Откриха Ралица Николова. Къде е била? Защо е изчезнала?

Близките й твърдят, че не е имала проблеми в работата и личния й живот
19 мар 2018 07:40,
50
Откриха Ралица Николова. Къде е била? Защо е изчезнала?
Снимка: Facebook

Ралица Николова, която изчезна в четвъртък вечерта е открита от полицията, събощиха нейни близки пред "24 часа". Тя е в добро здравословно състояние.

Още по темата

"Новината за изчезването на Ралица разтърси всички нас, както и хиляди хора в социалните мрежи, които неуморно търсеха информация за нея в желанието си да помогнат на издирването", пишат в мейл близките й.

Те отказват детайли около причините за изчезването й, защото МВР още работи по случая.

Категорични са, че не е имала конфликти в работата и в личния си живот. Изразяват обаче благодарност към всички съпричастни хора в социалните мрежи.

Ралица изчезна внезапно от центъра на София на 15 март в края на работния ден. Телефонът й бил изключен до неделя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Стоян преди 4 години
На 19 март я откриват в добро здраве и на 21 вече е мъртва????
40
6
 
4
 
! Отговори
Господин Иванов преди 6 години
Начесала рунтавата катеричка и сега е свежарка ;)
39
0
 
6
 
! Отговори
Байчо преди 6 години
Всички много се притеснихме за това момиче. ХАЙДЕ КАЗВАЙТЕ КЪДЕ Е БИЛА . Не ни мъчете. Сън не ни лови. Какви са тия половинчати новини - изчезнала, ама не чак толкова..... намерили я , ама няма значение къде е била...... Ебассси.
38
1
 
6
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Много, много тъжно. Да питам *** ако техен близък изчезне как ще се чувстват?Абе то голямо разочарование, че момичето е намерено живо и здраво...Оскотял народ ей. Ако беше разчленена всички щяха да са доволни явно. И щяха да бълват конспирации как ФБР и ЦРУ стоят зад престъплението...
37
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еййй момиче как не те е срам да караш близките ти да страдат и чакат. Друг път като ходиш да се чекнеш се обади или те е срам. Била от човешки ресурси, малеее
36
5
 
21
 
! Отговори
Бай Кур преди 6 години
Е докъде е докараха технологиите . Компютри ,телефони никой не е длъжен да ги ползвапо закон . Изключила си е телефона и толкова . Не мисля че трябва да дава обяснениена полицията защо е изключила собственият си телефон .Да не би тея *** в интернет или полицията да и го плащат или има договор с тях .Ай писна ми от *** .
35
0
 
20
 
! Отговори
Рмн преди 6 години
Така се девалвира еин добър начин за издирване. Когато някой наистина има нужда от помощ, болшинството вече ще са претръпнали и няма да обърнат внимание. Трябва и малко здрав разум при вдигане на олелия
34
3
 
30
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Начесала е краставицата, тая седмица презарежда и пак.
33
8
 
16
 
! Отговори
+++ преди 6 години
Тая, като я гледам е за психиатрията!!! Направо си е КУ-КУ!!!
32
3
 
39
 
! Отговори
Коуегата преди 6 години
В тая нашата държава е такива *** останаха само ... На 27 и не може да прати едно съобщение, че всичко е наред. А тия нейните приятели само бедствено положение не обявиха за тоя женско размножително устройство...
31
4
 
52
 
! Отговори
... преди 6 години
Момичето е от Пирдоп, родителите са в Пирдоп. Свикнали са да я няма. Някакъв му/хльо от приятелите й във ФБ вдигна олелията.
30
0
 
47
 
! Отговори
хаха преди 6 години
Изчезналата е открита и с подобрено настроение !!!
29
0
 
54
 
! Отговори
Симу от Смочево преди 6 години
Момичето , най-после си намерило здрав и корав момък... и решила да вземе всичко от живота! Вие тук, трагедия направихте... Ми нека се такова момичето, сега й се е паднало..! Два- три дни, здрав кекс-нEма лошо.... Оревахте орталъка!
28
1
 
49
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Едно време ги пращах на селскостопански бригади,сега сами си правят сексбригади...
27
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не бъдете саркастични. Не се знае родителите на това дете какво са преживели. Като беше на шест години дъщеря ми избяга. През лятото в Черноморец. За около четири часа, докато я открием, само аз си зная какво ми е било. Сринах се психически, от там и физически. Повече от седмица не бях в състояние чаша кафе да си направя, добре че майка ми пое грижата за детето. Радвам се, че детето се намери и е живо и здраво.
26
0
 
57
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Какво е виновно момичето, че е излязла 'ofline' за няколко дена. Просто в днешно време, някой напише нещо във ФБ, 1000 зяпачи го подхванат, 10 'търсачи' на новини го напишат по електронните медии и някоя глава като реши че това е новина от национално значение ... от там нататък всичко ви е известно - занимават ни с лични драми, вместо с важните неща от деня.
25
5
 
53
 
! Отговори
Селянин без Фейсбук преди 6 години
За всяка селска смръдла, отишла да се чеше през уикенда, ще трябва да понасяме олелията по преса и фейсбук. И другата се намери - Полина
24
3
 
43
 
! Отговори
dawid преди 6 години
сигурно я боли седалището апък вие??????
23
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано приятелят и не е против конфекцията, че тогава ще четем други новини за нея
22
3
 
34
 
! Отговори
Владо преди 6 години
От Америка идват да снимат филм за...изчезването,ама....ЗА ВЪЗРАСТНИ :)