"Подкрепа" срещу конвенцията: Белият хетеро християнин е смачкан!

Димитър Манолов: Не е ясно можем ли да изпълним изискванията й
13 фев 2018 14:30,
127
"Подкрепа" срещу конвенцията: Белият хетеро християнин е смачкан!
Снимка: архив "Булфото"

И шефът на "Подкрепа" Димитър Манолов се обяви срещу ратифицирането на Истанбулската конвенция и изригна срещу сегашната система. Според него тя мачка по всички възможни начини белия хетеросексуален християнин.

"Не мога да се съглася като човек, който вероятно е патриархално възпитан, когато отстъпя място на жена в трамвая, да бъда третиран като бяла мъжка хетеросексуална шовинистична свиня", каза още Манолов, цитиран от БТА.

Още по темата

Манолов видя хубавото на шума около Истанбулската конвенция - че можем да видим като общество, което е част от ЕС, случващото се в нравите в момента.

Той смята, че ситуацията в момента е като във вица, който описва разликата между либерализъм и постмодерен либерализъм като между стол и електрически стол.

Той подкрепи желанието за борба с насилието срещу жени, защото насилието е сериозен проблем. Манолов обаче цитира изводи от статистика, според която в хомосексуалните двойки насилието се случва по същия начин и със същата честота като в хетеросексуалните.

Според лидера на КТ "Подкрепа" не е ясно и доколко България е в състояние да изпълни изискванията на Истанбулската конвенция и няма ли конвенцията да натовари допълнително "силно немощната ни социална система".

"Истанбулската конвенция налага и въвежда трансгранични институции, овластени до безкрай, които ще се произнасят и ще правят изводи и те са от хора, които никой не е избирал", каза още Манолов.

"В ЕС, в който трябва да бъдем единни в многообразието си, всеки народ има своите особености и трябва да прецени какво пасва на неговите традиции, нрави, как и в какво да бъдат образовани децата му", заключи лидерът на "Подкрепа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
29
 
! Отговори
до 80 преди 6 години
До до 75Напълнно съм съгласен!!!По-добре го формулирахте, но важното е този път наистина хората да не забравят и това да се доведе до край! За да кажем, че има гражданско общество наистина и тук!
91
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човекът е прав. Гледате ли сте снимки от Европа като посрещат "бежанците"? Предимно бели жени, млади. Стоят с надписи "Refugees Welcome". А въпросните "refugees" са 80% млади мъже.Става въпрос за етническа подмяна.
90
1
 
48
 
! Отговори
българина преди 6 години
по голямата новина е че Япония за 2017 г е дала убежище от 20 000 молби на 20!!!!!! чувате ли турско арабско еврейски мекерета управляващи в европа, на които герб пригласят като нае ани крави милка! е за това Япония е Япония и Южна Кореа е Южна Кореа, държавите с най много роботизирани производства и най качествени стоки в света! нкакви джендърко юдейски конвенции! изгонете отворено обществи и америка срещу България! затвореете етническите партии и 4 те американски бази.
89
0
 
10
 
! Отговори
до ПустинякЪ преди 6 години
Леле, убихте го от негатии този - "Пустиняк"!Човека има право, но с тези крайни оценки и нюанси донякъде си го заслужава, макар че под думите му има смисъл, само където е най-лесно да се изказва негативното, сорррии!!!Отдавам го на безсилие и отчаяние, но това е най-лесния път!Стегнни се Пустиняк:)! Така не се гради държава..., в бъдеще де, надявам се!
88
3
 
29
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Подкрепяйки продажното правителстви на ГеЙберистите, ОП стават съучастници на всички безобразия, които върши ГеЙберската върхушка.
87
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПустинякБрато/сестро (не знам какво си), пречи ли ти някой да изповядваш дендерството си, както си искаш? Не, нали?Защо е този рев, плач, сълзи???Не съм дошъл да ти отварям вратата, нали?Живей си живота и остави другите да си живеят техния! Спрете с тъпите клишета!
86
9
 
7
 
! Отговори
60 год. хетеро мъж преди 6 години
Дали е откровен "синдикалтстът"? Манолов не ти вярвам.Толкова лъжи изрече досега.
85
4
 
24
 
! Отговори
До Пустиняк преди 6 години
Тази словестна еквилибристика нищо на никой не каза конкретно, освен че сте нихилист.Явно след това изказване сте нахранили егото си, но елитарния изказ не гарантира, че имате представа къде сте и за какво живеете!Без лични чувства:)!
84
0
 
