Терез и Масуд щастливи в холандския център

Центърът за големи котки "Фелида" настани лъвчетата
6 фев 2018 14:00,
28
Терез и Масуд щастливи в холандския център
Снимка: Bulfoto, архив

След като пропътуваха повече от 2 хиляди километра, Терез и Масуд пристигнаха в добро състояние рано тази сутрин в Холандия.

Лъвчетата, които бяха спасени от зоокъта в Разград, са настанени в спасителния център за големи котки "Фелида" в Холандия, съобщи bTV.

На двете животни са осигурени специално помещение за адаптация, което те бързо харесали, разказа Явор Гечев от Фондация "Четири лапи".

Новият дом на бозайниците е с контролирана температура и среда, както и оптимално натоварване, за да растат и да се развиват правилно. Лъвчетата пропътуваха дългия път до Холандия под медицински контрол в специализиран транспорт за големи животни.

В следващите седмици те ще са под постоянно наблюдение заради здравословното им състояние. След това предстоят нови изследвания, за да се прецени как са и дали е необходима по-нататъшна медицинска намеса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
23
 
16
 
! Отговори
Lolipop преди 6 години
Измъкнаха се милите от този к......оптор наречен Б.......улгаристан,демек нужника на Европа.Тук тези л......айнари от Пазарджик крояха тънки сметки как да спечелят от тях и хич не им дремеше дали те ще оцелеят,или не.Браво!
2
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
... измъкнаха се от задунайската губерния и рая на путинчо и червените каскети ...
1
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
шиши не хареса това, шиши иска да ги прати в пазарджик