Поредна гавра! Деца превърнаха връстник от Дом в... люлка

Сложили дъска върху гърдите му и седнали в краищата да се люлеят
8 фев 2018 08:10,
9
Поредна гавра! Деца превърнаха връстник от Дом в... люлка
Снимка: Reuters

Две момчета от Дом в Пловдив са се изгаврили със свой връстник от същото социално заведение, превръщайки го в... люлка.
 
Те са го накарали да легне на земята, сложили са дъска върху гърдите му и са седнали в двата й края, за да се люлеят, съобщи пред "Дарик" зам.-председателят на Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни Петко Василев.
 
В резултат на гаврата, използваното за люлка момче е било наранено и прегледано в болница и за щастие, травмите по него не са били сериозни. Спасено е от издевателството след намесата на други възпитаници на дома, допълни Василев.
 
При друг случай на насилие от страна на малолетни и непълнолетни, ученичка в пловдивско училище е била преместена в друго школо, заради заплахите и агресията от страна на своите съученици.

Това се случва след като целият клас, в който момичето е учило, решава да избяга от час. Потърпевшата решила обаче да се върне и станала обект на агресия в социалните мрежи от страна на съучениците си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като искате премиер шефче на охранителна фирма от 90те (ИПОН)... сега да не ревете.Ама държавата затъва ама ама ама...Нама ама. Три мандата искара пича и вижте накъде сме!
5
1
 
3
 
! Отговори
до 2 и 3 преди 6 години
Лумпенизирани ***, какво общо имат инфантилните ви бъртвежи с написаното? Много сте жалки. За психо диспансер, с гумирана стая сте.
4
0
 
7
 
! Отговори
гошо преди 6 години
някои хора смятат това за новина? разбирам, че повечето хора нямат реална представа за държавата в която живеят, но само да подскажа: вие живеете с изро диииии, в бг има 30% неосвидетелствани психо-бомби и още 20% на които леко им хлопа дъската.огледайте се управляват ви мутриии а те са прости и искат *** електорат... а невежите отвреме навреме блестят с такива изпълнения:)))))
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БПЦ одобрява насилието над подрастващите, така, че всичко е наред. Все пак сме християнска държава.
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
KVI SA PA TIA RAKOV,HITROV I INDGE MASKARA,TEZI SA OBIRALI MIRNITE HORA I SA PRECILI DARGAVATA DA VARVI NAPRED.
1
3
 
7
 
! Отговори
До Okoto преди 6 години
Това, което ти наричаш чета, всъщност е тълпа. Четата се прави от що-годе интелигентни люде, каквито са били навремето Раковски, Панайот Хитов и Индже Войвода, например.