Запис от забавачката: "Чуваш ли ти, ма? Ти си направо ненормална, ма!"!

Пореден случай на грубо отношение към деца. Този път в Плевен
Обновена: 12 фев 2018 19:04 | 12 фев 2018 17:45, Василия Пейчева
156
Запис от забавачката: "Чуваш ли ти, ма? Ти си направо ненормална, ма!"!
Снимка: Facebook

Пореден сигнал за грубо отношение към малки деца в детска градина се появи в социалните мрежи.

Потребител във Facebook е качил аудиозапис, който твърди, че е от Целодневна детска градина №10 "Надежда" в гр. Плевен.

На записа се чуват викове и заплахи към децата: "Чуваш ли ти, ма", "Ти къде се намираш, бе?", "Ти не разбра ли, че аз командвам тука? Тука каквото кажа, това ще правиш! Като не ти харесва има други градини в тоя град", "Ама ти си направо ненормална, ма".

Според човека, качил клипа, това е гласът на старши учител г-жа Гатева.

В публикацията пише още, че срещу нея е имало подадени жалби през последните години, но всички са със становище, че няма грубо отношение към децата. По думите на потребителя това се дължи на познанствата на сина на госпожата.


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
1
 
0
 
! Отговори
Clis преди 10 месеца
Spiraite decata si ot teroristichnata detska gradina i teroristichnoto uchiliste...da uchat koran im stiga...
144
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хайде много взехте да обвинявате родителите.Какво е възпитател питам?!Искате да ви доведат децата вече научени,възпитани,а вие какво ще правите?Тогава вашата работа излиза от регистъра.Колко часа прекарва детето седмично с родителите и колко в градината.Хората работят по 8 часа, а някои и по повече. За това са ви поверени тези деца,защото всички трябва да работим.На това ли ще ги учите,крещене бутане,обиждане.Аз ли да ти кажа, че така не става.
143
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Скъпа Теди,незнам каква учителка си била?!В Германия живея пред детска градина,ела да видиш какво значи големи деца пищящи,падащи по земята защото искат да стане на тяхното.Тук децата спят ако пожелаят, по цял ден са навън и съответно са доста изморени и трудно управляеми. Но само да ти кажа, че всички възпитатели участват активно и с професионален подход се справят с подобни деца.Никой не си позволява жаргонен груб език,камо ли да бута и бие.Извинете много сте заблудена,че начина е този.
142
3
 
3
 
! Отговори
Теди преди 10 месеца
Била съм учителка, сега съм мениджър. Зная как е. Истината мили родители е че ви мързи да си възпитавате децата, с такива деца може да се работи само ако му повишиш тон или му кажеш бе, защото те са разглезени и невъзпитани. Иначе то се прави че не те чува и в класа настава анархия и не миже да се работи. Така е в всеки гради всяка държава. Аз работих в чужбина, и там е така. В библията пише да се възпитават децата от рано в правилният път. Никой не го знае, никой не го спазва.
141
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До всички по долу, които обвиняват майките и ги карат да си вземат децата в къщи - аз като майка на 3 деца, вече ученици, минали както през ясла, така и през ДГ с най-голямо удоволствие бих спряла децата от училище. Но не мога да си позволя този лукс, защото работя по 10 часа дневно, баща им също.
140
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Каквито и проблеми да има тази "педагожка" не са й виновни 3-4 годишните деца. Тя е подписала договор с конкренто заплащане. Имала е изпитателен срок, като е видяла, че е трудно и не е за нея да напуска.
139
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мръ.сни, ком.унистически даскалици - тъ.пи и некадърни. Не стават и за чистачки на ке.нефи, камо ли да си повериш на тях децата
138
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Скудоумието ни е завладяло напълно, на всички нива. Няма какво да се оправдаваме, че то идва от запад, от изток и откъде ли не, само не и от нас, отвътре. Свикнахме да слушаме без протест просташко говорене и поведение буквално навсякъде - от детската градина, през телевизията до парламента. Вече ни изглежда нормално
137
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всички тези изтрещели учители лекари администратори ,продавачки в магазина които се стряскат на ВАС и ВИ гонят от там ако не си купите нищо -Всичко това е отражение на изпепеляването на душите ,за което няма да обвинявам демокрацията като такъв строй но ще обвиня всички политици които ограбиха парите държавата здравето образованието на хората НЕосигурявайки им никакъв комфорт на живот и работа използвайки ги само да ги доят като могат и после в бунището на старческия дом- отношението е същото
136
19
 
