Мил жест! Дядо от Дом с подарък към медик, помогнала му в беда

Историята на Боряна, която вярва, че доброто е заразно
14 мар 2018 09:15, Петя Славова
9

Млада жена решава да помогне на възрастен човек, в затруднено положение. В замяна - получава най-хубавия подарък за 8 март.

Преди седмица възрастен човек отива на преглед в очна клиника в София. На регистратура го посреща Боряна Проданова. Мъжът се нуждае от преглед, заради възпаление, съобщава Bulgaria ON AIR.

Мъжът обяснил на Боряна, че от дома за възрастни, където живее, му взимат цялата пенсия. Трогната от неговия разказ младата жена решила да му помогне с малка сума и капки за очи.

В знак на благодарност на връх 8 март, възрастният човек решил да върне жеста. Подарил на Боряна два шоколада – един за лекаря и един за самата нея.

"И накрая си тръгна с това, че никой не бил правил такова нещо за него. Това мен много ме впечатли. Много ме разстрои тази случка. Реших да го споделя с още хора", сподели Боряна.

Публикацията на Боряна е споделена от над 15 хиляди души в социалните мрежи. Лекарят, прегледал мъжа, признава, че и друг път са лекували възрастни хора на добра воля.

Самата Боряна не пожела да сподели с нас името на добрия старец. Спести ни и информацията къде живее той в момента. Иска само историята ѝ да послужи за доказателство, че доброто е заразно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Петкан преди 6 години
Защо не се прегледа безплатно с направление?
5
0
 
4
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 6 години
ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ
4
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повече такива статии. Негативизма убива.
3
0
 
31
 
! Отговори
гост преди 6 години
До дядо ПенсКъдето са повечето дечиня- по света. Гледат някой чужд баща, може би!
2
5
 
19
 
! Отговори
Да добавя преди 6 години
Добра новина , но вече втори път я публикувате.Явно има глад за истински новини. Щом няма убииства , изнасилвания , катастрофи работата е зле.
1
5
 
46
 
! Отговори
дядо Пенс преди 6 години
Браво и на медиците ,браво и на наборо ! Ама дека са му дечинята,бре !