Щъркелите остават при Халид! Той ще ги пусне на свобода

Експерти: Птиците са в добро здравословно състояние!
19 мар 2018 19:11, Красимир Ангелов
31
Щъркелите остават при Халид! Той ще ги пусне на свобода
Снимка: Спасителен център за диви животни

Екип на РИОСВ в град Русе е посетил щъркелите, спасени от Сафед Халид от силистренското село Зарица.

Още по темата
Птиците вече са в задоволително състояние - сухи и нахранени със шпроти, очакващи по-добри дни, съобщиха от Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани".

Засега и заради очакваното лошо време в следващите дни, птиците ще останат под вещите грижи на спасителя си, като целта е да не се нарушава пътя на миграцията им. След като времето се подобри, Сафед Халид лично ще ги освободи.

"Благодарим на всички, които проследиха случая и бяха съпричастни. Оставаме на разположение за сигнали!", написаха във Facebook от Спасителния център за диви животни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човещината няма религия,етнос,раса.Проявената човещина те прави ЧОВЕК.Сафед Халид е ЧОВЕК.
29
1
 
33
 
! Отговори
ттт преди 6 години
Разни НПО-та взимат луди пари, уж да се грижат за птиците. А всъщност само взимат пари. Бай Сафед Халид със своите скромни възможности направи милиони пъти повече от тях. И няма да му дадат пари, дори за един прах, да си изпере одеялата, когато изпрати щъркелите.Да си жив и здрав, Сафед!
28
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А, те на неруските *** майките хич не са разхлопани... Че като ва знам какви алтерирани *** сте, със сигурност и вие не сте разтропани ;')))
27
1
 
34
 
! Отговори
селския преди 6 години
евалата на човека. Да си жив и здрав Сафед Халид!
26
1
 
13
 
! Отговори
Правилно решение преди 6 години
РИОСВ и БАХ се занимават само с трупове дори и да приберат живи животно те до 48 часа умират.Просто ги държат в някой кашон в студено мазе и толкова .Нямат никакви условия и възможности да се грижат за каквито и да е било животни.
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 14 това друго животно, да не е жираф???
24
2
 
30
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
Респект за човека
23
2
 
9
 
! Отговори
Виц на вицовете: преди 6 години
Експерти: Птиците са в добро здравословно състояние!No comment @
22
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руска метеороложка е подвела щъркелите да тръгнат да мигрират толкова рано. Разширете санкциите върху по-изявените руски метеоролози и най-вече потърсете кой е личният метеоролог на Путин.
21
11
 
7
 
! Отговори
гейбриъл преди 6 години
Сибирски лед трепе щъркелите в България - това е биологично оръжие и нечувана агресия от страна на Кремъл и Путин, ЕС обмисля активни военни действия срещу Русия, Меркел стяга единствената си счупена подводница, а ЕК вече цифровизирахме дигитализацията и дигитализирахме цифровизацията за да започнем кибер атака срещу Кремъл...
20
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България да експулсира 23-*** руски дипломата. Леда по перата на щъркелите е с доказано руски произход.
19
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин, не убивай щъркелите...
18
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да е жив и здрав Халид!
17
6
 
5
 
! Отговори
до 14 преди 6 години
в Средновековна Европа и Римската Империя са ги ядяли - тогава не са били и толкова редки. така, че в 2018 никой не знае вкуса им. иначе, реално щъркелите римляните са ги избягвали щото погрешно са мислели, че ядат змий и по този начин са полезни животни. за сметка на това чапли и жерав (птицата, да не се бърка с другото животно с подобно има) са похапвали здраво!
16
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква е приликата между АТАКИСТ и ТЕРОРИСТ? И двамата АТАКУВАТ беззащитни и слаби.
15
3
 
41
 
! Отговори
Веско преди 6 години
За пореден път де убеждавам, че читателите на този сайт могат да обърнат всяка една новина в политическа... замислете се кви *** сте!
14
25
 
6
 
! Отговори
много гладен преди 6 години
дали са вкусни на фурна?
13
11
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 11 Да де, все хем не е във властта Сидеров, все хем му биете шута, а накрая със силните на деня се оказва? Що така, бе Мимке? Що такива като теб от 8-10 години му предричате, че на следващите избори народът ще му бие шута от парламента, а той все там? Скажи!)))
12
2
 
7
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 6 години
До 2 (АТАКИСТ), "порурчения", аман нИдей кара молА тЪ бат Сали, да тЪ учи и тебе на правопис! Вместо да се репчиш, си виж ГРЕДАТА! И от Факултето браво на човека! Ама ний ако бяхме....
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АТАКИСТ"че и даже във властта вече." - Каква власт? Бате ти Бойко си прави каквото иска, Валерко си хули руския патриярх а Боленчо никой не го бръсне за *** и всеки си прави каквото иска без да се съобразява с него. Власт викаш било това а? Нищо, Боленчо и следващия мандат може да е "във властта" - вече имаше опит в подкрепата си към Местан, сега и коалициика с него могат да си спретнат