Провесеното от осмия етаж бебе вече си е у дома

Родителите са способни да се грижат за него и сестричката му
Обновена: 16 мар 2018 19:33 | 16 мар 2018 19:30,
12
Провесеното от осмия етаж бебе вече си е у дома
Снимка: Нова

Бебето, което вися от осмия етаж на блок в столичен квартал, на 14 март, беше върнато у дома. Заключението, след проверката на социалните служби, е, че родителите могат да се грижат за едногодишното си дете, както и за 11-годишната му сестричка.

Будни граждани от съседния блок на този, където се разигра ужасяващата гледка, бяха заснели клип, който изпратиха до Нова тв.

На видео се вижда как жена е провесила малко бебе през балкона.

Още по темата


По-късно, след обяснението на родителите на застрашеното дете, стана ясно, че 12-годишната му братовчедка е извършила деянието.

През това време майката е отскочила до магазина и не си е била вкъщи. Прокуратурата се самосезира, образувано досъдебно производство по случая, припомня 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Децата затова не се оставят без надзор , защото все още не са наясно с последиците , аз като малък бръкнах в контакта и като ме изперка тока и имах късмет да не се спомина , вече не правя така, също така си играехме пред блока да разтапяме пластмасови бутилки , докато не си накапах единия крак...
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че на видеото се виждаше жена, която държи бебето, за 12 годишна изглежда доста голяма! А пък.... си спомням през 2000-та година в Берлински хотел Майкъл Джаксън си беше провесил така сина Принс от един прозорец.... и после го викаха в полицията за обяснение. Той тогава бил на хапчета и инжекции.... Напълно неадекватен. И това бебе го върнали в къщи на превъртелите си родители? Нямам думи!
10
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това дете още е живо, прокуратурата вече работи. А какво стана с детето на минстъра от ГЕРБ, дето баща му го уби? Там прокуратурата какво направи?
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АНТИБЕБЕБИЯЧКА12-годишната ид.и.отка трябва да бъде освидетелствана или като бавноразвиваща се или като ***. Ами, както е влязла другата жена, видя се как ид.и.от.ката бързо прибра бебето, ако в прибързването беше изпуснала детето? Тогава, какво?! Незабавно ид.и.о.тката да бъде настанена в съответно заведение за лечение. Явно не е с нормална психика.
8
2
 
14
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 6 години
Каква поредна ромлянска драма дами и господа,само такива историйки през час!
7
0
 
11
 
! Отговори
АНТИБЕБЕБИЯЧКА преди 6 години
ТУК ВИЖДАТЕ САМО ТОЗИ КАДЪР!!! ИМА ДРУГИ КАДРИ КАК СЕ ПОЯВЯВА ВТОРА ЖЕНА НА БАЛКОНА И ТАЯ ДЕТО ГО Е ПРОВЕСИЛА СЕ СТАПИСВА И ГО ПРИБИРА ВЪТРЕ!!!БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е МАЙКАТА ИЛИ БРАТОВЧЕДКАТА ТАМ НЯКОЙ Е ПЪЛНО КУКУ!
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тцтцтцтц... Нямам думи за 12 годишното олигофренче... Толкова кухо дете не съм виждал.
5
2
 
11
 
! Отговори
Тралала преди 6 години
Провесили са детето и са обвинили братовчедката, защото е малолетна всички трябва да са във затвора без изключение. 12 содишната братовчедка вече е със разбити нерви и готова да убива деца и бебета за да им вземе джобните и да иде да си купи дрога и сънотворни.
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужас!!!!!!!!! Само като гледам снимката и дланите ми се изпотяват!!!!!
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АСЯ 12: ТЕ МИ ГО ТУРИХА В МОЯТА СТАЯ!!! ЧЕ ГО ИЗХВЪРЛИМ ПРЕЗ БАЛКОНА БЪРКА МИ В ИНТЕРЕСИТЕ!!!
2
0
 
8
 
! Отговори
Булгар преди 6 години
Е как за ден се научиха
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АСЯ 12 ГОДИНИ ДА СЕ РАДВА, ЧЕ ОЩЕ Е МАЛОЛЕТНА!!!!ПРИЗНАЛА СИ Е ПРЕД РАЗСЛЕДВАЩИТЕ , ЧЕ ДЕТЕТО Я НЕРВЕЛО И КАТО БЕБИЯЧКАТА ИСКАЛА ДА МУ ДАДЕ УРОК!!!