Дивна карала със 120 км/ч при разрешени 60! В затвора, скочи Слави

"Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си"
Обновена: 20 мар 2018 14:45 | 20 мар 2018 08:50,
234
Дивна карала със 120 км/ч при разрешени 60! В затвора, скочи Слави
Снимка: архив, Булфото

Дивна е карала със 120 км/ч при злополучната катастрофа, станала на 12 март край село Българене, по пътя Русе-София.

Ограничението на скороста във въпросния участък е 60 – написа в профила си във Facebook шоуменът Слави Трифонов.

Както знаете при тежкото ПТП певицата се размина без сериозни наранявания, но нейната спътничка – моделът Кристин Илиева е с два счепуни крака и вътрешни разкъсвания и все още е в тежко състояние във ВМА.

Още по темата

Прогнозите не са особено приятни и се очаква пълното й физическо възстановяване да продължи поне година.

"Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си. И закона предвижда за това престъпление до 2 години затвор. Така че, ако прокуратурата и полицията докажат всичко това, Дивна трябва да отиде в затвора", настоя Трифонов.

Публикуваме текста от поста му в социалната мрежа без редакторска намеса:

Преди известно време с моите колеги реализирахме един телевизионен формат по Нова Телевизия. Той се казваше "Пей с мен". Формата го спечели едно 12 годишно, много симпатично, много талантливо момиче от Русе. Тя се казва Дивна. Аз много я харесах. Много харизматична. Днес Дивна е млада жена. Нямам представа какво става с нейната певческа кариера, но за съжаление имам представа какво става с нейната кариера на шофьор. Разбрах за катастрофата, която е направила - карала е със 120 километра в час, при разрешени 60. Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си. И закона предвижда за това престъпление до 2 години затвор. Така че, ако прокуратурата и полицията докажат всичко това, Дивна трябва да отиде в затвора. Както и Максим Стависки, между другото. Който наскоро участваше в зала "Арена Армеец" в шоу "Звезди на леда". А той пиян блъсна момиче, което сега е парализирано. Трябваше веднага да го вкарат в затвора, както и Дивна. Както и всички, които са извършили подобни престъпления. Когато това започне да се случва, тогава ще приема, че живеем в нормална държава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Да добавяСлави е школуван от ДС навремето.Такива станаха милионери.
167
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави си беше 10 дни на хаваите и остави оня *** Сиромахов да го замества в ромското предаване , а сега се прави на велик!
166
2
 
5
 
! Отговори
vlady преди 6 години
До EdinБългарските затвори са прилични, макар и да западат и да отстъпват сериозно на световните лидери в тази област в Югоизточна Азия като Таиланд и Индонезия. Затворите в Западна Европа са посмешище, особено тези в скандинавските държави.
165
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Да добавяНе си прав,защото всичките милионери ,или поне повечето са милионерите,само малкото честни са бедни.....
164
4
 
17
 
! Отговори
Edin преди 6 години
Славчо е прав. В нормалните държави обаче има и нормални затвори. При нас в затвора ставаш престъпник.
163
12
 
4
 
! Отговори
Да добавя преди 6 години
До ГМ 47 Остави ги тези плювачи. Те го правят не защото Слави бил чалгар , а защото е богат.Простите комунисти мразят богатите , а умните станаха милионери. Кво да праиш? Съдба!
162
2
 
2
 
! Отговори
Хахаха... преди 6 години
Който не харесва публикация 138 е мутропоклонник и продажник.
161
20
 
21
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Слави злобее защото Дивна заобиколи договора с неговото ппедаване и започна да играе соло.Слави загуби кинти....и те така.
160
10
 
31
 
! Отговори
Range Rover преди 6 години
То на Слави Рейндж Роувърите само по ограничението ги карат самият той и гавазите му , ше да знаете ... Евтин популизъм и ПР на гърба на едно обичайно събитие като ПтП за цял свят, просто тук има замесена публична личност .. А за самите дебилни ограничения от времената на москвичите и зазкитв по Бай Тошово да не отварям дума . .
159
9
 
22
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
СЛАВИ Е ПРАВ !
158
4
 
15
 
! Отговори
Жу преди 6 години
***
157
0
 
7
 
! Отговори
7+ преди 6 години
Когато това започне да се случва, тогава ще приема, че живеем в нормална държава
156
1
 
12
 
! Отговори
До 156 преди 6 години
Казваш когато имало ПТП шофьорът да го наказват сурово. А аз си мисля, че нормалното е да искаме да няма ПТП-та и съответно да няма и наказани шофьори. То нещата са прости и им съвсем ясна причинно-следствена връзка. Многото ПТП-та са следствие на прекалено много нарушения на правилата. нарушенията са следстви на липсата на контрол за спазването на правилата. Ако искаме малко ПТП-та, трябва за всяко нарушение да има съответната санкция, а сега сме много далеч от това.
155
1
 
5
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
До 1571. До някъде си прав - но каквато и кола и гуми да имаш, върху лед е все едно и също. 2. За да спре то някой трябва да иска да спре3. Ауди в България доста често е с доста съмнително техническо състояние - повечето *** си взимат скъпи коли, които после немогат да поддържат и слагат всякакви китайски чаркалаци при пишман майстори (не, че в оторизираните сервизи са по добре). Така, че едно голямо Ауди със съмнително техническо състояние с гуми от 50 лева (нови) е пак същия дроб.
154
14
 
14
 
! Отговори
Славчо преди 6 години
Абе Славчо, хората карат пияни умишлено и убиват пътници в другата кола и им се разминава с условна. Ти искаш за Дивна затвор, като не е убила, а е ранила само нейна спътничка. Стига си се правил на велик и справедлив!
153
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
120 е едно за голямо Ауди с куатро и хубави гуми, съвсем друго е за някоя Королка с изпилени гуми и хлопаща ходова част. Бързата кола може бързо да ускори и бързо да намали, а сапунерката се набира на магия до някаква скорост и после става неуправляема.
152
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато има ПТП с доказана вина на шофьора трябва да се понесе цялата строгост на закона. Този закон обаче трябва да е еднакъв за всички.Освен това трябва да се споменават не само имената на недолюбвани представители на шоу-бизнеса и спортисти - Дивна, М.Ставийски, но и такива като Кирил Маричков, Калоянчев /бог да го прости/, Ивайло Московски.Защо за последните никой не споменава?!
151
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До За размисъл...Баце, модерните дами са *** и кухи *** с 3 мозъчни гънки, за които парите, материалното и снимките в Инстаграм са всичко. Тя не е прочела половин книга, откъде да знае, че физиката си е физика с каквато и кола да си, с каквато и скорост да си, колкото и пари да имаш, колкото и голи снимки да имаш, колкото и к...а да си счупила.... 120км/ч са си 120км/ч - МНОГО, АДСКИ МНОГО!
150
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шофьор за показПОКЛОНН!!
149
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато има хора като 149, които смятат, че шофьорите ще спазват правилата без държавата да ги принуди да ги спазват, все по-зле ще става, точно както е през последните 28 години.