За лекаря и Плъха... Слави "изкрещя": Няма да свием байраците!

Той очаква протестите да спрат, защото хората имат проблем
6 мар 2018 18:42,
206
За лекаря и Плъха... Слави "изкрещя": Няма да свием байраците!
Снимка: архив "Булфото"

Няма да свием байраците, защото повече не може така. Това каза Слави Трифонов в нов коментар на последните новини от Пловдив около убийството на крадеца Жоро Плъха и задържането на убиеца му – лекаря д-р Иван Димитров. Преди дни шоуменът даде пълната си подкрепа за арестувания медик.

По-рано днес Димитров бе освободен срещу подписка от ареста, но прокуратурата обяви, че той е извършил престъпление. Оказа се, че лекарят е убил крадеца извън къщата, че в нея не са били жената и детето му и че се е опитал да прикрие следите си.

Още по темата

"Само преди 1 месец 46-годишна жена от Дупница беше приета в софийска болница с множество травми, прободни рани и с опасност за живота. Тази жена беше нападната в дома си от 15-годишен младеж при опит за грабеж. В съда този младеж заявил: "Обещавам, че повече няма да правя такива неща", припомни Слави в профила си във Facebook.

Водещият си спомни и момиче с плакат: "Аз убих Жоро Плъха" от протестите в подкрепа на д-р Димитров.

"Това момиче можеше да държи и транспарант с надпис: "Аз съм жената от Дупница". Всъщност всички, които излязоха да подкрепят д-р Иван Димитров се поставиха на мястото на онзи д-р Димитров, който защитава себе си, собствения си дом и семейството си. А много е вероятно някои от протестиращите в действителност да са били на мястото на онзи д-р Димитров, който защитава себе си, собствения си дом и семейството си", пише още Слави.

Според него с протестите си хората от последните дни са изкрещяли в лицето на държавата, че имат много сериозен проблем.

"Проблемът e огромното усещане у хората за липсата на справедливост и за липсата на правова държава. След развитието на случая в Пловдив, някои ще очакват "да се свият байряците", но се съмнявам да се случи това, защото е ясно – Повече Не Mо-же Tа-ка!", пише Трифонов. 

Той е убеден, че най-после ще бъде отвоювана промяната на системата, която да застави държавата да влезе в ролята си.

"Защото утре крадец-рецидивист с неясни намерения може да не е в дома на д-р Димитров, може да не е и в дома на жената от Дупница. Може да е в нашия дом. И обещанията на престъпниците, че повече няма да правят такива неща, няма да помогнат", завършва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние все чакаме някой нов да се появи и да потръгне .Да ама НЕ.Какво стана с Росен Петров който показваше български бойци и ни показваше как трябва да действаме .Някой чул ли е повече за него откакто влезе в парламента -седи си там шушумигата и си взема заплатката без вопъл без стон
63
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До BotoАми глупав си. Когато правосъдие няма, разстрелът на *** като Плъха става не опция, а задължение. Аз викнах полицията в подобен случай, само че не с крадец, а нападение от видимо надрусан и пиян бабаит. И какво стана? Ми пуснаха го - имал рода в РПУ-то. Кой ще ти вика полиция в тоя случай? Знаел е човека какво да очаква от най-долната и купена професия в България, и правилно е укрил доказателства и е застрелял ***. Правовата държава е мираж, гражданче. Порасни.
62
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Славчоооо, много кухо парче си бачковото, ти си един клоун и трябва да си знаеш мястото-сред шутовете, а не да раздаваш акъл.
61
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаха само туй остана премиер-наркоман на тия им окапаха носовете от дрогата и се убиха да падат в банята със счупени тазове докато се дрогират пияни.
60
11
 
3
 
! Отговори
7/8-на стъпка и айде преди 6 години
Сливко е перфектен манипулатор.да историята с убития може да се развие печално за самия доктор.но Сливко докотора не го интересува, ако го интересуваше щеше да дигне кича на протести когато лекари бяха бити, поругани и осакатени от същите тези чиито тромпети Сливко с радост монтира ф талифизерот.а ЧЕЗкия мангалутин с какво е по-различен от пловдивския плъх. и къде го видяхме , него бе, плешлякът от кукуланд--- ааа протестирал срещу насилието с това че >20 години не му расте коса?
59
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави, Славии с твоето включване най-много да направиш Корнелия номер 1 на изборите, след като откъснеш някой и друг процент от тиквите.
58
3
 
