Случаят с Плъха – геноцид над белите хора?

Реакцията на протестиращите - нормална, отбелязва бизнесмен
6 мар 2018 09:45, Петя Славова
90
Случаят с Плъха – геноцид над белите хора?
Снимка: Bulgaria ON AIR

Протестите в защита на д-р Димитров продължават. За да го подкрепят, освен в Пловдив, граждани излязоха по улиците на София и други градове в страната. Към демонстрациите се присъединиха таксиметрови шофьори и привърженици на двата големи футболни клуба в Пловдив - "Ботев" и "Локомотив".

Лекарят беше арестуван, след като смъртоносно рани известния като Жоро Джевизов - Плъха.

"Това, че българският народ се обедини е показателно, реакцията е напълно нормална. Проблемът е страшно назрял и трябва да бъде разрешен по някакъв начин, защото в държавата ни е налице геноцид над белите хора", коментира в студиото на "България сутрин" бизнесменът Ивайло Караньотов.

Той бе категоричен, че законът трябва да се промени. По думите му, крадецът, който беше убит си е получил заслуженото.

Още по темата

"Апелирам правителството да направи нещо за народа. Когато в България е налице убийство, независимо дали то е умишлено или неволно, се лежи в затвора. Не бива да забравяме обаче, че не всички случаи са идентични", отсече още Караньотов.

Пред Bulgaria ON AIR журналистът Кин Стоянов посочи, че се е включил в протеста в защита на пловдивския медик, провокиран от изключително малката информация, предоставена на обществото от прокуратурата и полицията по случая.

"Трябваше да има повече детайли около инцидента. Все още абсолютно нищо не е ясно. Смятам обаче, че наложената мярка на д-р Димитров е репресивна, в случая тя можеше да бъде по-мека, поне докато истината излезе наяве", подчерта той.

Днес изтича 72-часовата мярка за неотклонение на задържания пловдивски лекар Иван Димитров, който застреля Жоро Джевизов-Плъха, влязъл в дома му с взлом посред нощ.

Пловдивският крадец Жоро Джевизов - Плъха влязъл с взлом в дома на Димитров посред нощ, докато жената и децата на доктора са спели. Той се опитал да ги защити и така се стигнало до смъртоносното раняване на Плъха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
2
 
! Отговори
Съмишленик преди 6 години
До ВладиславНе знам дали плъхове и плъхозащитници ще се отзоват на поканата ти, но аз с удоволствие ще дойда да ти помагам да ги посрещнеш подобаващо. Ако не им хареса, ще им дадем адреса на арменския поп, да идат да се жалват при него!
56
3
 
31
 
! Отговори
Мизерията преди 6 години
Хора, бедна ви е фантазията какви плъхчета растат и как ги възпитават. Ако не се вземат по радикални мерки тук няма да може да се живее.
55
0
 
31
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
Това изкарва наяве друг важен въпрос.До кога мръсния долен ,крадлив и т.н *** ще има повече права от българина и ще бъде закрилян от държавата?До кога бе господа 240 управляващи?
54
0
 
6
 
! Отговори
безпартиен преди 6 години
Заглавието казва всичко!Без въпросителния знак!
53
0
 
11
 
! Отговори
Европа се чисти преди 6 години
Те хубаво бяха хванали пътеката към Европа, но за съжаление ни ги върнаха обратно по Балканските родни домове(ако могат да се наречат домове)
52
0
 
12
 
! Отговори
Моден корифей преди 6 години
...освен от коли, жени и футбол започнахме да разбирме и от наказателно право, забелязвам! Овце -блеещи.,следващи последствията а не същината на проблема, който се корени в самото начало а именно, ще има ли уволнени за това, че не е бил в затвора човек с толкова голямо досие! Независимо дали е черен, жълт, розов или прозрачен...!
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МиткоНе е убит на улицата,в гаража е убит...
50
0
 
31
 
! Отговори
Yoan преди 6 години
За съжаление в България презумцията за невинност е обърната, т.е. - виновен до доказване на противното и се дължи на свободно интерпретиране и тълкуване на законодателството, поради това, че така е конструирано, т.е. трябва да се пазим от закона, а не законът да ни пази!
49
0
 
