Запис от забавачката: "Чуваш ли ти, ма? Ти си направо ненормална, ма!"!

Пореден случай на грубо отношение към деца. Този път в Плевен
Обновена: 12 фев 2018 19:04 | 12 фев 2018 17:45,
156
Запис от забавачката: "Чуваш ли ти, ма? Ти си направо ненормална, ма!"!
Снимка: Facebook

Пореден сигнал за грубо отношение към малки деца в детска градина се появи в социалните мрежи.

Потребител във Facebook е качил аудиозапис, който твърди, че е от Целодневна детска градина №10 "Надежда" в гр. Плевен.

На записа се чуват викове и заплахи към децата: "Чуваш ли ти, ма", "Ти къде се намираш, бе?", "Ти не разбра ли, че аз командвам тука? Тука каквото кажа, това ще правиш! Като не ти харесва има други градини в тоя град", "Ама ти си направо ненормална, ма".

Според човека, качил клипа, това е гласът на старши учител г-жа Гатева.

В публикацията пише още, че срещу нея е имало подадени жалби през последните години, но всички са със становище, че няма грубо отношение към децата. По думите на потребителя това се дължи на познанствата на сина на госпожата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
7
 
38
 
! Отговори
Поръчкови статии преди 6 години
В градината имаме 28 деца при норма 14 .Половината са етнически *** и бият и малтретират останалите деца .Въпреки това сигнали не се подават.Учителките и персонала живеем в страх от постоянните разпри и тормоз от ужасно първобитните им невъзпитани родители.Сестрите взимат почти минимални работни заплати.Целият персонал е демотивиран.Аз лично няма да се занимавам вече изобщо с децата ви.Вие сте нехора ,които не заслужават никой да им гледа децата.Гледайте си ги или подарете ги на фондации
60
8
 
23
 
! Отговори
ас преди 6 години
то ромите бият полицаите и им трошат патрулките и късат пагоните вие сте ревнали щото на малките ви лиг*ювци им се карат на градината пародия на държава
59
8
 
37
 
! Отговори
На майка ви Ф. преди 6 години
призовали сме всички учителки сестри и тн в детски градини да какжат какви уродливи дечица карате в градините и как бият хапят и малтретират децата.На никой педагог не му е работа да възпитравава оформени *** увредени от родителите ,които малтретират бият и хапят другите деца.От утре всички педагози ,учителки и така нататък ще филмираме на живо дечицата ви какво представляват и ще изпращаме на БНТ НОВА И БТВ да си видите какво сте създали вкъщи ,н ще оставим такива деца да бият децата.
58
6
 
25
 
! Отговори
сс преди 6 години
другото което е още по лошо вкарват в групите деца със социални потребности тоест улави, закриха помощните училища и набутаха децата да се интегрират при другите. е вие как мислите като има няколко такива в групата дето каквото и да им говориш не те разбират и са агресивни учителките с тях индивидуално ли да се занимават или с останалите деца, щото има ресурсни учители но ги гледат за 20 мин а не през целия ден това е пълна глупост на държавата и само пречи на учителите да се занимават с нормалн
57
31
 
9
 
! Отговори
Ченьо Шамара преди 6 години
Аз на моето дете може да му загрявам врата, но друг пипне ли го става лошо за другия. Не ме интересува какво е направило.
56
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А за една детска градина родители са ми разказвали, че на децата си трябва им носят чаши за вода , и ако си ги забравят ги държат жадни цял ден. Детето като каже че е жадно му отговарят че няма чаша.
55
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До дядомразДаже пикли и пикльовци не излизат вече! Направо *** и джендърки!
54
5
 
33
 
! Отговори
SS преди 6 години
и учителките са изтрещели и децата са *** това е положението, едно време в училище и градината биеха както и вкъщи получаваше се дисциплина друго е да те бият щото си виновен друго е да има безпредметно насилие, трябва да е справедливо, а за викането незнам кой ще може да озъпти 25 30 деца само с мили думички говорещи им усмихнато, има и много агрсивно надъхани деца от родителите им спрямо други деца спрямо учителите трябва баланс в цялата ситуация което коства доста узилия на учителките
53
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако трябва да бъдем честни и доста родители трябва да бъдат наблюдавани с камери... без да оправдавам никого. В България шамарената фабрика работи необезпокоявана.
52
2
 
23
 
! Отговори
И аз да кажа преди 6 години
когато през 2007 г. учителите стачкуваха имаше родители които говореха против стачката и как учителите нямат право.тогава имаше много разумни изказвания,които посочваха че ще се стигне до това.сега родители стачкуват-срещу учителите и нямат подкрепа от обществото,освен някои медии които правят рейтинг от тези проблеми на системата. някой запита ли се защо е така?защо не се поинтересувате от новия закон за образованието и наредбите към него? защо не попитате как се работи с необразовани родители
51
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е Прокуратурата да започне да повдига обвинения за незаконно подслушване срещу самозабравили се родители!
50
9
 
37
 
! Отговори
КНСБ макаренко преди 6 години
Збавачките ли са ви най важния проблем в държавата ,където жениците изкарват по 400 лв да ви гледат разглезените дечица от които хора никога няма да стане защото сте безхаберни родители и незаинтересовани дори как се възпитава и отглежда дете.Била му казала това направила ами гледайте си ги вкъщи бе От утре национален протест във всички детски градини и всички пикльовци си ги дръжте вкъщи
49
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
навсякъде е така от години, такъв е подхода повсеместно, с малки изключения
48
7
 
1
 
! Отговори
Пост първи 3 преди 6 години
Математик не станах - предполагам разбирате пергелите по ръцете оставят травма към науката в главата - хуманитарно се развих. Но няма да забравя някои т.нар. педагози и възпитатели и отношението им към нас по време на първите ни 7 години. После ние порастнахме и на някой по-лабилен от мен детето му било палаво в градината. Колелото се върти с поколения. Това което се е случвало 80те с мен и съучениците ми, ще се случва и през 20те, 30те. Пак казвам, нямаше ФБ и медии. За началното не ми се пише.
47
5
 
4
 
! Отговори
евридей сейм шит преди 6 години
В Тикволандия...Ша съ упраим бре !Чекайте...
46
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моето дете е джeндър. Обича да играе с куклите. Аз му давам колички, но то ги отказва. Ако разбера, че го тормозят в градината ще вдигна голям скандал.
45
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз като бях ученик интересно как в някои часове си правехме каквото искаме, а в някои слушахме внимателно учителката, записвахме си и бяхме супер възпитани. Всичко е до учителя. Трябва да си гoтин, да имаш подход, да разбираш от това което преподаваш и да имаш комуникация с учeниците.
44
32
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе тези деца нямат ли родители да й строшат тиквата на тази ***? Или всички българи станаха безполови плазмодии по заповед на висшата тиква??
43
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно е че има и изперкали лелки, ама и децата правят какви ли не щуротии, косите да ти се изправят. Пък и съм чувал доста майки да крещят на собствените си деца и то доста зловещи закани от типа ,,ще те убия бе!'', така че не без да сме видяли какво става да не се правят прибързани заключения.
42
5
 
2
 
! Отговори
Пенчо Шаша преди 6 години
Това ги калява и предпазва да не станат джендери, нали другаре?