9
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Селяни прости , вие капитулирахте пред свободата и демокрацията, и да поемаш отговорност за своите постъпки!!!Колко пъти съм ви казал , че най-голямата трагедия на българското общество е комплексарщината,некадърността и инфантилността, която е неизменна част след разпада на комунизма!!!Поне едно 80-90% от тежките престъпленията битови и на етническа основа се дължат на тези фактори!Живота е жесток, аз съм ви приятел, като ви казвам истината, не съм враг и надменен сноб!Агент Харингтън!ЦРУ!
57
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лекаря се защити сам и спаси още десетки животи и иущества на хората затривайки Жоро Плъха. Лекаря е герой и не сви байраците, а Слави е един *** и храбрец ама само пред камерите. Лекаря да си направи партия и да казва къде ходим да гласуваме.
56
12
 
7
 
! Отговори
ААААААААААААА преди 6 години
НЕ ВИ ЛИ СТИГА ФАКТА ЧЕ ТОВА ДЪЛГО НЕЩО Е НОМЕР 1 В БТВто ОТ МНОГО ВРЕМЕ ? Е ИЗИВИНЯВАЙТЕ НО АЗ ДА НЕ СЪМ П.Л.И.Т.КОУМЕН КАТО ЧАЛГАФЕНОВЕТЕ МУ, ВОНЯЩИ НА ПЪРЦУЦА
55
2
 
2
 
! Отговори
До сега преди 6 години
Кой да я накара бе мамин/а? Това е част и от твоята задача, а не само на някой друг, неизвестно кой.
54
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DO 46KOLKO PARI POLUCAVATE,ZA DA PROTESTIRATE.10 LV.,SANDVIC I KAFE,ZA EDIN BEZRABOTEN STIGA NALI?
53
1
 
18
 
! Отговори
Ризван преди 6 години
"Прокуратурата обяви че е извършил престъпление!"Абе едно такова усещане за прокуратура се бледнее. Ама с кой акъл тези от прокуратурата имат сурат да се нарекат прокурори?!?! Ама чр жалки мизерници били тези прокурори!
52
5
 
17
 
! Отговори
Трезвен преди 6 години
Една разлика ми стига за да предпочета славито пред тивките и червените мухоморки и тя е че той не е забогатял от държавни поръчки, заменки и зелена енергия на преференциални цени, а се бори за рейтинг много години в частна телевизия, където ако не са на печалба от него ще му бият шута на момента.
51
2
 
17
 
! Отговори
сега преди 6 години
Накарайте на после полицията да работи,така не може да продължава повече.....
50
0
 
36
 
! Отговори
Край преди 6 години
ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ не ви е неизбежната отбрана. Големия проблем е че наказателната политика на демокрацията не работи. В България няма нито едно наказание което може да уплаши Плъха и плъховете. Затвора за него е по-хубав от дома му, глоба никога не плаща. В затвора тези хора правят фитнес и излизат напомпани вместо на кариерата да трошат камъни и да излезат отрепани от тежък труд и недохранване. Системата не работи и не превъзпитава никого.
49
0
 
11
 
! Отговори
избирател преди 6 години
До 42Кълна се във всичко свято,дъщеря и съпруга,майка.......Нищо общо нямам със Слави и ми е все тя за него.Мисълта ми беше да спрем да плюем наред а да правим нещо,като мъже.Йордан Йорданов съм от Варна снимката ми е реална и ,който ме познава,знае,че не съм празнодумец и страхливец........
48
4
 
10
 
! Отговори
Българин преди 6 години
И на КОЙ е проект Слави ???? ах ха ха ха ха !!!по тази логика Бойко Борисов трябва да е на Делян Пеевски ;Ц.Бориславова ;Цеко Минев Валентин Златев -както и се оказва че е !
47
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом и гологлавия се втурна да защитава доктора нямам никакви съмнения, че е виновен.
46
7
 
14
 
! Отговори
!!!!!!!! преди 6 години
Понеже Кунева цял народ я прогони от политиката, същите хора която я пробутаха, сега пробутват и този мазен ..... ! Забравихте ли как я хвалеше в *** му предаване, как и ....
45
1
 
12
 
! Отговори
Василев преди 6 години
На Бай Слави ще му кажем, че ако наистина иска да бъдем нещо и да бъдем истинско общество, тогава и само тогава трябва закона да е на пиедистал и да се прилага с еднаква сила върху всички български граждани, независимо от етнос,социален статус,религия,политически пристрастия и други!Това е тай-голямата гаранция, че ще има справедливо отношение към всички!Това отличава варварите и тоталитарните общества от демократичните!Бати Славчо, защо не си правиш шоу, и да не се занимаваш с политика!ЦРУ