Ламбо за руския патриарх Кирил: Нагази малко по-дълбоко във водата!

Харесвам Нинова, борец е! Но я критикувам за фризурата, каза актьорът пред Bulgaria ON AIR
12 мар 2018 12:00, Анисия Иванова
154

"След 90-та година се навъртяха предателите, които много ме изненадаха. Това се преодоля. Днес разбирам, че съм бил много прав, тъй като не съм се опитвал да им върна предателството", сподели Стефан Данаилов  пред водещата на "България сутрин" Лора Инджова, която го посети в дома му.

Големият актьор е човек, който тежи на мястото си, независимо дали играе на театралната или политическата сцена. В интервю пред Bulgaria ON AIR той разказа за тежките житейски загуби, предателите, политиката и равносметката…

Артистът призна, че след смъртта на съпругата си Мери е започнал да се замисля за греховете, които може би е допуснал през живота си.

"Толкова ли съм греховен, за да изпитвам такива физически ужаси? Ако имам грях, то той е минимален. Не съм отнел права на човек, нито съм обиждал някого. Безгреховен едва ли има", откровено каза той.

А за политическите си пристрастия в живота Ламбо разказа:

"Имам положително отношение към Корнелия Нинова, защото е активен борец, темпераментна, устойчива. Критикувам я за фризурата и емоционалността ѝ. Ние сме силна опозиция, колкото и другарят Цветан Цветанов да ни упреква", посочи Данаилов.

Според актьора скандалът около президента Румен Радев и руския патриарх Кирил се е разразил, тъй като духовникът е "нагазил малко по-дълбоко във водата", но за повече детайли очаквайте видеото!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
1
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
Силна опозиция не значи умна опозиция или права опозиция. Просто в БГ има доста полезни идьоти, а и *** налива деньги.,
104
2
 
4
 
! Отговори
Обективно преди 6 години
Не съм от БСП, не съм и от ГЕРБ - обективно: БСП е силна опозиция, независимо дали ми харесва всяка позиция или не. Слабост на мнозинството е да нарича Нинова "г-жа Лъжа" - това Десислава Атанасова го измисли и по женски с Караянчева създадоха този облик на партията си, дълбоко разминаващ се от представата ми за национална политика. По-скоро подходящо за махленско сборище.
103
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
35000 избити! Да, ама преди 9.IX.1944 г.! Концлагери - Рибарица, Кръсто поле, Гонда вода, о-в Св.Анастасия, Св.Кирик, Кайлъка - Табакова чешма. Виждал съм снимка и на ...Белене от преди Девети!Какво излезе, дами и господа? Моето месо много го боли, а онези - другите, кучетата ги яли! А може би "Кой каквото си е надробил.."?Избили интелигенцията! Коя интелигенция - Гео Милев, Йосиф Хербст, Иван Нивянин, Вапцаров?Виж, другата интелигенция - ако си беше останал археолог, щяха на ръце да го носят
102
6
 
8
 
! Отговори
ан преди 6 години
гледах клипчето с руския патриарх и не разбирам какво дразни русофобитече той говореше много меко на фона на това,което се изприказва за русия последните години и е напълно прав ,че се подменя историята и се чудят как да изместят руснаците и новото поколение знае само товааз също се дразня като почнат да обясняват ,че едва ли не опълченците са решили хода на войнатаайде стига дете са били 1000 души загинали а руснаците 35 хилядии пак са се били под руско командванеа като почнат журнал
101
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кирил по принцип е прав за това което каза.В последните години на 3 март Русия тотално се неглижира и ако не знаеш историята ще помислиш че българите сами са се освободили.Или са ни освободили финландците и румънците.Кирил е в правото си да протестира,той е руско държавно лице.
100
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Български патриарх е Неофит, а не Наум, другарю Стефанов!
99
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ви преведа какво каза ламбо: попа се изложи и показа кой му е спонсора. Не е Путин, а опозиционерите комунисти, начело съсз зюганов и остаряващите и губещи властта си кагебейци поради налаганата смяна с нови енергични по образовани млади кадри.
98
5
 
8
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Хареса ми за "другарят Цветан Цветанов".Професор Данаилов вече е на възраст, в която свободно може да каже доста истини!
97
5
 
12
 
! Отговори
"Збогом" С преди 6 години
Стефан Данаилов(Збогом Серго) в политиката от 27г. - стига вече...
96
13
 
12
 
! Отговори
дрън дрън преди 6 години
ако бяхте силна опозиция отдавна щяхте да свалите тиквоний. ГЕРБ се оляха от кражби, но вие не искате да се спрат кражбите, а само да ги смените на цицката на еврофондовете.
95
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така и не разбрах за Ламбо, руския поп полложитилен или отрицателен герой е в 140 годишната българска драма "Вечни благодарности на Русия" . И как оценява неговия личен принос и приноса на партията му за засилване на драматизма в драмата, като достатъчен или като недостатъчен? Лично аз оценявам този принос като убийствено предостатъчен за България.
94
9
 
9
 
! Отговори
Болен преди 6 години
Ламбо, извини се бе, веднага
93
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ламбо, Ще направите ли втори сезон на "На всеки километър "?
92
10
 
12
 
! Отговори
гражданин преди 6 години
До АнонименАз не съм длъжник на русия.
91
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ламбо, ще стискаш ли палци за Путин в неделя?
90
12
 
20
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
89
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо нито веднъж не се изказа какви ги дрънка Гьокче?Руският патриарх дори говореше с мек тон, говореше на този, който знае и разбира за какво му се говори.Гледай си старините.Защо никога не се изказа какви ги дрънка предишният президент?
88
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има и по-страшно ! - питат руснаци живеещи в Германия защо са там а те казват че е заради лошият живот в Русия и ниските заплати и пенсии и така нататък ,изобщо положението е зле.И сега идва шок ! - за кой ще гласувате на изборите ? - казват естествено за Путин.Ъъъъъ ? -
87
10
 
19
 
! Отговори
емигрант от 22 г преди 6 години
Хак да му е на Ламбо. Те от БСП-то си го поканиха др. ПОП.Те да преглъщат. Аз отдавна съм разбрал какво е това КОМУНИСТ-ПРЕСТЪПНИК.
86
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
цяла Европа бе против лагерите в Българи . Но БКП си ги държеше.