"Подкрепа" срещу конвенцията: Белият хетеро християнин е смачкан!

Димитър Манолов: Не е ясно можем ли да изпълним изискванията й
13 фев 2018 14:30,
127
"Подкрепа" срещу конвенцията: Белият хетеро християнин е смачкан!
Снимка: архив "Булфото"

И шефът на "Подкрепа" Димитър Манолов се обяви срещу ратифицирането на Истанбулската конвенция и изригна срещу сегашната система. Според него тя мачка по всички възможни начини белия хетеросексуален християнин.

"Не мога да се съглася като човек, който вероятно е патриархално възпитан, когато отстъпя място на жена в трамвая, да бъда третиран като бяла мъжка хетеросексуална шовинистична свиня", каза още Манолов, цитиран от БТА.

Още по темата

Манолов видя хубавото на шума около Истанбулската конвенция - че можем да видим като общество, което е част от ЕС, случващото се в нравите в момента.

Той смята, че ситуацията в момента е като във вица, който описва разликата между либерализъм и постмодерен либерализъм като между стол и електрически стол.

Той подкрепи желанието за борба с насилието срещу жени, защото насилието е сериозен проблем. Манолов обаче цитира изводи от статистика, според която в хомосексуалните двойки насилието се случва по същия начин и със същата честота като в хетеросексуалните.

Според лидера на КТ "Подкрепа" не е ясно и доколко България е в състояние да изпълни изискванията на Истанбулската конвенция и няма ли конвенцията да натовари допълнително "силно немощната ни социална система".

"Истанбулската конвенция налага и въвежда трансгранични институции, овластени до безкрай, които ще се произнасят и ще правят изводи и те са от хора, които никой не е избирал", каза още Манолов.

"В ЕС, в който трябва да бъдем единни в многообразието си, всеки народ има своите особености и трябва да прецени какво пасва на неговите традиции, нрави, как и в какво да бъдат образовани децата му", заключи лидерът на "Подкрепа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
17
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
Джендърската ИК не се появява на "празно място". Нещата са подготвени отдавна. Никой не коментира, че дискотеките и съвременната диско- култура водят началото си от НЮ-ЙОРКСКИТЕ ГЕЙ-КЛУБОВЕ.....
71
0
 
6
 
! Отговори
ето преди 6 години
До Любопитен съмВЪЗРАЖДАНЕ
70
7
 
4
 
! Отговори
системно съобщение преди 6 години
До Анонимен 67нови 5 цента постъпиха по вашата сметка ПС - нослето расте ли , като беше комсомолче , пионерче - доста работи беше научил за русия като част от СССР , доста книжки си прочел , интрено що ли си ги забравил ???
69
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 53 Стига сте се изкарвали жертви.Никаква хомофобия няма.Никой не иска да ви съди, вкарва в затвора, в психиатрия или принудително лекува.Просто искаме да не промивате мозъците на децата ни с хомосексуална пропаганда. И ако продължавате така на нормалните хора ще им писне и тогава наистина ще станат хомофоби.
68
1
 
15
 
! Отговори
8998988 преди 6 години
До Анонимен 59 нямам комлекси ни от русия , ни от америка Ноооооооо потърси в нета - иам много видеа - средностатистическия американец не може да се оправи къде е Корея , Китай , не знаят столици на Англия , германия , какво остава за България Ти колко неща можеш да разкажеш примерно за Мавритания или Бангладеш / не са малки държави изобщи / ей така без да гледаш в Гугъл , интересуват ли те хората там и т.н и т.н
67
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз пък за русия нищо не съм чувал, освен че хората там живеели бедно, носели yшaнки, зимата било минус 40 и лятото идвали да се стоплят в нашата красива страна. За историята им нищо не съм чувал, може би няма нищо интересно.
66
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво г- н Манолов.Намират се и хора които да кажат истината. Б Борисов и протежетата му мислиха че ще продадат народа че ще му натрапят отвратителните си конвенции.Защо се питам настройват народа срещу себе си.сигурно много им плащат и не ги интерисува мнението народно.
65
0
 
30
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Добро утро !След 28 години ГЕНОЦИД над етническия българин синдикатите най-после се сетиха, че когато ние изчезнем няма кой да ги храни.От ром пчеличка не става !От бежанец пчеличка не става !От Дженифър пчеличка не става !Когато търтеите станат, много кошерът загива. Факт !
64
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв господ какви пет лева, айде стегнете се и мислете с главите си.
63
2
 
19
 
! Отговори
Боко и Цецо. преди 6 години
Абе хора, недей така сега и вие.Трябва да се приеме тази конвенция, че шефа така ми е казал.И сега какво стана, само герберистите и ГЕРБ са за конвенцията.Не мога да разбера защо не искате като нас герберите да сте третополови лица.Трябва да се измисли нещо, ще дам поръчка на "Господари на ефира" да излъчат някое разследване, че да може тихомълком да я приемем, докато народа псува я полицаи, я учители, я някоя разплакана женичка.Ще измислим с Халваджан нещо.
62
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички са лакеи на Боко Тиквата, ама като усетят че се задават избори, почват уж да се дистанцират от него.
61
1
 
31
 
! Отговори
Патриархат преди 6 години
Всъщност идеята на документа е "институционализиране" разбирай - заместване, а оттам и изкореняване на българския изконен здрав коренен семеено-патриархален мироглед, който още ни държи на тази земя като биологично племе. Благодарение на тази "конвенция" и на целия рояк конвенцийки, които ще последват след нея, всеки български мъж или жена дръзнали да направят забележка на някой третополов, моментално ще бъдат поставени под законодателно преследване или в най-добрия случай - дамгосване.
60
2
 
8
 
! Отговори
системно съобщение преди 6 години
До Анонимен 60 5 цента току що бяха преведени по сметката ви
59
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е вярно това че американците не са чували за нас. Е, не ни знаят цялата история от до, но знаят за България, стига с тези руски провокации. Руснаците винаги са искали да ни карат да се чувстваме малки и незначителни и да ни потискат, затова са ни насложили тези комплекси че "никой не бил чувал за нас".
58
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много се дразня когато разни червени рубашки почнат да говорят за християнски ценности
57
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да видим как ще се произнесе Конституционният съд по въпроса и какво ще предприемат след това. Управляващите знаят, че народът и БПЦ са против.
56
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На всека манджа меродия, абе гледайте си синдикалната дейност, там всичко оправихте, та сега и за истанбуската конвенция се изказвате, циркаджии
55
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как ще ги отлъчи патриарха като и той и герберските депутати са бивши сътрудници на БКП. До къде се докарахме костовската ученичка Нинова да оглави автентичното БКП и единствена да отстоява нормалността в държавата. Като конвенцията е за защита на жените, които по принцип са по-слабия пол защо не използваха думата sex, биологичното понятие за пол в английския, а използваха фемистко-гейския термин ***.
54
14
 
6
 
! Отговори
Любопитен съм преди 6 години
Много ми е забавно как повечето тук използват случая да плюят управлението, без да посочат алтернатива... БСП ли, или ДПС или някоая истерична формация от крайното дясно? Кажете.
53
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От къде толкова много хомофобия и злоба? Та нали тези хомосекслуални може да са ви дъщери, синове или познати. Разбирам, че около 70% от коментиращите тук са 2-3 човека(ватенки), които са на заплата към ***, но има хора които подкрепят това. Каквото си търсил, това ще намериш, злобата, хомофобията и расизма никога не са побеждавали. Четете историята.