КНСБ ще помогне на семейството на загиналия в "Арсенал"

Детото, което остана сирак, ще получава и стипендия
5
КНСБ ще помогне на семейството на загиналия в "Арсенал"
Снимка: Булфото, архив

КНСБ ще помогне на семейството на загиналия днес работник при взрива в "Арсенал". То ще получи еднократна помощ от 1000 лв., а детето на починалия ще взима ежемесечна стипендия до завършване на средното си образование чрез благотворителния фонд на КНСБ "Проф. д-р Желязко Христов", създаден да помага на деца на загинали работници. Това съобщиха от синдикалната организация.

Още по темата

Ще бъде подпомогнато и семейството на другия мъж, който е пострадал при инцидента.

Ръководството на синдикалната организация е изразило съболезнования на близките на починалия работник и апелира към работодателите в цялата страна, както и към и органите по контрол на безопасност на труда, да завишат своята бдителност, да инвестират в безопасни условия на труд, защото няма нищо по-ценно от човешкия живот.

Благотворителен фонд на КНСБ "Проф. д-р Желязко Христов" подпомага 45 деца на загинали работници.

Всяко едно получава ежемесечна стипендия до завършване на средното си образование. На семействата на загинали или пострадали работници пък се отпуска еднократна помощ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
shto ne e gerb ami KNSB
4
0
 
11
 
! Отговори
Драгалевски Ман Гел преди 6 години
Даааа,ще помогне.... с църковни свещи!Всичко в тази държава така се е разка пало,че сме заприличали на един голям Катун,с център Драгалевци.Като се обърне каруцата започват едни проверки,разследвания.Комисии , комисийки,синдикати,агенции и пр. паразитни институции се събуждат от дълбокия сън.После пак.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква технология , какви пет лева. По телевизията нали виждате цвета и говора на работниците и какво очаквате. Бъркат барут като лютеница. СмЕх.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В библията пише да не търсиш отплата за делата си, Господ ще ви накаже, защото само господ може да въздаде на всекиму според делата, покайте се грешници не сте равни на Бог, а сте едни ченгета със цигарени фабрики и офшорни хотели.
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-накрая и от нашите синдикати да има полза. Когато трябва никакви ги няма,но за този случай-Браво