НСО отрича: Нито е карала Радева, нито е имало гонка с патрулки!

Шефът на службата в оставка: Инцидент, колите не са разпознати!
Обновена: 8 фев 2018 16:41 | 8 фев 2018 16:40, Веселина Йорданова
211
НСО отрича: Нито е карала Радева, нито е имало гонка с патрулки!
Снимка: архив, БулФото

Първата дама Десислава Радева не е карала "Мерцедес"-а, който не спрял на стоп палка, нито е имало преследване в София с патрулки.

Тя е била в колата с охраната си и с шофьора, заяви шефът на НСО в оставка ген. Ангел Антонов пред "24 часа".

Още по темата

Според ген. Антонов не става дума за инцидент, а има нарушена координация между отделните служби - не са разпознати колите.

"Случват се подобни случаи, но ще търсим първопричината, след като анализираме ситуацията", допълни той. И обясни, че всички останали подробности ще разкаже след приключване на проверката.

"Не става въпрос за гонки, нито за съпротива. Ще се разберем с колегите и ще си сътрудничим за изясняване на случая", каза ген. Антонов.

"Не може така безотговорно да се говори, че г-жа Радева е карала автомобила. Как си представяте ВИП-лицето да кара автомобила - това е невъзможно", отсече шефът на НСО.

По думите му в момента се извършва проверка на случая и ще се изяснят всички подробности.

"Докладват ми се нещата и ще се извършат и допълнителни проверки, докато имам тази възможност", допълни ген. Антонов.

"Ако има нарушения от наша страна от колегите - ще се вземат мерки от ръководството. Ще го съгласувам с колегите от Жандармерията, които са извършвали постоянната си работа", допълни той.

Публикуваната по-рано днес информация не е вярна, заявиха пък от пресцентъра на президентството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
4
 
20
 
! Отговори
House M.D. преди 6 години
Нито е карала тя, нито са се гонили, а впрочем това изобщо не се е случвало!
133
3
 
22
 
! Отговори
Нормална реакция преди 6 години
Уплашила се е да не я проверят за алкохол и наркотици
132
8
 
29
 
! Отговори
Тт преди 6 години
Тази е дива ***.бивша секретарка.сега президентша.пфууу
131
1
 
15
 
! Отговори
Академик преди 6 години
Добре ,дори и тя да е карала колата и е спряла и какво катаджията няма да й "козерува" и я пусне ,какво й стравало да спре да се усмихне и да кажа г-жа Радева какво ОБИЧАТЕ НА КАТя и досвидания ще й отвърне катЯ .нЕЩО ДРУГО Е Е ИМАЛО .
130
1
 
17
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
"По думите му в момента се извършва проверка на случая и ще се изяснят всички подробности."Хахаха, тоя ми оправи деня. Сигурно убиецът от Нови Искър, дето се самоуби, ще е карал.
129
1
 
14
 
! Отговори
80 процента преди 6 години
До BOC"повярвайте ми", "това е невъзможно","гледам, и не вярвам на ушите си""и ко прайм сига, Ханко Брате""ще се разберем с колегите" "какво са видели", "да не ги стягат кубинките"
128
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАЙ-ГЛУПАВАТА ПРЕЗИДЕНТША!!!ДОРИ ОНАЯ НА ПЛЮВНЮ БЕШЕ МНОГО ПО-УМНА ОТ ТАЗИ!
127
9
 
27
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Тъпата *** е карала кола на НСО сама и си е мислила, че всички полицаи трябва да познават колата и да козируват като мине покрай тях!!! Сега се чудят как да я покрият! *** докопала власт - какво друго да очаквате?!?!
126
7
 
18
 
! Отговори
Чакай сега преди 6 години
Чакай сега,нали този президент щеше да е срещу статуквото, щеше да е различен от предишните, щеше да носи промяна!А какво се оказва,че не само той, ми и кифлата му на макс се възползват от облагите на властта!Хайде Радев президент, да го охраняват(от кой какво щом е толкова хрисим,е дргуг въпрос)Ама тази от какво я пази НСО?Пази я да не облече поредната селска жилетка и пак да се изложи ли?!?
125
11
 
12
 
! Отговори
Компетентус Магнус преди 6 години
Как ще е била гаспажа Радевская- по това време тя бе в чужбина,понеже докладваше на Путин постиженията на социалистическия бизнес и проблемите на нашите областни управители!
124
11
 
9
 
! Отговори
Деса Радева преди 6 години
Ами телохранителя не беше ми показал как да се обознача, аз се паникьосах и натиснах газта. За другия път ще знам.Ако вашето дете или жена направи нещо такова ще простите, така че не чакайте Румбата да ме нахока.
123
6
 
18
 
! Отговори
Шерлок от Холмс преди 6 години
До Анонимен 133Точно, ако беше човек от НСО в колата, можеха да пуснат лампите да присветнат и всичко приключва. Че шоферите им са нагли, нагли са, но не и толкова прости, че да се еб...ват с колегите от полицията. Продължавам да миля, че в колата е била Радева, сама.
122
4
 
9
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 119 (Handel), "И заинформация на днешните младежи кой е Алеко константионов - много известен автор на текстове за рапърски песни, най-известната от които е "До Чикаго и назад""На всякаде е така. Гледах немско предаване, едно немско девойче не можа да каже един немски композитор (представяте ли си!), а знаеше името на кучето на Парис Хилтън!
121
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че нашата полиция не е стриктна като другите по света,че можеше и стрелба да стане.И тогава вече незнам какво щеше да обяснява Антонов за това че неговите подопечни не са се обозначили,и по този начин са застрашили сигурността на първата дама.Колата има лампи зад стъклата,но те не са ги включили да просветнат няколко пъти за да ги видят полицаите.Просто са се направили на тежки,но това е пълно неспазване на правилата за сигурност и е можело да доведе до големи проблеми!
120
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тепърва ще ви става ясно селяни миризливи кой е под чехъл и коя първа дама какви глупости върши. Вие си го избрахте тоя, а сега жена му подлудява нощна софия-честито селяни!
119
9
 
14
 
! Отговори
BOC преди 6 години
"Как си представяте ВИП-лицето да кара автомобила - това е невъзможно".Хайде бе!Сякаш не сте виждали Мутрата Б. да кара джип с много висока скорост и да избутва в канавките всички коли, които са на пътя.
118
5
 
10
 
! Отговори
Шерлок от Холмс преди 6 години
Не ми стига мястото. А ако Радева беше в колата, можеше да нареди на шофьора да спре, да си покаже картата и кой от къде е. Даже нямаше да е нужно да се проверява кой се вози на задната седалка. Чий го е дирила Радева нощно време със служебна кола? Тя си пада малко бохем, леко *** и понякога с инфантилни постъпки.
117
2
 
9
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Имало ли е, нямало ли е. Поне се създава работа на журналистите.
116
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НСО са най-долните престъпници и лъжци!
115
5
 
12
 
! Отговори
Шерлок от Холмс преди 6 години
Абе все ми се струва, че госпожата е решила да щипне със служебната кола на НСО, разчитайки, че никой няма да я спре, и изведнъж фал - стоп палка на милиционер, каката се панира и дава газ към резиденция Бояна. Това обяснява истерията. Близо съм до тези среди, ако в колата беше шофьор на НСО, човекът щеше да докладва по станцията, от НСО щяха да звъннат на дежурния в СДВР, от там в КАТ и към патрулите. Това ще отнеме най-много 5 мин. А и самата Радева можеше да нареди на шофьора да спре.