С Плевнелиев и с нова цел, Деси се цели в успелите българи

Занимавам се с истинска журналистика, възкликна екс синоптичката
15 фев 2018 15:40,
123
С Плевнелиев и с нова цел, Деси се цели в успелите българи
Снимка: архив "Булфото"

Деси Банова започва да търси успелите българи по света. Всъщност тя вече намери един от тях, Росен Плевнелиев, който често разказва, как е тръгнал със скъсани дънки от паркингите в Германия и е стигнал до президент на България.

Любовта между двамата прикова за дълго погледите на българите, а Деси реши да слезе от екран като водеща на прогнозата за времето. Сега, след като вече са официално заедно, тя се захваща с ново предизвикателство.

Банова е категорична, че е взела сама решението да каже "Сбогом“ на времето, въпреки информациите, че Плевнелиев е настоял приятелката му да прекрати кариерата си заради новото й положение в обществото.

Още по темата

Деси отрича и друга информация, появила се наскоро – че ще оглави Агенцията за закрила на детето. Тя научила за това от журналист, който й се обадил да я попита наистина ли се стяга да поеме шефския пост.

"От журналиста разбрах какво се пише по мой адрес. Нито съм получавала подобно предложение, нито някога бих приела да се занимавам с нещо, в което нямам опит", обясни Банова пред "168 часа" и нарече това поредните спекулации по неин адрес.

Лъжите по неин адрес я направили по-мъдра и тя започнала да да се научава да не обръщам внимание на лъжите, които се пишат за нея и за близките й хора.

"Така определено се живее по-добре", категорична е Деси Банова.

За новото си предизвикателство казва, че след 20 години на екран като синоптичка, решила че й е време за нещо ново.

"На практика постигнах всичко в предишната си работа. Утвърдих се на екран и направих филм за климатичните промени, с който спечелих престижна награда в Ню Йорк. И ето че дойде време за ново предизвикателство. Ще правя своя рубрика за успелите българи", разказа Деси Банова пред "168 часа".

Тя вече е имала няколко много интересни срещи с успели нашенци, които са натрупали ценен опит в чужбина и след това са се върнали, за да го приложат на родна земя.

"Още в първия епизод ще покажа 33-годишния Александър Рангелов, който има куп награди за иновации, а най-ценната му е връчена лично от милиардера Илон Мъск", обясни бившата вече синоптичка.

Първият епизод от рубриката ще бъде 24 часа след рождения й ден.

"Съдбата ми прави подарък. Иначе няма да имам възможност да празнувам. На другия ден ще ставам рано. Ще оставя купона за събота", признава Деси.

Тя преживява известен шок, когато й се налага от едночасов суров материал да направи 10-минутно видео.

"Знаех си, че няма да е никак лесно, но вече започвам да влизам в релси. Хубавите неща са много повече от трудностите. Занимавам се с истинска журналистика, срещам се с интересни хора, провокирам ги да покажат най-доброто от себе си. И не на последно място - вече не ми се налага да ставам в 4:30 сутринта и имам повече свободно време за дъщеря ми", разказва още Деси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
1
 
2
 
! Отговори
Прокур преди 6 години
Тя не се ли усеща,че когато се обърне палачинката,ще я съдят като помагач на "Народен враг"! Ама пусти пари?!?
92
1
 
3
 
! Отговори
Човекът Долар преди 6 години
Аз работя на Wall St и съм финансово обиспичен, но никога не бих се върнал, защото обожавам да съм близо до сърцето на финансовите пазари.
91
2
 
3
 
! Отговори
Пророкът Гочо преди 6 години
От дърта *** - млада аристократка.
90
2
 
7
 
! Отговори
Бабината преди 6 години
Всичко което можеше да натрупа от власта вече го има, само дето акъл и *** си нема. Ако ги имаше и тези две неща много жени щяха да се карат за него. А сега само алчната Деси го прави за парички, а другото си го намира другаде.
89
2
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Тя Десито е голяма мъжемелачка и доста прекара и от различни държави. Всичките обаче бяха добре забогатели.
88
1
 
5
 
! Отговори
!!!!!!!!!! преди 6 години
Не Ви вярвам.
87
2
 
12
 
! Отговори
Умен гущер преди 6 години
Деса откри топлата вода. Миролюба Бенатова имаше такава поредица преди години.
86
7
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Хаха тя и Елена Йончева се занимаваше с истинска журналистика, па после...спря;)
85
2
 
11
 
! Отговори
Петър преди 6 години
Ще им показва как се свалят богати мъже,разорява ги и ги изостава!и ще си попълва списъка да стане още по- дълъг!***!
84
2
 
14
 
! Отговори
момичета преди 6 години
няма смисъл да се мъчите и да учите журналистика, по -добре изкарайте един курс при Деси Банова да Ви научи как да търсите преуспяли мъже и как да ги уловите в мрежите си и после ето Ви в предаване, по която искате медия
83
17
 
5
 
! Отговори
икономист преди 6 години
По принцип не харесвам Плевнелиев, заради твърдите му евроатлантически ценности, за които постоянно радетелствува... Деси, обаче е друго нещо - много лъчезарна и симпатична жена. Единственият и недостатък е, че е влюбена в Плевнелиев, а любовта както знаем има свойството да заслепява!
82
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има доста предавания за успели българи. Та тези предавания са пълен провал. Какъв блян и красота струи от тях. Приказки за наивници. Какво ли различно ще предложи бившата синоптичка. Дано не се излага като синоптичката Станкулова със глупавите си изяви на водеща.
81
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ли,кариерата на Деси Банова тръгна нагоре след връзката ѝ с Плевнелиев?Май,трябва да затворат факултетите по журналистика,защото има по-лесен начин да станеш водеща в България.
80
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опитват се с медийно присъствие да ги лансират като светска двойка на България, но за това трябва да имаш поне няколко процента положителни оценки. У 99% от българите тия двамата на снимката предизвикват или погнуса, или подигравки, защо не могат да го разберат и не се оттеглят?
79
30
 
5
 
! Отговори
Маринела преди 6 години
Чудно ми е как хора без елементарни познания по правопис и изказ и без достойнство да си напишат имената отправят злостни коментари породени от комплекси и злоба.. Такива сме българите завиждаме и обиждаме всеки от нас, който е успял..
78
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжете,като трамплин за успялата журналистка у нас.
77
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз мисля,че редакторите от Днес.бг,също недолюбват,,звездната двойка" и затова всеки ден ни занимават с тях!Та да има възможносъ да се сипе народната,,любов" по тях!
76
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това със звездичките беше Плевнелиев.
75
2
 
9
 
! Отговори
Armagedon преди 6 години
А как ще кръстят бебето?
74
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А в ГЕйРБ джендърите крадат много и затова са богати.Но Небето ги наказва - взема им зецата. Нищо не остава ненаказано!!!