19
 
! Отговори
Възпитател преди 10 месеца
Хаайде стига сте ги оплаквали тези "невинни" дечица. Виждате докъде я докарахте с това либерално отглеждане. 15 годишни вече убиват така за разнообразие. Трябва да се държат малко по строго учителите, защото младежта в България вече е изтървана.
135
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 134

Пратете татковци да постоят "на градинка", първо без да се показват и ако след като са видели каква лудница е им се прииска да се потопят в това, дето го търпят даскалиците постоянно, няма да изкарат и 2 часа.
Или ще пребият нечий наследник или ще избягат.
Най-големите бабаити, най-бързо ще бягат.
134
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 132
ДА ИМА КАМЕРИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ,

няма смисъл от камери. Достатъчно е през 2-3 дни да има посещение на татковци при госпожите с по 3-4 профилактични шамара и агресията ще изчезне :)
133
2
 
14
 
! Отговори
Доброжелател преди 10 месеца
Бе.. , Ма.. , опростачването е навсякъде, дори го чуваме от медиите и политиците.Детската градина е институция която може да създаде страх и комплекси у децата, може да смачка или обича децата.Достатъчно е госпожата да каже на едно дете , "ще ти навра главата в тоалетната" или др. и детето ви с години ще изпитва страхове които ще се проявят с комплекси или агресия , а родителите ще се чудят къде са сбъркали.А децата искат да бъдат обичани и гушкани.
132
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ГЛЕДАХ КМЕТИЦАТА ПО ТВ, ДА ЧУХТЕ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ГРУПИТЕ- НЕ, ДА ЧУХТЕ НЕЩО ЗА МНОГО ВАЖНИЯ МОМЕНТ ДА ИМА КАМЕРИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ, ЗАЩОТО ЗАПИСИТЕ МОГАТ ДА СЕ МАНИПУЛИРАТ ЗА ДА ТОРМОЗЯТ НЕУДОБНИ ОТ ПЕРСОНАЛ- ИСКАМЕ ВИДЕО В РЕАЛНО ВРЕМЕ- ДА ЧУХТЕ ЧЕ СЕ ЗАМЕРВА ШУМА, НЕ, А КОГАТО СЕ СЪБЕРАТ 25+ деца с различно възпитание и крещят защото нямат домашно възпитание, А ТОВА НЕ Е ЛИ ШУМОВ ТОРМОЗ ВЪРХУ ДЕЦА И ПЕРСОНАЛ- КОЙ ЛУДНА БГ УЧИТЕЛИ, групите намалени незбавно, защото няма промяна от времето на соца
131
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Видял

Крушките винаги си имат опашки - родителите хулигани, децата им - разбойници.
Даскалите са виновни, винаги.
130
5
 
18
 
! Отговори
Бивша, с диплома преди 10 месеца
Примирам от кеф, като чета злобните коментари относно квалификацията, възпитанието и нервите на сегашните учители!

Навремето няколко майки са ми казвали: "Аз, мойте двете не ги издържам за повече от два часа, а Вие - 25-28 как търпите по 6 часа?!"

Децата на чалга поколението ще види сметката на родителите си чалгари - полуобразовани с велики претенции, камери и микрофони.
Дерзайте!
129
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Боят изгражда - Камен Донев
128
12
 
14
 
! Отговори
Голям прос преди 10 месеца
Като не могат учителите да се държат като хора, да си ходят. Явно това не е призванието им. Такива няма да дадат добър старт в живота на децата. После се чудим защо има агресия в училищата, че и по-нататък
127
6
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
До васил

И трябва да се лекуват за да им се помогне. Но те не искат камери, не искат психологични тестове. Отричат проблема.
126
6
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Задължително камери в детските заведения и училища. Отделно всеки ден един -двама родители да присъстват в тях като се редуват. Ако трябва да вземат неплатена отпуска. На често да се правят психологични тестове на учители и персонал. Това е за тяхно добро за да се лекуват при нужда.