41
 
! Отговори
Леле 79 преди 6 години
"Младежка ЛБГТ организация "Действие", фондация "*** алтернативи", "Български център за *** изследвания" и БХК."Съмнявам се дали изброените са виждали жена или се интересуват въобще от жени.
83
2
 
45
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Кай? Кой? Кой? Кой подписа Конвенцията? Няма ли ГЕРБ да си понесат наказателна отговорност? ГЕРБ пита ли народа си? ГЕРБ интересува ли се от мнението на народа?
82
0
 
46
 
! Отговори
Хетеро хрисиянин преди 6 години
Не вярвах, че някога ще вдигна палец на синдикалист! И то от "Подкрепа"!Димитър Манолов - моите почитания!
81
1
 
19
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ДОСТИГНАЛО ДО ИСТИНАТА ЧРЕЗ ДРУГАРЯ "СТАЛИН" -/ВЪВ ВСИЧКИ ФОРМИ /, НО ЗА СЛУЧАЯ Е ВАЖНА СЛЕДНАТА ИСТИНА: " НЯМА *** -ЖУРНАЛИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО !!!"
80
0
 
50
 
! Отговори
до 75 преди 6 години
ГЕРБ губи във всички случай. Ако приеме със сила, ще си ходи с хвърлени камъни след него от БГ. Ако не приеме пак ще си ходи, но камъните ще ги хвърлят от ЕС и САЩ. Той затова Боко се е опитал тихомълком да прокара нещата, като шушумига, ама уви не му се е получило.
79
0
 
48
 
! Отговори
Да се знае преди 6 години
В междуведомствената работна група за въвеждане в българското законодателство на ИК са следните организации - Младежка ЛБГТ организация "Действие", фондация "*** алтернативи", "Български център за *** изследвания", и, разбира се БХК. Явно много са се загрижили за жените...това на вниманието на всички шарани, които са се хванали на въдицата, че ИК защитава само жените от насилие. Дано си отворите очите най-сетне, че това е куфар с двойно дъно.
78
50
 
6
 
! Отговори
Пустиняк преди 6 години
След онези покварени *** от православната анти-църква, сега се обажда един нафталинен казионен халтураджия. От ония за истинските проблеми на деградиралото общество нито дума, както и тоя за синдикалните права няма да го видите. Тази конвенция е мерило за пълната средновековна безпросветност завладяла един много малък, но много *** народ, което суеверно си измисля демони, за да не остане насаме със собственото си падение, изхвърлило го на сметището на нациите.
77
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Долу мръсните лапи на държавата от Институцията Семейство. Една от малкото що годе работещи институции, които ни останаха. Помислете колко много други институции ликвидираха или окарикатуриха - род, племе, нация, цар, всичко това отиде в миналото, там където служителите на Злото искат да пратят и семейството.
76
0
 
44
 
! Отговори
гост преди 6 години
Човека е прав. Никой не пречи на хомото да си бъдат хомо нито им завират зорлем ценности. Откъде накъде болшинството ще възприема насила вижданията, възгледите, идеологиите, разбиранията и не знам си какво още на едно малцинство. За капак, всичките тези идеологиите ще бъдат контролирани от външни хора, дето не са избирани в БГ, никой не ги е виждал и не ги познава. Ехооо, *** - А да не прекрачвате границата!
75
2
 
25
 
! Отговори
ами сега преди 6 години
Тази конвенция ще се приеме! Вече е ясно, защото Бокича увисва пред, шефовете по-на запад и отвъд Голяма локва:)))Хубавото е, че това ще е и края им, защото много неща се изтърпяха последните години, но те не разбраха, че българина не разбира от модерен неолиберализъм=гейизъм:))10 години са начело на властта и главното чат от евросъюза и все някой преди тях е виновен! Досега миаваше, ама тоя път, няма да стане!
74
1
 
38
 
! Отговори
До # 3 преди 6 години
Чели сме я конвенцията, и разяснителния документ към нея сме чели. Според изказването ти г-жа Маргарита Попова (юрист и вицепрезидент) също е некомпетентна, тъй като тя категорично потвърди, че с ИК се въвеждат понятия, които са чужди на нашия правен мир, а конвенцията обхваща хора с психополови особености. Чудя се колко от защитниците на ИК имат ерудицията и държавническия опит на г-жа Попова, че да се изказват и да заклеймяват хората, които са против това зло като *** и т.н.
73
2
 
25
 
! Отговори
срамота преди 6 години
До Анонимен 53 Ама вие много изнагляхте , сега и хомофоби станахме за разлика от теб имам познати гейове и се отнасям с тях като с хора .Но да се приеме ИК - минава всякава граница на нормалното и моралното , още повече замаскарина зад домашното насилие