За лекаря и Плъха... Слави "изкрещя": Няма да свием байраците!

Той очаква протестите да спрат, защото хората имат проблем
6 мар 2018 18:42,
206
За лекаря и Плъха... Слави "изкрещя": Няма да свием байраците!
Снимка: архив "Булфото"

Няма да свием байраците, защото повече не може така. Това каза Слави Трифонов в нов коментар на последните новини от Пловдив около убийството на крадеца Жоро Плъха и задържането на убиеца му – лекаря д-р Иван Димитров. Преди дни шоуменът даде пълната си подкрепа за арестувания медик.

По-рано днес Димитров бе освободен срещу подписка от ареста, но прокуратурата обяви, че той е извършил престъпление. Оказа се, че лекарят е убил крадеца извън къщата, че в нея не са били жената и детето му и че се е опитал да прикрие следите си.

Още по темата

"Само преди 1 месец 46-годишна жена от Дупница беше приета в софийска болница с множество травми, прободни рани и с опасност за живота. Тази жена беше нападната в дома си от 15-годишен младеж при опит за грабеж. В съда този младеж заявил: "Обещавам, че повече няма да правя такива неща", припомни Слави в профила си във Facebook.

Водещият си спомни и момиче с плакат: "Аз убих Жоро Плъха" от протестите в подкрепа на д-р Димитров.

"Това момиче можеше да държи и транспарант с надпис: "Аз съм жената от Дупница". Всъщност всички, които излязоха да подкрепят д-р Иван Димитров се поставиха на мястото на онзи д-р Димитров, който защитава себе си, собствения си дом и семейството си. А много е вероятно някои от протестиращите в действителност да са били на мястото на онзи д-р Димитров, който защитава себе си, собствения си дом и семейството си", пише още Слави.

Според него с протестите си хората от последните дни са изкрещяли в лицето на държавата, че имат много сериозен проблем.

"Проблемът e огромното усещане у хората за липсата на справедливост и за липсата на правова държава. След развитието на случая в Пловдив, някои ще очакват "да се свият байряците", но се съмнявам да се случи това, защото е ясно – Повече Не Mо-же Tа-ка!", пише Трифонов. 

Той е убеден, че най-после ще бъде отвоювана промяната на системата, която да застави държавата да влезе в ролята си.

"Защото утре крадец-рецидивист с неясни намерения може да не е в дома на д-р Димитров, може да не е и в дома на жената от Дупница. Може да е в нашия дом. И обещанията на престъпниците, че повече няма да правят такива неща, няма да помогнат", завършва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
1
 
! Отговори
Славони Слав преди 6 години
Интервю с роднините на Жоро Плъха (Жоро Джевизов). Семейството на Жоро Плъха излезе с невероятни и неочаквани разкрития за убийството на добрият им син. УАУ. Сори предварително за спама! Видео тук: https://youtu.be/yagQE_j7A-k
143
0
 
9
 
! Отговори
СЛАВИ ПРЕЗИДЕНТ преди 6 години
Давай Слави само за теб ще гласувам!!!
142
13
 
3
 
! Отговори
148 преди 6 години
няма такъв *** народ който да пълни стадионите на един гологлав чалгаджия, а ако дойде например Ед Шийрън, стадионът да остане празен. Просто НЯМА ТАКЪВ НАРОД!!
141
3
 
5
 
! Отговори
do 76 преди 6 години
Слави може да е всякакъв, но поне е богат, и може да докаже всеки лев как го е спечелил... не знам кой български изпълнител ще събере толкова много хора, за толкова дълго време и то под какъв дъжд. Факт е, че никой не се осмелява да обяви концерт на ст. В. Левски защото ще остане полупразен.---------------Е как стана богат Слави? Като ухажваше мутрите или те него ухажваха. Разни мултита, сик босове и т.н, участие в офшорни банки... Така 'заработваше' първите си "левчетата". За второто сте прави - няма такъв/ ***/ народ който да пълни стадионите на един гологлав чалгаджия, а ако дойде наприме
140
1
 
22
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Не Слави...всеки българин трябва да се осъзнае!С ОРГАНИЧНА ПОГНУСА чета последните дни коментарите на мои пишмансъграждани, които изкараха доктора - Джак Изкормвача!С ОРГАНИЧНА ПОГНУСА!Явно Катуница..Асеновград...пребитите горски..грабените пенсионери...и още хиляди ромски безчинства - още не са достатъчни..та и последния трансполов *** да осъзнае, че доктора ги е оттървал от опасен napaзит!Утре ако плъха безгрижно беше заклал тях????
139
1
 
8
 
! Отговори
аз преди 6 години
1997г депутатите вкараха 6 точки-по памет ако нападението е от повече от 1лице,ако е нощем,ако е с оръжие,ако е с мпс,ако не може да се спре по друг начин,ако е с взлом или насилие в къщи,на вилата или стопански обект,но КС с председател живко сталев или асен манов го отмени.Поправката действа 3 месеца.Точно тогава Еди Минасян застреля един автоджамбазин през стъклото на собствения си мерцедес и онзи умря след 300метра.
138
8
 
43
 
! Отговори
Пича преди 6 години
То тука сите сме юристи.Влизаш неканен в чужд дом - излизаш с краката напред. Точка.
137
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нападат те независимо къде улица,дом където и да е... и нищо.чакаш да те убият защото ако се защитиш няма закони....хора тъпо нали.където и да е ти си жертва логично да отвърнеш.зъб за зъб,око за око.
136
3
 
