Плевнелиев: След труден период, сега летя на крилете на любовта!

Той потвърди, че няма намерение да създава свой политически проект
Обновена: 6 фев 2018 08:29 | 5 фев 2018 20:45,
248


Президентът 2012-2017 Росен Плевнелиев призна, че се носи на крилата на любовта. Това стана по време на отчета му за първата година извън институцията. Той препотвърди позицията си, че няма намерение да влиза в политиката или да създава свой политически проект.
Още по темата
През последната година Плевнелиев получил много предложения за различни постове, но отклонил всички, защото е решен да остане в България.

"Служих на България, продължавам да служа на България. Аз съм щастлив в България, оставам в България. Тук са децата ми, тук е семейството ми. Тук е жената, която обичам и която стои до мен", сподели Плевнелиев, цитиран от "Дарик".

Връщайки лентата назад, той разказа за трудния период, през който минал още докато беше в президентството, но сега ситуацията била друга.

"Самият аз си задавах въпросите при това, което се случи на мен и на семейството ми - дали бих могъл в ситуацията, в която се намирах тогава. Сега съм в съвсем друга ситуация. Сега летя на крилете на любовта, но тогава беше друго", разказва още той.

Плевнелиев не пропусна да признае и лична грешка.

"В моята романтична нагласа тогава, при сформирането на второто служебно правителство аз исках да покажа на моите любими сънародници, че всеки гражданин, който има активна позиция и се бори за демократични права, може да стане министър-председател. И това беше случаят с министър-председателя Близнашки, който беше активен на улицата, протестираше за права, протестираше срещу едно от най-големите безобразия в държавата, които се случиха в годините на прехода", допълни той.  

Плевнелиев разкритикува действията на президента Румен Радев, похвали правителството на Бойко Борисов и подкрепи Истанбулската конвенция.

"Едно от позитивните качества на българския народ е, че вече ще имаме Пижо и Пенда... и Дженда. Меко казано е несериозно", допълни още той.

И за живота извън политиката:        

"С един мой приятел, много беден човек, беше му паднал покривът и му помагах да го оправим. Отиваме в местната кръчма, вече не съм действащ държавен глава. Сипва се една ракия, по 1 лев бутилката, най-хубавата ракия на света. Едни възрастни хора, които застанаха срещу мен, ми казаха: "Ти защо така с Путин?", "Защо така с Русия?". Това беше моят експеримент. Да отида там, да ги гледам в очите и да ги чуя много внимателно. И аз им казах, че нямам нищо против президента на Русия. Но аз съм за мир", разказва Росен Плевнелиев.

Той допълни, че фондацията, която създаде - "Решения за бъдещето", се финансира с негови лични средства и дарения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много смешен! Да не влизам в полемики като него за да кажа нещо просто... Но ще се опитам! Любовта ни е толкова истинска, чиста и хармонична! Дори бих казал че част от мен винаги е живяла там където Деси ме озари! Тя наистина знае как да ме погледне в очите и само с усмивка да ме накара да и купя Тесла(новичка). Чувсвам се наистина истински мъж когато тя плавно гали косите ми изморени след дългият ден... Поркаме си Френско буржоле гледайки силното слънце в Алпите... Всеки е плащал за секс!***
104
2
 
38
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
До Той еТой Роската П. е Позор за всеки нормален мъж или за всяка нормална жена, където и да е по света, а най вече на Балканите!
103
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да направи политически проект, разбира се! Нали тогава истината ще излезе наяве. Подкрепата на евентуална партия ще има два сигурни гласа и 5-6 колебаещи се. Да замълчи и да се радва на живота, докато Деси го търпи.
102
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представете си какви ги е дрънкал по света...
101
2
 
38
 
! Отговори
Американ преди 6 години
Не знам за любовта, ама си лети на крилете на rлynocттa..
100
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като Пижо и Пенда са.
99
9
 
1
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
Ама наистина.спрете с реклама на хора без морал.Зарязваш две деца загубили своя брат за литнеш между краката на една купа.Преди това си бил баща на нацията.Същото се отнася и за сегашното лице президент.Стига стига стига с тези развалаци така моята майка кристалночист комунист наричаше съществата с подобен морал.Казваше им направо в очите и то на партийни събрания. Не успя развалините победиха и сега са на модa.Опошляват всичко от семейство до идеала.
98
0
 
17
 
! Отговори
Ala_Bala преди 6 години
Има някакво преиграване в цялата работа. Н
97
0
 
18
 
! Отговори
пубер преди 6 години
Неизживяно ТИНЕЙЖЕРСТВО!!!
96
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Любов на стари години....
95
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази вечер пак изприйазва куп глупости по новините относно конвенцията и президента.
94
4
 
31
 
! Отговори
мдааа преди 6 години
"Той потвърди, че няма намерение да създава свой политически проект"------------------------------е как да направи , като едва ли ще гласуват повече от 3-*** души за него / втова число и купените гласове/
93
0
 
20
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 100 Осман,Вие потурчените българи винаги сте се отличавали с простотата си! Не се казва " И лети на парите на любовта", а " Лети от любовта към парите".
92
1
 
17
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Изключително съм щастлифт за Плевналиев!
91
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вие деца нямате ли за гледане? хайде неговите си имат майка да ги гледа, ами нейното кой го гледа???
90
0
 
1
 
! Отговори
мен крадеш ми ноу ха преди 6 години
До наблюдател аз бях да фърста мен треа да черпиш
89
0
 
44
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Уверено вържим към създаването на *** република. Песента " Пляс, пляс ***" ще бъде нейния химн.
88
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Но комент.
87
3
 
34
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Крила няма ама пари има и то доста. И лети на парите на любовта.
86
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тези хора веднъж не ги показаха с децата си ... любов, криле .... съвсем откачи тоя народ ей