22
 
! Отговори
Циник до Митко преди 6 години
Мите ти в коя махала беше?Столипено...Шекера...или Аджисанмаала!Такива като теб са срам за всеки народ!
48
0
 
22
 
! Отговори
SS преди 6 години
Ликвидация на всички плъхове ! Не знам под турско робство имало ли е време разделно, но сега има !
47
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Меки *** закони, законова защита на престъпниците, никой не може да пипне с пръст, но пък те могат да колят и бесят, тотално сбъркан модел на правораздаване, бавно в доста случаи безкрайно съдебни процеси, липса на прецедентно право, липса на обществен контрол, чрез съдебни заседатели избрани на случаен принцип. Фактите са че ние сме издигнали в култ престъпника и на никой не пука за което. И не тук проблема не е в МВР, прокуратура и съд, а наивно-глупавите закони.
46
1
 
2
 
! Отговори
Бай-Кольо преди 6 години
...всеки смята нещо си...един парите си,друг околните,трети приятелите си,четвърти душманите си и т.н. Ако бяхме големи сметачи...на тоя хал ли щяхме да сме сега...понеже много ни бива в сметките...
45
0
 
45
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Животът и имуществото на всички граждани са неприкосновени и всеки, без значение мишка, плъх, паткан или чикчирик, без значение по малка или по голяма нужда е влязъл противозаконно, трябва да понесе последиците си ! Така, че Докторе, БРАВО, всички трябва да са като теб !
44
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много неясноти има в целия случай, но има и няколко ясни и сигурни неща:1. Доктора не е разбрал, че е ранил смъртоносно плъха. Ако беше разбрал, щеше да намери адвокат до сутринта и да се обади сам в полицията.2. Стреляно е със самоделка. Едва ли доктора ще тръгне да си прави самоделки, като може да си купи, макар и незаконно, нормално оръжие.3. Плъха е бил в имота на доктора. Дали там е стреляно не е ясно.
43
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не може съда да не отчита факта, че жертвата е рецивидист! Това не е просто смекчаващо вината доказателство, но и основание за пълното оневиняване на доктора. Друг е въпроса как е възможно, човек с 9 присъди да е на свобода! След 2-3 кражба е ясно, че този човек е непоправим социопат и трябва да лежи в затвор до живот!
42
0
 
44
 
! Отговори
Пет преди 6 години
Плъха влязъл да пикае в чужди имот и като го гръмнали побегнал и стигнал до колата отвън....а кой е свидетеля .че той е влязъл Само да пикае а и ножа извадил? Кой е свидетеля? Помощника му по кражби?
41
1
 
37
 
! Отговори
Владислав преди 6 години
До всички които защитават плъха,мишка ли е, Мармот ли е кво ли е.Ще напиша публично адреса ми в София, който иска да заповяда вечерта, да "поспорим" имам ли оръжие, нямам ли, законно ли е, не е ли!Не се притеснявайте, в къща съм, дори ще ви оставя портата отключена.Да не си одраскате мъдете на мрежата.Ама после сте мой да знаете.Всеки който иска да пише ще му дам адреса си,да тестваме теорията и законодателството ни.
40
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гражданите трябва да имат правото да бранят частната си собственост от крадци! НК е стар и неработещ, законите трябва да защитават добросъвествените граждани, а не престъпниците. Крадеца трябва да знае, че го гори смъртна опастност, престъпника трябва да знае, че ако не се подчини на полицейско разпореждане ще загуби живота си. Трябва ни строги закони, трябва да обявим война на престъпността, трябва с всички сили и средства да се смачка всеки един престъпник, така че да не представлява опастност
39
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убийството е станало в гаража, не в жилището,тоест не може да се приложи чл. 12 ал.3 нк. Сега ще му дадат 10г. за умишлено и ще избухне гражданска война и ще запалим парламента :)
38
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убит на улицата и умрял на улицата са малко различни неща. Това да не ти е американски екшън - гърмиш и онзи се просва и не става.Доктора даже не е и разбрал дали го е уцелил и доколко опасна е раната, защото мишока е побягнал. Докъде е стигнал се видяло на следващата сутрин.