"Подкрепа" срещу конвенцията: Белият хетеро християнин е смачкан!

Димитър Манолов: Не е ясно можем ли да изпълним изискванията й
13 фев 2018 14:30,
127
"Подкрепа" срещу конвенцията: Белият хетеро християнин е смачкан!
Снимка: архив "Булфото"

И шефът на "Подкрепа" Димитър Манолов се обяви срещу ратифицирането на Истанбулската конвенция и изригна срещу сегашната система. Според него тя мачка по всички възможни начини белия хетеросексуален християнин.

"Не мога да се съглася като човек, който вероятно е патриархално възпитан, когато отстъпя място на жена в трамвая, да бъда третиран като бяла мъжка хетеросексуална шовинистична свиня", каза още Манолов, цитиран от БТА.

Още по темата

Манолов видя хубавото на шума около Истанбулската конвенция - че можем да видим като общество, което е част от ЕС, случващото се в нравите в момента.

Той смята, че ситуацията в момента е като във вица, който описва разликата между либерализъм и постмодерен либерализъм като между стол и електрически стол.

Той подкрепи желанието за борба с насилието срещу жени, защото насилието е сериозен проблем. Манолов обаче цитира изводи от статистика, според която в хомосексуалните двойки насилието се случва по същия начин и със същата честота като в хетеросексуалните.

Според лидера на КТ "Подкрепа" не е ясно и доколко България е в състояние да изпълни изискванията на Истанбулската конвенция и няма ли конвенцията да натовари допълнително "силно немощната ни социална система".

"Истанбулската конвенция налага и въвежда трансгранични институции, овластени до безкрай, които ще се произнасят и ще правят изводи и те са от хора, които никой не е избирал", каза още Манолов.

"В ЕС, в който трябва да бъдем единни в многообразието си, всеки народ има своите особености и трябва да прецени какво пасва на неговите традиции, нрави, как и в какво да бъдат образовани децата му", заключи лидерът на "Подкрепа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Седи сър Джон пред камината, пие скоч, пуши пура и размишлява. Внезапно на улицата се вдига олелия. Вика иконома и пита:- Какво става на улицата Джеймс?- Гейпарад, сър!- Какво искат?- Равни права, сър.- Ами нали имат равни права?- Имат сър.- Тогава, защо вдигат шум и правят парад?- Ами, пед*раси сър!
111
3
 
17
 
! Отговори
Defender of Justice преди 6 години
Истанбулската конвенция е първо безбожна-и явно антихристянска неморална,анти-човешка, измамна и нечестива като нацистките комунистическите ислямските беззаконни дяволски "закони" измамващи, ограбващи и разрушаващи човека- врагове на Бога и разрушителни дори гибелни за човечеството,моралните принципи и общочовешки норми. и само безморални безбожни и корумпирани управляващи. продали истината за пари и душите си на дявола за изгода могат да я приемат,налагат погазвайки човешките права против Бога
110
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А тез *** от профсъюзите чий го дирят въобще като никаква работа не вършат.Само се знае че ги има но никой не ги е виждал.
109
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този пък ако е бял хахахаха
108
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на "Подкрепа".От време на време се покажат,да не ги забравим.
107
3
 
3
 
! Отговори
вечната и святата преди 6 години
До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИЗиновиев също е бил БЛИЗЪК с др.Ленин!И от ревност е мразел Троцки!Точно Зиновиев помага на Сталин да се отърве от лудия евреин!А за благодарност Сталин го разстрелва!
106
0
 
10
 
! Отговори
БХХ преди 6 години
Бял, християнин, хетеросексуален - нормален!!!
105
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно време в "далечното"последно деситилетие на 20 век като ми намигнеше мъж се дуех че ме е харесал особено ако е някой хубавец,сега ще учат девойките че ако някой ти намигне извършва жестоко вербално сексуално насилие и можеш да го издириш и да го осъдиш!Ще си изгори като едното нищо момчето!!!Няма вече свалки,ще си гледаме в краката,еб..си ужаса.
104
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джендърията е нов вид извратен фашизъм , диктатура на извратеняците , геноцид на нормалните хора ..
103
9
 
