Слънчевата Алекс загуби битката с рака! Едва на 19 г.

Момичето води тежка борба със скоротечна левкемия
8 мар 2018 07:21,
31
Слънчевата Алекс загуби битката с рака! Едва на 19 г.

Слънчевата Алекс, 19-годишната доведена дъщеря на гимнастичката Юлия Байчева загуби битката с коварната болест. Момичето е починало, съобщиха снощи нейни близки във Facebook.

Още по темата

Александрина Кръстева беше с тежката диагноза скоротечна левкемия от април 2015 г., припомня "24 часа". Нужните 250 000 евро за костна трансплантация във Великобритания бяха събрани през април миналата година.

Юлия Байчева, която е от златните момичета в художествената гимнастика - европейска шампионка от първенството в Гьотеборг през 1990 г. водеше кампанията за набиране на средства.

Въпреки че претърпя няколко операции, включително трансплантация на костен мозък, 20-годишната Александрина не успя да се пребори с рака.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Тошо преди 6 години
Искренни съболезнования на родителите и семейството на детето. Неразбираемо е защо толкова много млади хора си отиват от този свят без време .Лека и пръст.
14
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Към 13. Не са 1 и 2 случайте, когато именно парите са спасявали човешкият живот. В България може да има ужасно много болници, в които липсват елементарно неща, а медицината е още в миналият век, но по света, в близка Турция има топ болници с топ специалисти, които спасяват човешки животи, но срещу пари. Често ако ги имаш ще живееш, ако не...съдба. Популярна личност се спаси с много пари от ракът, докато пожелаваше кураж на другите, в провинциална мизерни българска болница.
13
0
 
2
 
! Отговори
X-MAN преди 6 години
До Боряна- Съжалявам Боряна, не исках да се заяждам, под клошар нямах предвид клошар в истинския смисъл ами примерно дете от бедно семейство или сирак, обикновено дете примерно.....иначе няма от какво да ме е срам, като казвам, че пред смъртта всички сме равни. Все пак всички сме и хора или поне повечето от нас.
12
6
 
3
 
! Отговори
Боряна преди 6 години
До X-MANКак не те е срам?!? Това невинно създание какво беше виновно, че живеем в скапан свят, в който *** си живеят живота, а слънчеви, прекрасни деца си отиват?!? Плача за теб, мила Алекс! Дано сега си на едно по-добро място! Най-искрени съболезнования на родителите!
11
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До X-MANНелепо е да сравняваш клошар с това момиче! Живота е бил пред нея, жалкое че губим такъв човек.
10
2
 
12
 
! Отговори
X-MAN преди 6 години
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПОНЯКОГА МЕДИЦИНАТА И ПАРИТЕ СА БЕЗСИЛНИ. РЯДКО СЕ СЛУЧВА ДА Е ТАКА, НО СЕ СЛУЧВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ. НО НЕКА СЕ ЗАМИСЛИМ, КАКВО ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ, АКО НЯКОЙ КЛОШАР БЕШЕ ПОКОСЕН ОТ СЪЩАТА БОЛЕСТ. ДОРИ НЯМАШЕ ДА ГО ПИШАТ ПО СТАТИИТЕ, НИТО ЩЯХА ДА СЕ СЪБЕРАТ ПОДОБНИ БАСНОСЛОВНИ СУМИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО МУ. НО ПРЕД СМЪРТТА ВСИЧКИ СА РАВНИ, НЕЗАВИСИМО КОЛКО МЛАДИ, КРАСИВИ, БОГАТИ СА ИЛИ НЕ СА. МНОГО ХОРА НЕ ОСЪЗНАВАТ ТЪКМО ТОВА.
9
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова мило същество! Душата ми плаче....
8
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господи! Толкова млада, толкова красива... :((
7
15
 
13
 
! Отговори
az преди 6 години
На който колкото му е писано мир на праха й важното е да знаем че смърта е само началото ако нямаше живот след смъртта от какво трябва да ни е страх да умрем,умираш всичко свършва оставяш си проблемите няма от какво да те е страх,но под съзнателно душата знае,че след смърта идва време да си плати за греховете и от там идва и страха защото всички си мислим че имаме още време а никой незнае колко му остава.
6
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да прости това дете!Евроджендърите да спрат да ни тровят с изкуствени храни и да правят експерименти с хората за сметка на личната си печалба. Млади хора си отиват измамени от пишман лекари от бялата мафия. Защо се искат такива пари, когато знаят, че няма да излекуват болния.
5
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо се харчат пари за нешечими болести като може да се използват за по-полезни неща? Докторите ви лъжат безобразно за собствено бшагоденствие.
4
7
 
14
 
! Отговори
20 преди 6 години
До как не ви е срам!Кое точно толкова Ви възмути-Истината.Аз дори не знаех ,че толкова много хора са помогнали и са успели да се събере сумата.И ,че е било направено всичко по силите на медицината,за да се спаси живота на това прекрано дете.Уточняването и яснотата по лечението Ви вбесиха!Моята дъщеричка почина от рак на мозъка,ходихме дори до филипините за помощ!Моля,Господ за първото възкресение на праведните!Амин!
3
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да го прости, това красиво, слънчево дете!
2
1
 
26
 
! Отговори
До marry преди 6 години
Рака не взема душата, а тялото. Душата я взема друго.
1
5
 
29
 
! Отговори
как не ви е срам! преди 6 години
Заглавието: Слънчевата Алекс загуби битката с рака! Едва на 19 г.Последен ред: Въпреки че претърпя няколко операции, включително трансплантация на костен мозък, 20-годишната Александрина не успя да се пребори с рака.може ли редактора да налее една кофа с конска у.рина и да я изсипе в/у оня орган над рамената на Вера Александрова