Ламбо за руския патриарх Кирил: Нагази малко по-дълбоко във водата!

Харесвам Нинова, борец е! Но я критикувам за фризурата, каза актьорът пред Bulgaria ON AIR
12 мар 2018 12:00, Анисия Иванова
154

"След 90-та година се навъртяха предателите, които много ме изненадаха. Това се преодоля. Днес разбирам, че съм бил много прав, тъй като не съм се опитвал да им върна предателството", сподели Стефан Данаилов  пред водещата на "България сутрин" Лора Инджова, която го посети в дома му.

Големият актьор е човек, който тежи на мястото си, независимо дали играе на театралната или политическата сцена. В интервю пред Bulgaria ON AIR той разказа за тежките житейски загуби, предателите, политиката и равносметката…

Артистът призна, че след смъртта на съпругата си Мери е започнал да се замисля за греховете, които може би е допуснал през живота си.

"Толкова ли съм греховен, за да изпитвам такива физически ужаси? Ако имам грях, то той е минимален. Не съм отнел права на човек, нито съм обиждал някого. Безгреховен едва ли има", откровено каза той.

А за политическите си пристрастия в живота Ламбо разказа:

"Имам положително отношение към Корнелия Нинова, защото е активен борец, темпераментна, устойчива. Критикувам я за фризурата и емоционалността ѝ. Ние сме силна опозиция, колкото и другарят Цветан Цветанов да ни упреква", посочи Данаилов.

Според актьора скандалът около президента Румен Радев и руския патриарх Кирил се е разразил, тъй като духовникът е "нагазил малко по-дълбоко във водата", но за повече детайли очаквайте видеото!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименСаудитска арабия забрани турските сериали.
64
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кирил защитава интересите на Русия и си е нормално. За нас е важно да признае македонската църква като дъщеря на българската, а не на сръбската. Той призна, че България е дала азбуката и християнството на Русия.
63
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турските сериали са много по-добри от руските, но това няма нищо общо с тази тема
62
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Великобритания помага за нашето освобождение по особен егоистичен начин. Султана се опасява, че имперските войски на Русия ще атакуват Цариград, той моли помощ от най-силния флот по онова време. Военни кораби на Великобритания преминават Дарданелите и блокират всякаква възможност за атака на проливите от войските на Николай II. Така войната свършва и се подписва примирие. Ако руския император беше завладял проливите той не би допуснал създаването на държава в тила си.
61
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руските лъжи и използване на българска кръв за руски цели започват още през 1878г, когато ни се обяснява, че 180,000 руска армия дава 200,000 жертви, а нашето участие, както и на съседите е незначително и почти без жертви.
60
10
 
9
 
! Отговори
въпрос преди 6 години
Tърся информация. Руснаците ли са дали повече жертви в руско-турската война у нас или Сталин е изклал повече таврийски българи?
59
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руските окови пращят и се късат. Ние ликуваме, а еничарите съскат и плачат, защото не знаят историята си.
58
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"""Англия, Германия и Австро-Унгария са против голяма и обединена България. Затова стават на парчета."""Преди Берлинския конгрес, юли 1878, няма нито голяма обеденена България, нито княжество България. Имало е една "Балканска област" окупирана от руския император. Убеден съм, а ако нямаше Берлински конгрес нямаше да има княжество България поне до началото на ХХ век
57
9
 
14
 
! Отговори
истината преди 6 години
Англия, Германия и Австро-Унгария са против България да стане руска губерния.
56
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Световно известен и добре документиран факт, койте не се знае само в България е, че на Берлинския конгрес не е допуснат български представител единствено по настояване на Русия.
55
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на руския патриарх, добре нашамари слугите си у нас.
54
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно в Англия, Германия и Австо-Унгария никой и за миг не е вярвал на глупостите които Русия ни е говорела. Представям си на Берлинския конгрес някой руснак да се беше изцепил "Ние се бихме за свободата на българите" - сигурно всички щяха да се спукат от смях.
53
5
 
5
 
! Отговори
Любомир Стаменков преди 6 години
Артист си беше и такъв оставаш, критикуваш това, което "разбираш".
52
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е имала нещо като пъклен план, който за мозък на русофил е сигурно доста сложен. Да излъже всички българи, украинци и всякакви поробени народи и от Русия и от Турция, че войната е свята и за освобождението им и после да прилапа земите владени от турците.
51
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Де се е чули и видяло някой народ да получи свободата си даром!!!
50
8
 
15
 
! Отговори
Стига сте натрапвали преди 6 години
Цигареният поп и рассияЕдно расо не прави от ченге Божи човекТез номера минават пред наивните руснаци , у нас - не
49
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"И на украинския, и на българския народ трябва да се помогне да си смени ръководството." заяви Семьон Багдасаров, депутат (2007-2011), сега директор на Центъра за Изучаване на Близкия Изток и Централна Азия по руската национална телевизия и бе аплодиран от публиката в залата и навред из руската ***.
48
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето как граф Н. Игнатиев записва в своите спомени ("Записки"), че трябва да се промива мозъка на тъпите български слуги докато се превърнат в "послушно оръдие на руската политика" и наши еничари: "За да бъде властта ни здрава и да не изисква постоянно напрежение от наша страна, е необходимо да държим в нравствено подчинение съседните области и да превърнем българското и гръцкото население, от една страна, и арменското, от друга, в послушно оръдие на руската политика и в постоянни съюзници"
47
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия подкрепя схизмата (непризнаването) от 1872 г., наложена от Цариградската патриаршия спрямо българската Екзархия. Така българите сме обявени за "схизматици" (разколници) чак до 1945 г., т. е. не само Русия, а и СССР я приема и спазва.
46
8
 
10
 
! Отговори
гнусно племе преди 6 години
Колхозниците само ми обясняват всеки ден какво съм длъжен да правя за тях заради някакви истории преди 140 години които си ги тълкуват както си искат.