Ангелкова на "Оскари"-те: Сама избрала роклята, платила си разноските

Министърът обяви, че ще има удължаване на зимния сезон
101
Ангелкова на "Оскари"-те: Сама избрала роклята, платила си разноските
Министърът на церемонията. Снимка: Fаcebook

Министърът на туризма Николина Ангелкова обяви, че е била поканена на церемонията по връчване на филмовите награди "Оскар" от свои приятели - известни актьори и продуценти.

"Всичко свързано с киното харесвам и смятам, че с киното можем да популяризираме страната", коментира тя.

Ангелкова присъства на церемонията за втора година. Тя уточни, че е била на нея в лично качество, взела си е отпуск и сама е платила за самолетните билети и хотела. Роклята си за бляскавото филмово събитие също избрала сама.

"Голяма чест е да те поканят на "Оскар"-ите. Силвестър Сталоун и Салма Хайек са големи приятели на България", коментира още министърът прeo bTV.

Ангелкова обяви, че ще има удължаване на зимния сезон, което е добре и за нас, и за любителите на зимните спортове. По думите й към момента сезонът е много успешен, с около 16% ръст на приходите в сравнение с миналата година.

Туристите са основно от съседните държави – Гърция, Турция и Македония, следвани от посетители от Великобритания и Германия. От Русия също идват туристи, очакват се много руснаци и през летния сезон, обяви Ангелкова.

На въпроса защо българите предпочитат гръцкото море, министърът отговори, че колкото българи посещават Гърция с цел туризъм, толкова гърци идват на почивка у нас – около 1,2 млн. годишно.

Системата за регистрация на хотелите ще заработи в края на тази година или началото на следващата, обяви Ангелкова. Забавянето е заради обжалване на процедурата по избор на изпълнител.

Още по темата

Министърът призна, че ще има проблем в системата да бъдат включени хората, които отдават апартаментите си под наем, тъй като те отказват доброволно да се регистрират и да плащат данъци по Закона за туризма. 

Кога ще заработи системата ЕСТИ пита и премиерът Бойко Борисов на правителственото заседание в сряда.

Фактът, че има пореден проект, забавен по тази причина, го ядоса и той нареди законови промени, с които да се попречи на злоумишлени обжалвания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
12
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Баба Сийка...Дай една снимка да те видим ти какъв си ни хубавец мамин сладък бе :)
63
6
 
39
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Дори и да не лъже тази тетка, и сама да си е платила всички разходи, пак трябва да бъде незабавно уволнена! За всеки нормален човек е ясно, че т.нар. церемония по връчването на наградите Оскар е нищо друго освен грандиозна манифестация на политическите бесове на прогресивния, сорocoиден неолиберализъм и неприкритата омраза срещу президента Доналд Тръмп! Недопустимо е министър открито да демонстрира пристрастия с участие на този форум на Сатаната!
62
4
 
48
 
! Отговори
Баба Сийка... преди 6 години
Като гледам колко ни е красива министърката, направо ми е чудно че имаме туристи...А беее, то само красотата й да беше проблем...
61
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коментарите както винаги пълна балканска трагедия :) жалка оскотяла нация е българина.
60
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Харесали са я за 3-та част на "От глупав по-глупав"
59
3
 
60
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ТАЯ ДОБРЕ СЕ Е НАУЧИЛА ДА ЛЪЖЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА СВОЯ ВЕЛИК ВОЖД ТИКВОНИЙ !!!
58
1
 
54
 
! Отговори
иван преди 6 години
такова плашило-грозновато едва ли са виждали
57
1
 
60
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Тая, няма ли си работа тук, та гони Мияла па Холивуд?!
56
1
 
64
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Само не разбирам, какво общо има туризма на България с Оскарите! Да беше отишъл министъра на културата, но и той няма работа там!
55
1
 
58
 
! Отговори
аз преди 6 години
оставка, туристка , а не министър на туризма, оставка!!!
54
1
 
73
 
! Отговори
ужасен ужасТ преди 6 години
Грозно, нагло и антипатично същество , домогнало се до власт и литнало, като гербава калинка по света да отвращава.... Нямат ли срам тези хора, бе?
53
1
 
51
 
! Отговори
аз преди 6 години
конска мутра
52
1
 
46
 
! Отговори
az преди 6 години
мръсно куче..
51
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От тая девойка,дето избягала ,я познавам-*** от нея останаха 4 подкови и една дълга опашка.....Силвестър Сталоун и Салма Хайек много обичат и похвалиха Бългериъ. После питаха:кво е туй нящо Бългериъ мъ. Като си представя тая как е развалила празника на хората, маани ми и кокошките в източен Лос Атдежис спреъ да носат....При 100 кокошки Сталоут яйца купува от баба Вуна от Подхуене...
50
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
роклята е ужасна и като цвят и като дизайн така че никога не е късно да станеш за резил пък дори и с парите си да си платил
49
1
 
50
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 6 години
Тази искаше целогодишен туризъм по морето.Да, но днес нямахме ток цели 8 часа.Имаше случаи по 17 часа без ток.И това е, защото EVN кърпят и кърпят един трафопост години наред.Така туризъм трудно ще има цяла година.
48
1
 
59
 
! Отговори
Пешо Сачмата преди 6 години
Министърката е хубава, умна и много бърза. Гледах я наскоро, мисля че тогава беше само по седло - финишира трета на хиподрума в Банкя. Макар че ако не се спънала на последното препятствие, кой знае?
47
0
 
58
 
! Отговори
до Луд преди 6 години
Приятелю, 99% от хората изглеждаме по-добре от това НЕЩО!!!
46
0
 
56
 
! Отговори
1111 преди 6 години
тя сама си е платила разходите, но от къде са парите? заплатата й не позволява такива раходи!
45
0
 
56
 
! Отговори
Гогата преди 6 години
Имам много приятели суперзвездни и пр. Един принц ми звъня от Холивуд, танцувал с много красива и проста девойка, бил запленен - но тя избягала в полунощ и той страда. Сега я търси, от нея останала само една подкова.Бихте ли му помогнали да намери любимата си?