Зловеща шега: Снимки на живи хора по гробовете из две села

Местните са в паника, опасяват се, че това е магия за смърт
41
Зловеща шега: Снимки на живи хора по гробовете из две села
Снимка: Булфото, архив

Жители на две села от района на община Гърмен са в паника след зловещи находки по гробищата.

Стотици снимки на живи хора са били разхвърляни по гробовете в селата Хвостяне и Дъбница.

Част от снимките били увити в стари вестници, завързани с канапи и забодени върху гробовете. Други били затрупани с по една шепа пръст.

"Хората в селото са притеснени. Случаен човек, който отишъл на гробищата, видял грозната гледка. Част от снимките били в найлонов чувал, поставен върху един от гробовете. Други пък били закачени по други гробове или залепени с тиксо. Снимките са изпринтени или от Facebook  или от други някакви сайтове. Част от тях са на хора от селото, други пък не са оттук", каза кметът на Хвостяне Сейхан Ахмедов пред "24 часа".

Сред снимките има както на обикновени хора, така и на депутат от ГЕРБ, собственик на фризьорски салон, кандидат-кмет на селото, млади момичета.

Има и семейни снимки от сватби, други тържества.

Полицията е информирана за случая и започва проверка на странния случай, потвърдиха от ОД на МВР-Благоевград.

Местните хора твърдят, че това е вид магия за смърт.

"Странното е, че не е единичен и изолиран случай, а е масово. Не е насочено срещу един човек, снимките не са подбирани по някакъв критерий, има всякакви хора", коментират в Хвостяне.

В другото село Дъбница по същия начин хората се натъкнали на зловеща гледка с разхвърляни снимки по гробовете. Там също са изпаднали в паника.

В гробищата се събрали много хора, за да прибират снимките и да ги разглеждат. Установили, че също както и в другото село, са на всякакви мъже и жени, без да са подбирани по някакъв критерий.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
1
 
! Отговори
Журналист преди 6 години
Защо се показват не мюсюлмански гробища а християнски,при така ситуация се вика полиция и тя да действа а не хора заблудени и някакъв си измислен *** Ходжа Зеихан които всява смут в селата и прави кавги между съседи защо има заблудени хора и му вярват наи вече в тия села,а и от други места са го хващали в лъжа,а и тарифите му не са по джоба на всеки много хора е излъгал а сега деиства в други райони лъже богаташите.
23
0
 
0
 
! Отговори
Ризван преди 6 години
До Анонимен 29Ами! Магии правят само тези които не си пият хапчетата! Доказано е многократно!:))))))
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само ходжи правят такива магии.
21
1
 
7
 
! Отговори
Guner преди 6 години
Ходжа Зеихан играе игричките си и му вярват тои такивa търси хора които ходят при него ги издирва и получава информация за даден човек слага глупости да ги плаши и да го търсят отърва големият си син от затвора при катастрофа по негова вина другиран е бил парите какво не правят а има доста богати и влиятелни хора с хотели които не се осъзнават че ги лъже знаем го какво представлява колко бои е понесъл и продължава с лъжите а простолюдието му вярва
20
1
 
4
 
! Отговори
Абдулах преди 6 години
В Хвостяне ДПС враждува ГЕРБ кметът които не можа да стане кмет Баадин Хюсеинов още не може да преглътне загубата и доста е затънал в дългове нека ДПС му помогнат а всички преселници в Хвостяне гласуваха за Сеихан Ахмед и тои прави и клевети преселниците .Това са тяхна игра Баадин Хюсеинов е мерудия на всяка манджа комарджия от класа заедно с Асим Хавале бабаитите на това село големите бизнесмени...
19
1
 
6
 
! Отговори
Абдулах преди 6 години
На клипове се вижда ходжа Зеихан наи големия мушеник в село Блатска и Хвостяне му вярват много нека разкаже в Дъбница как семейство го хващат да влиза от тях но тои не знае че имат камери и тои ги търси,дъщерите им са в Германия едната зъболекар а другата финансииска е такива всяват паника които с лъжи карат скъпи джипове.Това е умишлена паника а хората им се връзват и сами слагат такива неща и влизат по къщите а този Зеихан търси само хора с пари и бизнеси и ги лъжеа в Хвостяне ГЕРБ ДПС игрички
18
4
 
6
 
! Отговори
ООооо...ДА!!! преди 6 години
УТРЕ СЛАГАМ СНИМКАТА НА г-жа ЛЪЖА ТАМ!!!ЧУДЯ СЕ , ОЩЕ КОЙ ОТ ПОСИРАНО-20 , ДА ВКЛЮЧА !
17
1
 
18
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Опит за магия. Магиите работят само ако вярваш в тях и сам си причиняваш неприятности.
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всъщност от дпс пробват да сплотят електората си по някакъв начин!
15
1
 
8
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
...Безбожници! Мислещи си, че свтът започва и свършва с тях!
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки които скверни покоя на мъртвите,те го посещават ...
13
3
 
8
 
! Отговори
чародей преди 6 години
Проблема на злобните *** е,че се опитват с нещо,което не разбират,да вършат щуротии!Магията е нещо могъщо,и не е за всяка уста лъжица!Истинските магьосници не убиват,те просто не се интересуват от това!Целите им са други!А за да станеш наистина магьосник трябва да преминеш през т.н. ТРАНСФОРМАЦИЯ,която трае десетилетия труд и учение!А на тези "гробищни" простотии просто не обръщайте внимание!
12
3
 
10
 
! Отговори
някой преди 6 години
Това на снимката гробище ли е?Трънище, изоставено и буренясало място.Всъщност почти всичките ни гробища са в такова състояние, дори и в големите градове.Така че спокойно, тези изоставени и запустели места магии не ги ловят.Пълни глупости, магии на гробове.
11
1
 
10
 
! Отговори
Феликс преди 6 години
Ако снимките са от няколко различни сайтове , теоретически може да се открие кой ги е смъкнал посредством кръстосване на АйПи адресите на посетителите , но трябва разрешение от съда.
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 12. Тази снимка е архив от долу под нея пише. Няма кой да се затърчи в някакви забутани селца да прави оригинална снимка на безмозъчни!
9
2
 
14
 
! Отговори
МожеДа е глупаваШега преди 6 години
Но е възможно и някой да се прави на магьосник.Искам да успокоя хората от това село. Предполагам, че някои от тях ще четат в този сайт.Преди близо 30 години, една жена от градче близо до София, която по онова време дори все още не е била пенсионерка, отишла рано сутринта на гроба на наскоро починалия си съпруг. Била ужасена, когато видяла, че на пресния гроб е закрепена изрезка от снимка, на която се виждало само малкото й внуче. Нищо лошо не се случи на това дете. Днес е вече семеен, с деца.
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 9То политиците за съжаление тях не ги лови. Имунизирани са сякаш
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами има някои дето целия живот си го слагат във фейсбук и то не скрито за определени хора а така че и непознати дето не са им приятели да видят. Ако може цял свят да разбере какво правят със собствения си живот
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не може да е снимка от гробището на с.Хвостяне.Там жителите са мюсолмани а това е християнско гробище.
5
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има магии които само по снимка може да ви навредят. Това дело е на някои от новите *** и си отмъщават затова че не иската да им приемете ИК. Колко ли народ са късметлиите които ги чака зловеща година? Затова не си качвайте снимки на ляво и на дясно щото ще патите. Има индивиди които само с това се занимават а не знаят че ще горят в ада.