МВР-то не разпознало лампите на НСО-то, Радева се возела

Каракачанов: До кога полицаите ще бъдат нападани безнаказано?
8 фев 2018 19:10,
66
МВР-то не разпознало лампите на НСО-то, Радева се возела
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Това е кола на НСО, просто колегите от патрула не са забелязали лампите отзад. Тъй като става въпрос за вечерно време, голяма кола, затъмнена, полицаите тръгват след нея. При проверка се открива, че е кола на НСО, возела се е вътре първата дама. Не е имало гонка, не е имало препречване. Това заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов относно информацията, че две патрулки са преследвали "Мерцедес"-а на първата дама Десислава Радева снощи в София.

Още по темата

"За пореден път полицаи са обект на посегателство. Двама полицаи са нападнати от една група цигани. Имало е акция за издирването на 4 лица. Твърди се, че при тази проверка е починало лице. Това, което аз знам е, че на адреса, където е починало лицето, не е имало полицаи", коментира вицепремиерът размириците в Ихтиман, където бяха нападнати полицаи.

"Аз обаче задавам въпроса до кога българският полицаи ще бъде нападан от хора, които смятат, че могат да правят всичко в държавата? Човекът с униформа е поставен да пази обществения ред, а не да бъде нападан и бит от самозабравили се граждани", отсече вицепремиерът пред bTV.

Той добави, че в закона пише, че личността на служителите на реда е неприкосновена и е крайно време е да опишем какво означава тази неприкосновеност на полицая.

"Кажете ми в коя нормална европейска държава гражданин си позволява да удря или бие полицай?", запита Каракачанов.

"Ако една част от населението на България продължава да смята, че може да напада служители на държавата, които си изпълняват служебните задължения и това ще им се размине, защото били от друг етнос или с по-различно ниво на грамотност, това не може да се позволява повече. Трябва да е ясно, че ти нямаш право да пипаш полицая с пръст и санкцията за това е строга", смята Каракачанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
анон преди 4 години
Полицията не пази реда или народа! Полицията и НСО са в услуга на мафията, но с нашите пари!!!
54
0
 
0
 
! Отговори
анон преди 4 години
България е на народа, а не на мафията!!! Да припомня ли на другаря Каракачанов къде зимуват раците от ДС?!
53
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последно не разбрах, била ли е пияна ?
52
0
 
13
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Handel Не знам дали президентшата има право на охрана, от НСО, вероятно има.Но със сигурност не знам, защо Доган и Пеевски имат това право.Това питайте.
51
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Lajat vi ne samo vchera cial den...lajat vi vseki den...za da im e dobre na offshornite holandci, anglichani, amerikanci, norvejci i germanci sred bg stadoto i offshornite komunisticheskite agenti po sveta...
50
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Fakenews", ама вече официално потвърдени. Въпросът е защо лъгаха цял ден вчера.
49
3
 
4
 
! Отговори
Gong преди 6 години
Fakenews na offshorni bg agenti.
48
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ало, къде е Мария Габриел с мерки срещу фалшивите новини?
47
21
 
10
 
! Отговори
До Анонимен 41 преди 6 години
Отдавна казвам, че на съм доволен от Президента Радев! Само едно гражданско дело за неимуществени вреди, някой лигльо да се бръкне с 20 бона и другите мърлячи ще се замислят, преди да се упражняват в остроумие! Мишоци, да не би дамата да е искала малко да покара голямата кола, как мислите? Ей така, едно кръгче? Жалки сте, мъжеподобни джендърчета с обидите към една дама. Никога не съм си разрешавал да се глумя с такива лесни обекти като Ц.Цачева или Е.Захариева например.
46
19
 
15
 
! Отговори
Президент надали ? преди 6 години
Президентша явно се вижда, че си имаме, ама президент надали ?
45
19
 
19
 
! Отговори
Петров преди 6 години
Колкото и да харесвам президента тази постъпка говори лошо за него. Щом Радевица не се съобразява с полицията, представям си как го командори у тях.
44
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега след македонския главатар от Русе остава и главатаря на БПЦ да опровергае постъпката на простатата, както и всички подкрепящи насилието над жени и деца.
43
7
 
17
 
! Отговори
Ясно преди 6 години
Отново се оказва че коментираме фалшиви нови. Става въпрос или за недърозомене между службите или провокация. А как само бе представен инцидента. Палка, *** газ, гонка по улиците и накрая Радева изкача от мястото на шофьора. Оказва се само палката я има наистина. Ама дори и това не е сигурно.
42
8
 
19
 
! Отговори
Handel преди 6 години
Президента има право на кола с буркан; а президентшата има ли право? Дори и колата да е на НСО?
41
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От президжендерството отричаха докато скалъпят версията и купят свидетелите.
40
4
 
15
 
! Отговори
Чичо Пейчо преди 6 години
Едно не ми е ясно - Кракачанов какъв се явява в схемата с НСО , президента и полицията
39
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом в Резидентството са толкова "честни" и убави, тогава защо досега отричаха? Явно е, че Пpocтакесата e била в крачка, иначе нямаше защо да лъжат.
38
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ейййй, скалъпиха легендата.
37
9
 
20
 
! Отговори
отново фалшиви новин преди 6 години
Гледам отново целия *** актив е налазил форумите с цел плюене на Радева. Нищо че както и се очакваше новината се оказа фейк. Чудя се откъде я намират тая скотска злоба тези уж "нежни" създания
36
8
 
9
 
! Отговори
До 32 преди 6 години
Велико нещо е ИНТЕРНЕТ.Анонимен си и можеш да псуваш безнаказано всичко и всички -от чистачката до премиера и президента.За една стотна по невинни коментари се осъмваше на Московска 5.Що народ изпотрепаха комунистите по време на соца. Блажени анонимници!!!