Пред НС: Конвенцията е гавра с българските деца!

Състоя се четвърти пореден протест срещу ратифицирането на Конвенцията
Обновена: 10 фев 2018 22:24 | 10 фев 2018 22:20,
163

Снимка: Булфото

Четвърти пореден протест срещу ратифицирането на Истанбулската конвенция се проведе пред Народното събрание днес. 

Противниците на конвенцията твърдят, че документът е "гавра с българските деца", който ще ги принуди да изучават понятия като "джендър" и "социален пол". 

Организаторът на протеста Румен Дечев призова прокуратурата да разследва "пропагандата на гей, лесбиян и хомо технологии чрез филми и печатни издания". 

Той заяви също, че протестите ще продължават, докато държавата не се откаже категорично от ратифицирането на Истанбулската конвенция, предаде "Булфото".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
1
 
9
 
! Отговори
Буден преди 6 години
Истанбулската конвенция е едно *** в целофан, параван срещу насилието, а по същество троянски кон, който еничарите допускат за изтребление на най ценното ни.
106
1
 
6
 
! Отговори
BatBulgar преди 6 години
Ся тия от еврогейския парламентарен контрол, щото са езичници и дупедавци, последователи на изкуствения интелект и проектанти на собствената си визия чрез умни устройства, закачени за *** им, иначе сресани и гелосани глави, искат всички да бъдат кухи като тях, ама кухи и душевно, щото ... трябва да има равноправие и всички да са кухи като тях. Като комунистите на времето бе... Ние сме прости, значи всички трябва да са прости. Същите са, ако не сложат и надпис НКВД скоро... а ЛГТБ ли беше там
105
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ако бие кучето ще влезе в затвора
104
6
 
0
 
! Отговори
Борислава преди 6 години
Българин да не може да бие жени и деца...леле опази боже... ами какво ще бие тогава ?
103
1
 
10
 
! Отговори
А антихристите преди 6 години
Антихристите вече пускат и филма "Лили рибката", за да промиват мозъците и на децата. Но този път няма да успеят някакви си Ски и Ферхойгени!
102
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-страшното в тази конвенция е посягането на децата!
101
1
 
10
 
! Отговори
Ванката преди 6 години
Конвенцията само проформа засяга, при това бегло, насилието над жени и деца, а ние това си го имаме в законите -достатъчно е да се спазват. Основната цел е пробутването на държавна хранилка на видове НПО-та и промяна в традиции и ценности. ТежкО им на хетеросексуалните! На всичкото и отгоре налага дискриминация в правораздаването спрямо пол и възраст. Според нея едни жертви са по-жертви от други.
100
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До така наречения МЪЖВъпросът с насилието над жени и деца е сложен в кионвенцията, за да се прикрие гнусната и част за еднополовите бракове.Насилието може за се наказва ефективно и със съответен член в Наказателния кодек.
99
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И пет конвенции да се приемат джендърите пак няма да бъдат равностойни с нормалните хора. И винаги ще им се подиграват зад гърба, както и сега го правят.
98
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЕГА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ПОЛЪТ НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД
97
4
 
17
 
! Отговори
Православен преди 6 години
Долу изpoдcката Истанбулска конвенция!!!Ние се събрахме и решихме - вярата си няма да дадем!!!
96
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не беше страшно, щеше да е смешно! Насилниците, защото ключовите текстове буквално изнасилват човешката природа, измамниците да вменяват вина на мнозинството, разчело измамата, и посочило с пръст манипулаторите! Целофан върху изпражненията - това е заглавието на прословутата ви конвенция!"Убедена съм, че тия хора не са чели конвенцията!..." Чели са я, и скрития доклад са чели - в оригинал при това! Конвенцията в този вид - НИКОГА!
95
3
 
16
 
! Отговори
протестант преди 6 години
Искаме равноправие. Защо само ромовете могат да плющят законно 12-14 годишни, а когато го правят българи се води блудство с малолетна.
94
22
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Алоо , патреотете , не бойте се бе , никой няма да ви прави на *** , бе - вие сте си такива по природа !
93
37
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убедена съм, че тия хора не са чели конвенцията!.Тия на снимките половината не могат да четат, а другата половина не осмислят прочетеното. Сигурен съм, че Нинова им е дала плакатите и по някой лев и им е казала, че протеста е за по-високи пенсии. Тия халхабер си нямат за какво са там.
92
8
 
24
 
! Отговори
нормален преди 6 години
Много платен *** в коментарите.
91
37
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убедена съм, че тия хора не са чели конвенцията! Че изобщо не знаят, че там се говори за защита на жените и децата от насилие! И освен това, с тоя плакат за ***, сега само ще докажат на Европа колко са изостанали в психо-социално развитие българите. Кой е из...д за тия патриархални овце, които позволяват домашно насилие, с благословията на църквата? Значи за тях, хора, които цял живот страдат от своята различност, търпят унижения и тормоз от такива като тях.
90
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убедена съм, че тия хора не са чели конвенцията! Че изобщо не знаят, че там се говори за защита на жените и децата от насилие! И освен това, с тоя плакат за ***, сега само ще докажат на Европа колко са изостанали в психо-социално развитие българите. Кой е *** за тия патриархални овце, които позволяват домашно насилие, с благословията на църквата? Значи за тях, хора, които цял живот страдат от своята различност, търпят унижения и тормоз от такива като тях, са ***!
89
6
 
17
 
! Отговори
troll hunter преди 6 години
Дано от "Козяк" да плащат добре на коментиращите!
88
34
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо патриарха не е на протеста? Нали и БПЦ одобрява насилието над жени и деца?Защо патриарха не е на студа ами блажи след задушница с греяно винце и мазни пръжки?