Ламбо за руския патриарх Кирил: Нагази малко по-дълбоко във водата!

Харесвам Нинова, борец е! Но я критикувам за фризурата, каза актьорът пред Bulgaria ON AIR
12 мар 2018 12:00, Анисия Иванова
154

"След 90-та година се навъртяха предателите, които много ме изненадаха. Това се преодоля. Днес разбирам, че съм бил много прав, тъй като не съм се опитвал да им върна предателството", сподели Стефан Данаилов  пред водещата на "България сутрин" Лора Инджова, която го посети в дома му.

Големият актьор е човек, който тежи на мястото си, независимо дали играе на театралната или политическата сцена. В интервю пред Bulgaria ON AIR той разказа за тежките житейски загуби, предателите, политиката и равносметката…

Артистът призна, че след смъртта на съпругата си Мери е започнал да се замисля за греховете, които може би е допуснал през живота си.

"Толкова ли съм греховен, за да изпитвам такива физически ужаси? Ако имам грях, то той е минимален. Не съм отнел права на човек, нито съм обиждал някого. Безгреховен едва ли има", откровено каза той.

А за политическите си пристрастия в живота Ламбо разказа:

"Имам положително отношение към Корнелия Нинова, защото е активен борец, темпераментна, устойчива. Критикувам я за фризурата и емоционалността ѝ. Ние сме силна опозиция, колкото и другарят Цветан Цветанов да ни упреква", посочи Данаилов.

Според актьора скандалът около президента Румен Радев и руския патриарх Кирил се е разразил, тъй като духовникът е "нагазил малко по-дълбоко във водата", но за повече детайли очаквайте видеото!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ламбо, не е нагазил във вода ами вас русофилите ви хвърли на прасетата. Ама нали сте си влюбени във вашата Русия трябва да се търси възможно най-микият израз на робски упрек към гасударя.
24
7
 
7
 
! Отговори
долу русия преди 6 години
какво освобождение, какви 5 лева бе? Руснаците са унищожили бъгларите на 3март и затова много българи, както и днес се борят срещу русняците!ДОлу Русия, Да живей България, Да живей Турция, ДА ЖИВЕЙ САЩ!!!!!!!!!!!!!!!
23
6
 
11
 
! Отговори
Чиновник преди 6 години
Ама на вас още ли не ви е ясно, че православната разведка дойде в България именно, за да прави скандали и да набива клин в обществото? Това, че се сега всички се джавкате беше основната цел на посещението. Русия никога не е имала интерес от просперираща България.
22
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кремълският поп нагази не във водата, а в ****ата!
21
6
 
6
 
! Отговори
бг станците преди 6 години
булгари станците са били свободни 5 века и са си живели живот под сянката на султана! После дошли омразните руснаци и сторили каквото сторили! Съдбата обаче не забравя и всичко ще се нареди много скоро, както е трябвало да бъде!
20
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаха аман бе отде го извадихте тоя нафталин да ме учи на история. Много се европеизирахме руснаците не плащат вече за какво да ги хвалим, ще се кланяме на запад за мангизи.
19
8
 
6
 
! Отговори
бимбо преди 6 години
руската хранилка впрегна всичките си деятели да омаловажат резила на предания си "президент" след като дядо Кирила - ген.Гундяев му се скара хубавичко и го пусна в ефира на руската телевизия...докога така ще ни смятат за втора ръка братя и покорни слуги...
18
7
 
4
 
! Отговори
Скорошни новини преди 6 години
абе марш обратно в Анадола бе ***! Само турския камшик може да ви вкара в правия път! Много скоро..
17
1
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 16 преди 6 години
И до какъв извод стигна детето? Или и на него му трябват два дни да обясни? Хе-хе
16
7
 
13
 
! Отговори
Русская пърчотина преди 6 години
Руснаците, кога ще ни върнат държавния архив до 1944 г. който откраднаха след като ни "освободиха" последния път?
15
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съгласен съм ние да променим нашата история, че руската империя ни подарила свободата през XIXв. , при едно условие.Русия да си промени историята си, че ние българите сме подарили знанието и духовността на безпросветния и бездуховен руски народ през Xв.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто изгледайте интервюто. Писменият текст ако има различен уклон... аз не се учудвам.
13
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъжете всички или арестувайте руският патриарх ако е извършил престъпление и го изправете пред европейският съд или не лъжете и не псувайте като хамали. Очакваме оставка на вицето, трябваха ми 2 дена да обеснявам на детето какво е цигарен терорист и ченге като Винкела.
12
5
 
9
 
! Отговори
Психодиспансер преди 6 години
Впрегнат е целия личен състав на русофилската общност да мимизира пораженията нанесени от ген. Гундяев. Вчера Дърева, днес Ламбо, утре Кори. Само държавните ''мъже'' мълчат като ва-ги-ни в цикъл, да не би да разсърдят хиперзвуковото джудже. Слугинаж и покорство, '' Преклонена главица сабя не я сече'', а господа държавници ?! Срам сте вие за държавицата ни.....
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде омитайте се всички *** от България че вече ни дотегнахте с простотиите си!
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
za toq sait nai svetite neshta sa komunizam i Russiq....
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на пренаписващите историята да им кажа че и те не я знаят как е точно а тя е така Финландия много иска да ни освободи и вдига възстание срещу Раша, побеждава я , Раша капитулира и после Финландия се добира през Руска територия и почва войната с Турция. Такива ми ви работи. Дейна помощ им оказват украинците и македонците, които тогава трябва да забравим че не са съществували.
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егати и опозицията дето сте... само евтини скандали от крадливата Импексова.
7
7
 
7
 
! Отговори
дедо на 95г преди 6 години
Що бе ламбо,просто светиня му ви каза истината,ама на никой от вас и сини и червени и пембени не ви отърва тя!
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заглавието не отговаря на основните моменти в съдържанието на интервюто. Или за тази медия всичко се върти около руския патриарх?!?! Ами тогава нека да се премести в Русия.