6
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
До 173 Ти си толкова "юрист", колкото аз космонавт! А неизбежната самоотбрана драги ми "юристе" СЕ ДОКАЗВА ИЛИ НЕ в съда! Това е правото, другото е емоция!
135
2
 
16
 
! Отговори
Бай Х преди 6 години
прокуратурата освен комсомолска йерархична структура има и комсомолски подход в работата - обявяват изначално известни факти, като откритиетова, че доктора не е бил в жилището си .....а е бил до гаража си ами това си беше ясно и преди - а може би двора на къщата е обществено място и всеки може да си влиза и излиза от гаража ти манипулативно се представят фактите и това е ясно и на най обикновения съдиягледайте как ще протече делото - иначе прокурорите имат право да говорят всичко
134
1
 
1
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
Поправям се. До Милица 163
133
3
 
41
 
! Отговори
бг преди 6 години
Въпреки всички доводи на прокуратурата ,аз съм за доктора най-малко поради една проста причина:ПЛЪХОВЕ МНОГО ДОКТОРИ МАЛКО
132
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До: 170Мантрата с несъвършенството на закона я оставете. Юрист съм (както четвърт България в момента) и мога да кажа, че законът е добър. Конкретният текст казва, че ако някой влезе в дома ти с взлом (напъва вратата или отключва с щперц) или насилие (ти отваряш, той те изблъсква/удря, за да влезе вътре), не ще превишиш пределите на неизбежна отбрана, дори да го убиеш на място. В случая приолжението на тая норма е под въпрос, защото не е ясно гараж ли е било, двор ли е било, или жилище.
131
8
 
6
 
! Отговори
До: 170 преди 6 години
Законът е несъвършен. Разбирам Ви, но насочете недоволството си към Народното Събрание - те са законотворците, а не прокурори, съдии, полицаи, следователи.Да Ви попитам, ако не беше "Лекар" дали обществото щеше да реагира така масово?Един Никсън не беше над Закона, а тук един редови гражданин нарушил Закона е защитаван!След психотест, курсове за боравене с оръжие, неосъждан и Л. К., да имаш достъп до оръжие бойно, и промяна в Законът за кражба повече години, при втора маскимална присъда.
130
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До: 166Щеш, не щеш - все повече българи ще търсят "вендета". Защото справедливост от държавата никой от нас не е дочакал и нявма и да дочака. Имало закони, съд, полиция, прокоратура... На кого ги разправяте тия врели-некипели? Все едно не живеем в тая държава и не виждаме сами с очите си какво се случва.Трепя се ежедневно за мижава заплата, която се обезценява постоянно заради качващите се цени. И някой плъх има право безнаказано да присвои това, дето съм изкарал с кръв и пот? Не.НЕ!.
129
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изцяло подкрепям Слави Трифонов !
128
43
 
10
 
! Отговори
До: 166 преди 6 години
Плъхът не е влязъл в дом, а двор на кооперация - гараж, интересно ми е гаражът в двор ли е, или изход към улица? Там опираме до понятие - частна собственост -и държавна, където няма право да се саморазправя.Заплаха за живота на "убиеца" не е имало, нито пряка, нито косвена.Сам убиецът е търсил конфликт! Сам!От момента на придобиване на незаконно оръжие до заличаване на веществени доказателства - всичко говори за умишленост и търсене на Вендета.
127
30
 
10
 
! Отговори
До: Милица преди 6 години
Няма "нормално" от момента на придобиване на незаконно оръжие!Има умисъл, да убиеш Човек! Не казвам, че "Плъх" е спазвал Законите, но има съд, прокуратура, следствие и Закони.Три пъти ми е крадена кола, 2 - пъти обиран апартамент, но не тръгвам да стрелям.Тези 30 мин. са важни г-жо, той е можел да извърши - ГРАЖДАНСКИ АРЕСТ, през тези 30 мин. да извика полиция - да хванат Плъх на местопрестъпление.Искайте промяна в НПК, придобиване на огн. оръжие, но не и защита на "убиец", било и "Доктор"
126
9
 
26
 
! Отговори
Милица преди 6 години
Който иска да има нормални закони в тази държава крайно време е да се гласува за Патриотите и за партията на Слави Трифанов. Нека им дадем шанс и на тях. Ако има съмнение за подмяна на бюлeтините. Сваляне на правителството и една от тези партии да идва на власт. Нека тези партии да са първите сред управляващите. Свобода за нас смърт за предателите. Тези закони са направени от някои гамени, предатели,които да защитават престъпниците. Какво толкова има да се мисли,по-добре един престъпник по-малко,който отново ще извърши престъпление отколкото един нормален човек ,който се е защитавал.Трябв
125
36
 
16
 
! Отговори
"Лекар" преди 6 години
Най-страшното е, че е застрелял човек на сто метра от местопрестъпление и не се е обадил на органите и Бърза Помощ, лъже че го е търсил. Не е лекар, не е човек. Как е спал спокойно, като е знаел, че е изпразнил цял пълнител в човек! Не е имало съучастник, както предположих в началото. Сам си е нанесъл раната, повръхностна, без поражения. Ножът е негов!Има се над Закона, както и едно 10-20 % от колегите му в БГ, казвам го от личен опит и с огромно съжаление.Прокуратура и съд да действат смело.