Протест в защита на кмета на Септември: Невинен е!

Жители на града блокираха пътя към Велинград
80
Протест в защита на кмета на Септември: Невинен е!
Кметът Марин Рачев. Снимка: Община Септември

Жители на град Септември блокираха пътя към Велинград. Акцията им е в подкрепа на разследвания кмет на града Марин Рачев.

Още по темата


Той беше арестуван при зрелищна акция и преди дни прокуратурата му отправи тежки обвинения – злоупотреби с общински средства и неправомерен контрол над фирми, които са били под негово пряко ръководство и са печелили обществени поръчки.

В нощно шкафче на скандалния кмет бяха открити справки на контраразузнаването за купуване на гласове по време на местните изборите преди три години. Информацията обхваща всички действия на ДАНС за цялата област.

Рачев беше освободен под парична гаранция от четвърт милион лева.

В неделя обаче неговите съграждани поискаха той да бъде освободен и да бъде отменена гаранцията за 250 000 лева, наложена от съда.
 


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
протектиращите само *** сънародници. мирише на платен протест.
62
0
 
1
 
! Отговори
П.Петров преди 11 месеца
Че е крал , крал е при това нагло и с чувство на безнаказаност. Че е купувал гласове, купувал е. Но ми възникват няколко въпроса :
Как секретна справка на контраразузнаването се оказала в нощното му шкафче и кой му я е дал?
Защо точно това лице са погнали, като и другите кметове и общински съветници с много малка вероятност за изключения са за затвора ? Вероятно защото не си е плащал процента на висшестоящите по веригата!
61
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
с крадени пари прави протест, смятай колко е окрал
60
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А Бойко Борисов и Влади Финансистчето, кога??????? Защо си измиват ръцете с този дребен кмет, той ли е на върха на пирамидата?
59
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кои ли са тея "граждани", искащи освобождаването на корумпиран държавен админстратор на изборна позиция?
58
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А симитлийския кмет - кога?
57
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До само питам

КМЕТА Е ВИНОВЕН
56
1
 
3
 
! Отговори
Чака рака преди 11 месеца
Малииииииииий..........абе тоя много крал бе,тоя и с *** си е крал....
55
2
 
3
 
! Отговори
За 53 преди 11 месеца
Ако ми беше прочел поста ,,ОТГОВАРЯМ НА НЯКОЙ'' щеше да разбереш откъде кмета има 250 000 и нямаше да пишеш глупости за събиране на пари и за болни деца. За сведение само ТМС-то и бетоновия център на Рачев акумулират декларирана печалба около 1,5 млн. лева., а с не декларираната сумата е ..... и аз не знам, само мога да гадая.
54
2
 
7
 
! Отговори
само питам преди 11 месеца
Кмета ли е виновен, че има информация от ДАНС или тези, които са му я предоставили. И кой трябва да бъде съден за това.
53
0
 
7
 
! Отговори
до 52 преди 11 месеца
,,Индианци'' от ГЕРБ няма, те са безпартиини и подкрепят всеки, който им дава или обещава нещо. Че на някой не му трябват улици и чешми е несериозно. А битовите услуги не са за прокурор със сигурност защото за тях е нужен нов кадастрален план и се одобрява първо в Пазарджик после и в столицата. И накрая, не съм от ГЕРБ.
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Сега по веригата. От къде има този човек тази секретна информация. Очевидно, че нещо не е наред, а народът подкрепя всичко това. Всички са много загрижени все пътища правят. Защо? А защо не развиват непечеливши дейности, като побратимяваме с други общини в чужбина, културен обмен. Ще събират 250 000 лв. за кметът, а някое дете със сигурност има нужда от пари за да живее в района.
51
1
 
9
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 11 месеца
51 !знаещ или заблуждаващ? Тия лидери на индианците безплатно ли са се активирали? Айде бе...Герберастче ,не лъжи. Много добре знаем как се активират индианците от Герб.Тях улици и чешми не им трябват. парата играе суджукарче. А тия работи дето ги пишеш са също за прокурор.Хем са незаконни ,хем са свързани с огромни кражби от кметските фирми/на братовчедката /.
50
1
 
13
 
! Отговори
знаещ преди 11 месеца
Протеста се организира от ромските партиини лидери, които са лоялни към кмета. Никой не е воден на сила, въпреки че този път /гарантирам го/ няма да получат и лев за участието си. Просто се надяват на битови услуги от рода на - вкарване на улици в регулация, прекарване на ток, вода, продаване на общинска земя и узаконяване на ромски къщи и др. Иначе при избори се плаща, просто ромите не гласуват безплатно.
49
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В българския парламент има САМО двама депутати ,подавали оставка и продължават да са в НС !
ДЕЛЯНЧО ПЕЕВСКИ
ДЕЛЯНЧО ДОБРЕВ
Много близки , управяващи
48
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Разбрахте ли най-после кой етнос помогна на ГЕРБ да спечели изборите?И поосле-не купували гласове.Да бе,да!
47
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кой изкара тези хора на протест?Този ли,който е откраднал 15 милиона лева,въпреки построеното от него.Дават ли си сметка тези хора,че толерират кражбите?Защо са толкова наивни?Или страхливи?
46
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ами сега
45
0
 
9
 
! Отговори
отговарям на някои преди 11 месеца
въпроси. Рачев има от над 20г. газ станции, бензиностанции, ТМС, строителни и транспортни фирми, та от там има 250 000лв. В Септември младото население е почти от роми, затова почти няма българи на протеста. Името на града не идва от 9.9.1944, а от 23. 9. 1923г., тогава населението от общината активно участва в антифашисткото септемврийско въстание и дава много жертви.
44
9
 
1
 
! Отговори
ново двайсе преди 11 месеца
БСП изостави пола и започна да налага улично правосъдие.