки на жълтите павета, посраняци такива. Видя ли "зелен", то той веднага ще позеленее, защото ще му счупя мандибулата! Ка...ти платени!", пише още Ласкин.

Той пита зелените и защо не протестират в гората, която се опустошава от роми с бракониерство?

"Защото ви е страх, мърльовци! Да не ви опънат на някой дънер! Ловците сме 135 000, пачаври "зелени". Не ни ядосвайте!", завършва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
1
 
4
 
! Отговори
Фенка преди 6 години
Ласкин, не можеш да се мериш по акъл с питбула, така че няма да те осиновим!
143
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ванчо,сол им давате за да се разгонват по бързо и да имате кво да стреляте.Не го давай толко природозащитник.Болшинството ловци хвърлят една бала с сено за зимата и с тва приключва захранването..А множеството избити малки сърни и глигани?А стрелянето по пернати и хищници когато не им е сезона?Знаеме че ловците обичат да стрелят и по кучета...За тва няма ли да кажеш нещо бе село Рубча?
142
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая неадекватна *** прави чудна реклама на българския ловец.Защо ще цитират човек известен с тва че не изтрезнява?!За съжаление повечето наши ловци са същите ***.Дай боже да поседи гладен и той че има нужда.А чудно дивеча преди 200 годони как е оцелявал без Ваньо да му носи сол?!Повече ще му помогне ако спре да стреля по него..От друга страна жалко за детето но кучето не е виновно изобщо.Ако не беше влизало в чужд двор щеше да си е читаво...
141
1
 
7
 
! Отговори
зрител преди 6 години
По телевизията показаха кучето вързано със синджир, където си е било винаги. Детето, оставено без надзор е отишло при кучето, през което време бабата си е драпала дъртата...А собственика е липсвал, понеже е бил на работа.
140
5
 
14
 
! Отговори
Биг Дик преди 6 години
Докога тоя вечно пиян *** ще бълва простотиите си. Неудачник с една роля като хлапе неистово се мъчи да е в светлината на деня. Пълен лузер на чужда издръжка.
139
5
 
17
 
! Отговори
Бибио преди 6 години
Това е абсолютно неуместен коментар от едно тъпоПияно тиле.Всеки,който има куче(не визирам порода) знае за ко иде речласкин е пияна *** маймунаДаже е отвратително да го цитирате
138
7
 
12
 
! Отговори
Прав е преди 6 години
Да си вземат питбула и да се тряскат с него извратеняците !!!
137
11
 
14
 
! Отговори
моше преди 6 години
Ласкин ти си пиян ***!Прочети кво си надраскал,пък после са гръмни...
136
18
 
38
 
! Отговори
Frov преди 6 години
Bravo Laskin!
135
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си гледат децата аз лично имам две кучета порода Пит бул и са повече от прфкрасни
134
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 124Какво па ти е виновно кучето?И аз да видя *** в двора си и аз ще го наритам.Кучето е постъпило така както му повеляват инстинктите.
133
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Езикът му е отвратителен.Логиката му инфантилна.Не можеш да уеднаквиш действието на куче и човек. Кой е този между другото? Защо го цитират като забележим.Той не е.
132
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иванеее *** ***, прав си както винаги мамка му.81834
131
18
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха ха браво много добре и на място казано.Прав е Иван.Евалла евалла
130
22
 
33
 
! Отговори
6 преди 6 години
вповече ми идват и на мен тия защитници на песове и тона грозни питбули.болни мозъци да ви приспят и вас и кучетата наред
129
16
 
40
 
! Отговори
Васко преди 6 години
Изключително адекватен коментар, не разбирам защо го плюете този път. Посочил е конкретни проблеми, които се неглижират. Браво на Иван!
128
31
 
27
 
! Отговори
Равик преди 6 години
Пак счупи ***! Бягат му причината и следствието..
127
3
 
32
 
! Отговори
решение на проблема преди 6 години
предлагам заедно с кучето да застрлелят и някой и друг "зелен" - те си знаят защо. Към г-н Ласкин : ***г**п*****тг***з - той ще ме разбере. Истината, че единствения виновник е собственика на кучето, което е гледано в нечовешки условия. Убедена съм, че ако Ласкин седи вързан две седмици на двора без храна и вода ще изяде някого. За съжаление и в този случай невинните страдат, а други тарикати използват това за самореклама.
126
21
 
27
 
! Отговори
Кръвожаден веган преди 6 години
Ваньо Ласкин, пак изкърти дрегера.
125
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...Животното било вързано в двора на ромско семейство, а 3-годишното момченце решило да го погали. Това се случило докато роднините му, които го гледали, били на гости при съседи...----Кучето си е било на двора и то вързано.Не се е разхождало свободно.Роднините са животни защото са оставили 3 годишно дете без надзор.Явно са запивали вътре а детето на самотек.Ако детето беше излязло на улицата и го беше блъснала кола,роднините му щяха да линчуват шофьора сега ни лук яли ни лук мирисали.