Трети пол и в мартениците... Ще има ли "Дженда" в бяло и червено?

Спенс и Джийсън Брад Люис за "социалния пол" и традиционното семейство
20 фев 2018 14:30,
138

Темата за половете и това колко са на брой не престава да разделя обществото.

Тази година някои производители на мартеници у нас разкриха, че планират редом до Пижо и Пенда, да поставят и "Дженда" - мартеница с различен от двата пола.

"Живеем в отворено общество. Акцентът от Истанбулската конвенция трябваше да падне върху домашното насилие, а не да се измени към "социалния пол". Какъв е проблемът в някой, който се чувства щастлив и по никакъв начин не е агресивен към обществото?", отбеляза рапърът Джийсън Брад Люис.

В студиото на "България сутрин" музикантът Станислав Найденов – Спенс подчерта, че в държавата ни има достатъчно закони, които ако се спазват, ще спрат домашното насилие.

"Турското робство е продължило 500 години. Това са 20-25 поколения. Цялата ни традиция и фолклор е предадена напред от тези хора. В последните 30 години ценностите и традициите ни бяха потъпкани. Колкото по-малко семейства с деца имаме, толкова по-трудно ще запазваме ценностите си", посочи рапърът пред Bulgaria ON AIR.

"Facebook е с цел пропаганда, а не забавление. Всички тези апликации във Facebook за това как бихме изглеждали като срещуположния пол, са с цел да ни подготвят за времето, в което ще почнем да ги виждаме тези същите по улиците", категоричен бе Найденов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
3
 
6
 
! Отговори
Българин преди 6 години
И не ме притеснява въобще това, че разни нпо-та, ченгета, тролчета и секви ще четат написаното от мен! Живея без да преча и да се налагам на никой. Обаче всеки който се мъчи да променя традициите и съзнанието ни - ще бъде обзет от ужас по безмилостен начин!
57
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодаря има много март пред Вас ще ти дам
56
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И с правенето на снежен човек да се внимава занапред! https://facebook/MagdaSRK/posts/1520267378092971
55
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е това вече е прекалено. Няма ли да има Гейко(Бойко) и Гейфин (Калфин) на мартеници
54
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименПИЖО ПЕНДА И ДЖЕНДИ :DЗАРАДИ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ВЪВ НЮ ЙОРК 2016-ТА ГОДИНА ПРИЗНАВАТ 31 ПОЛА ! 31 ВИДА *** :DОБАМА ЗАДЪЛЖАВА ДА ИМА ТРИ ВИДА ТОАЛЕТНИ ЗА МЪЖЕ ЖЕНИ И СБЪРКАНИ :D
53
1
 
4
 
! Отговори
Тоя 58 преди 6 години
какъв е. Нещо не му се разбира. Да не е Джендю някакъв?
52
0
 
29
 
! Отговори
Ala-Bala преди 6 години
Хора, много сме изтърпели, какви ли не простоти, грабителства, робства, окупации и пак сме оцелели. Ако обаче се оставим да извратят децата ни, това ще бъде края. Цветанов е злия дявол, той е проводника на идеите на американските неолиберали. Не напразно скоро ходи до Америка, закуската е само предлог. Там той не приет добре в десните, консервативни кръгове. Не се отпускайте, те са толкова нагли, че са готови да инсценират убийства. Много пари са заложени в ГРАВИО. Не на Джендъра!
51
0
 
8
 
! Отговори
681 преди 6 години
Спенс, голям си!
50
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман от укро---питеци из бг-те форуми!Що не вземете да оправите разпадащата си кочи---на си в Окраина, вместо да давате акъл на нас.С кого ще подържаме икономически, политически и културни контакти си е наш избор на принципа на взаимоизгодното сътрудничество.Вие, укро---питеците, сте пример за това което не трябва да правим ние!
49
0
 
25
 
! Отговори
Вангу преди 6 години
Ако дженда излезе на предлагане-няма да си купя мартеница...Ще дам парите за благотворителностЕгати извратеният свят...
48
1
 
15
 
! Отговори
небаба марта преди 6 години
Незнам, дали сте проучвали тази традиция да се кичим с мартеница....но не отдавна четох добре обосновани твърдения, които я определят като езически ритуал противопоставящ се на християнството и вярата в Бог...та и това с "Дженда" вече напълно ме загубиха като фен.
47
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това просто не е истински социализъм, а всеки интелигентен човек би трябвало да е със социални разбирания.Не бъркайте социума със социализъма
46
0
 
18
 
! Отговори
До 44 преди 6 години
Бате, не че съм от БКП (това просто не е истински социализъм, а всеки интелигентен човек би трябвало да е със социални разбирания),но ми се струва че селяните избуяха по време на прехода. Знаеш кво хубаво беше в София едно време с гражданство. Учените си бяха учени, инженерите си бяха инженери,лекарите -лекари,астронавтите-астронавти. Са некви,учили-недоучили хибриди между мениджЕр и нещо друго от къде ли не....
45
1
 
26
 
! Отговори
бг преди 6 години
Ционистите-масони държат политиците ни и медиите ни. Това са извратени психопати-сатанисти които се опитват да унищожат християнството, християнското семейство и бялата раса.
44
3
 
19
 
! Отговори
Ala-Bala преди 6 години
Всичко е долна американска политика.
43
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пускат ги тези извратени мартеници, ей така напук на нормалните хора, ей така за да провокират, да дразнят и никой нищо не прави, даже медиите ни облъчват колко хубаво е да си тежко увреден деградант. А относно истанбулската конвенция, тя не се бори с никакво насилие, нейната цел е да принудят учителите да учат децата ни, че да са гейове е най-хубавото нещо на света.
42
43
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проруската сгaн - що не вземете да я прочетете най-сетна тая конвенция и да спрете да ръсите прoстотии бе?
41
2
 
25
 
! Отговори
jddn преди 6 години
Голям е Спенс! :D лошото е, че няма какво да се направи. В последните години има тенденция слабите да са по-силни от силните. То си е парадокс направо. Но ето, такива като този слаботелесния с меката китка Джийсън ли е Джонсън ли е ще налага новата мода, а ние ще седим и ще недоволстваме отстрани, защото ако кажеш нещо против това ти си провокатор и дискриминатор.
40
0
 
27
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Това за което трябва да се говори-се мълчи, а това, за което не трябва дори и да се помисля-се говори постоянно...Някой си бил казал нещо...ами кой му даде възможност да го каже...кой го е поканил във студио и му е отделил ефирно време, за да облъчва с несвързаните си брътвежи нормалните хора?!Темата за "третия" мол се комерсиализира и вече няма ден във който да не се засегне в медия или шоу...Редактори и сценаристи, не си ли давате сметка в какви миризливи кални води газите?!
39
1
 
7
 
! Отговори
ха преди 6 години
едно/един/една *** и за "най-умните" ни и "вършещи работа" "полицаи"