2
 
! Отговори
ХОМОСОЦИАЛИСТ... преди 6 години
НИЕ СМЕ ПРОТИВ ,БЕ .....!!!!!!!НИКАКВО ПРИЗНАВАНЕ ---ТРЕБВА ДА СИ ОСТАНЕМЕ "НЕЛЕГАЛНИ "ЗАВИНАГИ!!!ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ , ШЕ НИ ПОСТАВИ ЗАВИНАГИ В "ПАРТЕР " И "ЛЕГНАЛО" ПОЛОЖЕНИЕ...!НИЕ НА ГЕРБ...НЕ ЛЯГАМЕ!!!САМО НА ---ПУТИН!!!
102
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Дойчинпо нашему - пед-ера-стия! както и да го наричат, това е истината!
101
2
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Защо пак се говори с половин уста? Според мен всеки, който се обяви срещу ратифицирането на конвенцията (и има топки), трябва да заяви ясно и на висок глас, че по този начин е и срещу правителството. Нека тази позиция срещу конвенцията, бъде позиция срещу премиера и подопечните му.
100
6
 
16
 
! Отговори
naco преди 6 години
Другарю Манолов,а КОГА ще се БОРИМ,ПРОТЕСТИРАМЕ срещу КОРУПЦИЯТА,НИСКИТЕ ПЕНСИИ и ЗАПЛАТИ?!
99
27
 
1
 
! Отговори
МНОГО цинизъм, преди 6 години
много гадория в приказките на ПРАВОСЛАВНИТЕ< ОРТОДОКСАЛНИ< ПАТРИАРХАЛНИ МЪЖКИ МЪЖЕ- "дупки,гавнa дето папкате" и ПОДОБНИ.НИТО за мъж те признавам, нито бих искала да пътувам в превозно средство, нито да работя с теб.
98
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали това е и идеята на джендърското нюзаджийско недоразумение - днесаджии.бъгъТехния спонсор ще им налива повече пари по дупките. Либерастичните ценности като последното джендърско, ще бъде лансирано от подобни *** и *** като тях.Да изпукате всички платени уродливи изчадия които цензорират нормално мислещите хора! Дано ви приседнат сopoските гавнa дето папкате.
97
2
 
38
 
! Отговори
к0нсерва преди 6 години
аз като напиша тук, че белият мъж (хетеросексуален се подразбира, защото иначе просто не е мъж, а ***) е единственият човек без никакви права, а само със задължения, ме трият! при това задълженията му са да остави собствените си деца гладни,за да на сила чрез труда си и данъците,които плаща,гледа чужди деца и родите ли те им -ислямисти,джихадисти,африканци и т.н. това е като в природана кукувицата - снасяш си яйцата в чужда гнездо и чакаш дали собствениците са балами и ще ти хранят отрочето.
96
7
 
11
 
! Отговори
Donald J. Trump преди 6 години
God bless Bulgaria! Our most reliable partner. Bulgarians are amazing people!
95
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самото християнсво е смачкано и трябва всеки да си зададе въпроса, на кой бог служи християндемократката Меркел.
94
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ограбиха държавата от всякъде , остана на хората едното семейство . Сега се опитват да нарушат спокойствието и морала в него .Посягат на възпитанието на децата в училище .Акъл от неморални българина не иска !
93
2
 
57
 
! Отговори
Дойчин преди 6 години
Това е определението за *** от енциклопедия Британика:"Gender identity an individual"s self conception as being male or female,as distinguished from actual biological sex".Кратко точно и ясно.В превод-"индивидуално самоопределяне като мъж или жена,различаващо се от реалният биологичен пол".Така че за никакви социални роли на пола не става въпрос,ами за хомосексуалистите.