Президентшата се ядоса: Тоалетите ли са ни проблемите?!

За нея важното било как я оценява Радев, а тя пък ще е плътно до него
359
Президентшата се ядоса: Тоалетите ли са ни проблемите?!
Снимка: БТА

"Всички мои критици искам да уверя, че за мен е важно как ме оценя човекът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш! Не градете образ, който няма нищо общо с действителния. Ще рухне - рано или късно".

Това написа в емоционален пост в социалната мрежа Facebook съпругата на президента Десислава Радева, след като се появиха доста коментари по повод приликата в нейния тоалет и този на вицепрезидентката Илияна Йотова на приема за националния празник - 3 март.

Радева изказва възмущение, че това се е превърнало в основна тема за приема.

"Така ли ще оцелеем като нация - ядящи се помежду си? Това ли са ни проблемите? Ако да - с мед да ги намажеш!", пише тя.

Първата дама разкрива размяната на реплики между нея и Йотова по повод тоалетите им, от която става ясно, че и двете са били изненадани от сходството в тоалетите си.

Постът й е придружен от линк към You Tube на песента на Motorhead - "Love me Forever".

Ето пълният текст на поста на Радева във фейсбук:

"Хора, честно ли важното в момента са моят и на вицепрезидента тоалети?! Това ли е темата? Дори в деня на националния празник?!

Дори тогава ли не можем да потиснем желанието си да сме пенкелери? И да празнуваме заедно. И да МИСЛИМ заедно. Къде сме? Каква е реалността? Какво е бъдещето ни?

За какво говоря ли? За онова синьо-червено и какво-ли-още-не, дето ни дели от 90-те. За онова Левски-ЦСКА, в което влизаме с охота.

Така ли ще оцелеем като нация - ядящи се помежду си? Това ли са ни проблемите? Ако да - с мед да ги намажеш!

На приема снощи, преди да зазвучи химна, се пошегувах с г-жа Йотова: "Да вземем да се уговаряме предварително, м?" Тя отвърна с усмивка: "Карай, току виж решили, че сме се уговорили".

Не вярвах, че това ще се превърне в поредното отвличане на внимание от истинските проблеми на България. И все още не вярвам, че дотолкова сме отвикнали да мислим и да отсяваме важното.

Тук е мястото да цитирам Томас Джеферсън: Ако една нация очаква да бъде невежа и свободна, това не е било, и няма и да го бъде!

А всички мои критици искам да уверя, че за мен е важно как ме оценя човекът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш! Не градете образ, който няма нищо общо с действителния. Ще рухне - рано или късно. (Правило на маркетинга).

Поздрав за съпруга ми, избран за президент с над 2 млн.гласа. Некупени! И не предимно червени! И нека е ясно - няма да спра да го подкрепям! Защото той пък е моят избор в личен план.

П.С. Модните корифеи и стайлинг специалистите, приемете поздравите на Nevena Nikolova. Дано ви светне защо работи предимно в Лондон, а не в София. Дръжте стандарта ;) Обичаме ви!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


359
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
270
0
 
4
 
! Отговори
на снимката преди 6 години
Кадър от филма "Мисия Лондон" 2.
269
0
 
7
 
! Отговори
Бай Кольо преди 6 години
Да госпожо!Тоалетът става проблем,когато се появявате публично до човека с най-високият пост вБългария,т.е. ставате публична личност.Не ви гледа само съпругът ви.От облеклото ви трябва да лъха сдържаност, вкус и елегантност,а не дантелен КИЧ.
268
0
 
0
 
! Отговори
Shot преди 6 години
Bg suverenat hem si plasta za kefa, hem sa oplakva, marmori i sa nervi....ami zasto izobsto porachva i plasta tesi bulamachi?! :-)
267
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами то до тоалетните се свежда вижте какво води едно пикаене
266
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...как ме "оценя" човекът до мен. Защото съм негов избор...---Цял народ разбра по какви критерии летеца е избрал любовницата, заради която си развали семейството и изостави две деца в тийнейджърска възраст.Всеки има право на лош вкус в частност, но когато е избрал да се занимава с политика всичко става обществено достояние поне за 5 години мандат.
265
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоалетите не са проблем. Проблем е това дето е в тях
264
1
 
17
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Деса- ***. Толкоз! Не му завиждам на чорапа с тая махленска змия!
263
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова грамотен ПР, че се самопогреба имиджово само за няколко месеца с подобни злобни изказвания. Малък човек,който не може да се извиси над махленските неща. ама ниво, кво да го правиш. Иначе "ОЦЕНЯ" кърти....
262
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази какъв ПР е, като всеки нейн пост, освен, че е неграмонто написан ("оценя" ?!?), е изключително махленски. Няма ли чувство за такт тази ***? Кога излезе от село, кога стана аристократка....
261
2
 
11
 
! Отговори
Аман преди 6 години
След отчаяното словоблудство на самозабравилата се госпожа (Dessy Radeva - защитниците на българщината, точно така изписват имената си бай дъ уей), на всички "ни светна" защо има толкова много пословици и поговорки за мълчанието и неговата стойност.Si tacuisses, philosophus mansisses.
260
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
приличат на меко казано стари уличници. Дантелата е последното ,което тршбжа да си позяоли дама с обществен пост.Съвет към Радева- избягвай рокли с коланчета-нямаш талия! Ориентирай се към рокли с висока талия, така липсата на такава не се забелязва. Също, коса със светъл тон не отива на тена на лицето ти. Имаш леко клоунско излъчване при контраста на тена на лицето ти, грима и косата. Топъл кестеняв тон е препоръчителен в твоят случай. Йотова каквото и да облече , има един и същи вид.
259
8
 
6
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
Изречението Бисимайката , дълга жено! не е правилно.Първо, бисимайката не се пише слято.И второ, дълга жено трябва да е с главна буква, се пак става въпрос за жената на Президенто.
258
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази голяма бяла птица освен, че не е особено интелигентна, е и доста злобна. От поста й става ясно, че не е и особено грамотна - на български се пише "оценява", а не "оценя". Малко като в "Криворазбраната цивилизация" - пазо боже сляпо да прогледне. Аман от *** с претенции.....то на челото му пише, че не е стока.
257
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На кого му пука, какви рокли носели тези ? На дребнавите душички, които си нямат живти, ето на кого...
256
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Миличките!...Ако не беше куманизъма щехте да одите с офците по цървулки и сукманчета...
255
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
много злоба,то на физиономията на двете е изписано.няма благост.няма женственост.няма мекота и интелигентност.а и тръгнала да отговаря като някоя махленка.усойница
254
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената си търси внимание. Нищо повече.
253
8
 
15
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Проблем са разбира се! Нали представяте България. По-добре не се показвайте - резилът ще е по-малък. Аман от плашила. Пайнерките изглеждат по-добре и по-малко смешни
252
3
 
13
 
! Отговори
До Hhh преди 6 години
Много ме интересува даже, защото ни харчат БЕЗПОЛЕЗНО данъците и не ни оставят да си живеем нашия живот! От такива случайно попаднали и ненаситни ... сме на този хал!
251
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблемът е че харчиш държавна пара за кич,***! Ако не можеш да го разбереш, значи толкоз ти е багажът!