Полицаите действали според закона при проверката на Радева

Колата, в която президентшата се возела, била без обозначения
Обновена: 9 фев 2018 18:48 | 9 фев 2018 18:36, Веселина Йорданова
101
Полицаите действали според закона при проверката на Радева
Снимка: БТА

Полицаите са действали според закона при проверката на автомобила на НСО, в който се е возела първата дама Десислава Радева.

Още по темата
Това е показала проверката на СДВР по случая.

Автомобилът е бил със затъмнени стъкла, без обозначителни белези за специален режим на движение.

Той е бил управляван от служител на НСО и в него се е придвижвало охранявано лице.

След установяване на горните обстоятелства полицейската проверка е преустановена незабавно и автомобилът на НСО е продължил по маршрута си, съобщават от МВР.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
5
 
! Отговори
реакции и слепота преди 6 години
Полицайте в Боровец действаха ли според законовите разпоредби при убийство на 4-годишно момченце което е турено да се вози нашейна по неражни друми от баща комуто даже алко0нарко проба не е взета. ако бяха взели щяха да ореват студията и показват шишенца с урина , кръв и и акано взети от убиеца....
68
1
 
3
 
! Отговори
Йордан преди 6 години
А боко тиквата защо не го спират?не могат да го настигнат ли?или козируват само?
67
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Медиите пуснаха поредната фалшива новина,че Радева е управлявала сама колата и са я преследвали.По фалшиви новини от 24 часа бТВ и Нова няма.
66
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аве верно ли в кортежа на тиквата има линейка хахаха! Тоя съвсем като диктатор се изживява! Мутра - премиер с 5 коли охрана и линейка Голяма ценност с голяма важност бил тоя тъпир
65
10
 
11
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
До за къде смеЩото жената на Желю Жeлев беше изтънчена дипломатка като Ивана и Мелания Тръмп. Генерал Деси е *** колкото си искаш, обаче Цецо, Боко и Тетка да не би да са от Бъкингамския дворец? *** също е звезда на възпитанието и ума. *** е МЕНСА по 10. А Тиквата не е плод, а е изключителен ерудит - единственият, който си спомня за какво е ставало дума във "Винету"
64
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е па имаме една Президентша,вие за кой искате да се пише ? За Кардашанката и Николетата ли ? Тях ще ги търсите в по-специалните рубрики.
63
4
 
23
 
! Отговори
Въпрос преди 6 години
Е ли възможно поне един ден да мине без съпругата на президента в новините, то бяха концерти, прически, фусти... И стига сте повтаряли " първата дама". В случая тази лъжа не може повторена 1000 пъти да стане истина . Ще трябва да промените Конституцията
62
9
 
26
 
! Отговори
за къде сме преди 6 години
Тази жена даже не осъзнава че с поведението си уронва престижа на президента.А това води и до по-тежки последствия. Защото ако президента няма тежест в собствената си страна, за какъв авторитет можем да говорим по-нататък.Тя явно не осъзнава че нейното поведение се нарича корупция. Тя сигурно е чувала че дори по татово време, човек не можеше да ползва служебната кола за да отиде на ресторант.
61
18
 
7
 
! Отговори
бай Миле преди 6 години
*** и хейтъри! Докато плюете мацката на снимката, нея я боли *** за вас!
60
1
 
13
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
До ДО 81А защо не си представиш,че след като шофьора от НСО е видял палката е теглил една майна(аз съм от НСО ехее...голяма работа съм)и си е продължил,защото знае че е в нарушение.
59
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
колко ни струва тунинга на нещото на снимката?
58
2
 
6
 
! Отговори
ДО 81 преди 6 години
Аз съм Лоша Организация .КАТ стоят на Пусия - Минава черен мерцедес , вдигат палка , колата не спира . Катаджиите се меткат в Колата , обаждат се на Телефон 112 и няма КОЙ да им вдигне за да кажат какво чудо преследват - Ако имаше единнен телефон на Полицията , Пожарната и Бърза Помощ и бяха съобщили номера ???
57
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, сега заради развихрилите се по форумите противници на президента, май ще хвърчат глави от НСО и МВР. На НСО шефа смениха ли го вече?
56
5
 
2
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
До ЛОША ОРГАНИЗАЦИЯПи ли си хапчетата?Ако си ги пил,смени си доктора!
55
10
 
18
 
! Отговори
ЛОША ОРГАНИЗАЦИЯ преди 6 години
Това означава че всеки пиян Ром може да Убие Президента , след като си боядише Колата в Бяло и сложи Синя Лампа . Тук трябва да се намеси ДАНС и НСО .Мисля че Борисов нарочно прави тази История - МВР , ДАНС имат Протокол . Няма как да се случи тази История - Мафията в МВР е решила да убие Президента .Не се шегувам - в Чили е станало същата Схема .
54
4
 
12
 
! Отговори
до 75 преди 6 години
ЗА ТОЗИ БЕЗРОДЕН КОМУНИСТ СТАВА ВЪПРОС И ЗА ОСТАНАЛИТЕ ИЗЧАДИЯ-*** !!!!
53
8
 
23
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
До Анонимен-69Ами УМНИКО, представи си че в правилника е записано че специална охрана се полага само на президента.След като президента не е бил в колата,тя даже няма право да ползва такава кола.Защо си мислиш че колата е била без опознавателни знаци(лампи,сирени и т.н.)Защото и Деса и охраната са нарушили заповедта и сега се чудят какво да измислят.
52
5
 
15
 
! Отговори
до 76 преди 6 години
Съжалявам , но комунистите сте в по лош стадий от зомбирането !!!! Вие сте безнадеждни *** и злобари и най-радостното е, че Бойко ви стресира и побърква с работата си и освен да си турите въжето на шията , друго не ви остава .
51
13
 
20
 
! Отговори
Бай Хей преди 6 години
До коментарите на червения анонимник (един и същ си, нали), който защитава тази коза и нейния коч, плюейки ГЕРБ и Боко. Ама стига теории на конспирациите , стига Боко ви е виновен за всичко. Тя, козата сама се натресла в тръните, ти търсиш заговор - много евтино, пич. Сега нали коментираме Деса и мъжа, защо *** пречупваш нещата през ГЕРБ.
50
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1 неща само да споменаизказа се за народните ни ценностипротив геерберастката конвенция от Истанбул на джеендъра Боойкокойто каза трябва да я гласуваме няма мърданеима още многопо-малко да рита топка, че с тия килограми тоя тююфлкек Бойкоще си повреди краката