Полицаите действали според закона при проверката на Радева

Колата, в която президентшата се возела, била без обозначения
Обновена: 9 фев 2018 18:48 | 9 фев 2018 18:36, Веселина Йорданова
101
Полицаите действали според закона при проверката на Радева
Снимка: БТА

Полицаите са действали според закона при проверката на автомобила на НСО, в който се е возела първата дама Десислава Радева.

Още по темата
Това е показала проверката на СДВР по случая.

Автомобилът е бил със затъмнени стъкла, без обозначителни белези за специален режим на движение.

Той е бил управляван от служител на НСО и в него се е придвижвало охранявано лице.

След установяване на горните обстоятелства полицейската проверка е преустановена незабавно и автомобилът на НСО е продължил по маршрута си, съобщават от МВР.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е ли редно да са две коли, едната е покриваща?Явно в случая са решили да икономисат една кола?
28
2
 
10
 
! Отговори
до 45 преди 6 години
Колата на Борисов няма как да я сбъркат.
27
7
 
3
 
! Отговори
до 41 преди 6 години
на бивши президенти също се полага охрана ,а в момента се говори за настоящ такъв, така че логиката ти нещо много куца, по принцип е вярно че не трябва да охраняват хора като партиен лидер и така нататък освен при специална ситуация, но това беше по назад в времето, в момента просто тази логика която вадиш в следствие от доган просто издиша.За предишния случай не оспорвам.Но не и за този случай.
26
6
 
28
 
! Отговори
ОвцЪтЪ преди 6 години
Стига сте ни занимавали с тази козЪ
25
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Това не трябваше да се съобщава от медиите. Някои неща могат да се пипнат фино."---Така е. Виж как за за Боко Туквуня и Симитлийския кмет даже не намекват в медиите?Е, само тук-таме някой коментар на запознати със случая ... :)
24
7
 
32
 
! Отговори
Дългата Деса-златна преди 6 години
Дългата другарка на Руми Радев - Деса ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват
23
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен #9"Ало, ае к`во става с лъвчетата? Вече три дни нищо не пишете за тях и се притесних."---Аз пък се притесних за Банкянскийо цАрвул, да не е дигнАл пак кръвното. И за него нищо не пишат. Нито добро, нито пък, НИЩО.
22
6
 
6
 
! Отговори
от 33 преди 6 години
Всъщност се оказа че не трябва да ги проверяват в компютрите си номерата, има си система на номерата на НСО в която всеки полицай е обучен да разпознава, Номера за обучен в тази разпознавателна система сам по себе си говори че колата е на НСО.
21
6
 
24
 
! Отговори
въпроса е ясен преди 6 години
Освен съпрега на президента, Десислава Радева е и гражданско лице и трябва да се подчинява на законите.Президента е Президент, защото в длъжностната му характеристика са описани задълженията на Президента. Независимо от това той си остава гражданин на републиката и носи всички задължения на гражданина на републиката.Полицаите са в правото си и никой няма право да ги закача по въпроса.
20
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не трябваше да се съобщава от медиите. Някои неща могат да се пипнат фино.
19
4
 
20
 
! Отговори
Деса-гургулица преди 6 години
С тази постъпка на Деса Радева едно трябва да и се признае - ако глупостта можеше да лети, тя би литнала като млада гургулица...
18
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всички коли на нсо могат да бъдет проверени от всяка патрулка че е тяхна кола по номер.просто в случая явно не имало време за проверка на номера.Колата на нсо не е длъжна да спира, може да са фалшива полиция,така че има сериозна издънка в сигурността и от двете страни.Късмет е че няма атентат , а само несработване на двете институции.Дали ние трябва да правим анализ, не има си анализатори по сигурност и двете институции те са си го правят.
17
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колата на президеншата не може да спира на полицейска проверка. Всички знаем как бабаити и престъпници инсценират полицейска проверка, с кола с буркан и фолио, фалшиви униформи от се кс-шопа и правят отвличания. Естествено, че НСО не спира на някви сополанковци. Ама е трябвало да имат и НСО-то буркан и радио.
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С този ник няма и да разбереш защо!:-) :-) 80 процента си от ония!
15
11
 
14
 
! Отговори
свинаря преди 6 години
Просто с спрели колата, проверили са я и по живо по здраво, само дето цялата държава научи за това незнайно защо.
14
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изобщо не им вярвам на полисаите,че не са знаели,чия е колата!Това си е чисто поръчка от Някой!Гардовете изобщо не е трябвало да спират!Президента да уволни шефа на НСО!
13
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако тръгне с боянския автобус 63 където пътуват по 3-4 души едва ли някой ще е познае или ще и обърне внимание но от село сме така когато сме на власт.
12
13
 
32
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
А защо и е на ceлянката с НСО-то ескорт?!! Каква е втората съпруга на президента, та ние да трябва да й плащаме за транспорт и охрана?!! До кога ще ламтят за превилегии ceлските пръчки, озовали се незнайно как на позиции, за които определено не са достойни?!!
11
22
 
15
 
! Отговори
ПРАВ СИ преди 6 години
До АнонименСОФИИСКИТЕ ДЖЕНДЪРЧЕТА ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ПРЕМАХНАТ РАДЕВ--КАТО КОЛ В *** ИМ Е...ДЖЕНТАРИ ***--А ТОВА СЕ НАРИЧА АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА БОКО--ДА НЕ ЗНАЯТ КОЛИТЕ НА ПРЕЗИДЕНСТВОТО--АЛО МВР-НЕ ЯДЕМ ДОМАТИТЕ С КОЛЦИ....ХАХАХАХ
10
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В кой закон или правилник е записано, че на съпругата на президента се полагат охрана и транспорта от НСО