Призив от майката на модела Кристин: Дарете кръв, нужна е на детето ми!

Тя бе ранена при катастрофата с Дивна, оперират краката й
23 мар 2018 08:40, Петя Славова
77
Призив от майката на модела Кристин: Дарете кръв, нужна е на детето ми!
Кристин имаше връзка с рапъра Кристо. Снимка: сп. Love style

Моделът Кристин Илиева, която пострада при катастрофата с Дивна преди малко повече от седмица, вече се възстановява.

Красавицата е излязла от медикаментозна кома, а към момента се готвят няколко операции на краката й, които бяха пострадали най-тежко при удара.

Още по темата

Това е и причината семейството на Илиева да призове приятели и фенове да дарят кръв преди хирургическите интервенции.

"Скъпи приятели и познати, хора с добри сърца. На Криси й предстоят операции за възстановяване на крачето и по тази причина се обръщам към всички вас с молба да дарите кръв в нейна полза. Без значение от кръвната група. Кристин Цветозарова Илиева, за операции болница ВМА - Реанимация.

След даряването ви издават документ, който е необходимо да бъде предствен в болницата. За да не ви затруднявам излишно, снимайте или сканирайте бележката и я изпратете на личната ми поща shamy@abv.bg. Знам и вярвам че Криси, както и семейството ни, има много приятели и хора които ни обичат, така че смирено ви моля за помощ!

Бог да е с всички нас. Благодаря ви! За тези които са от София, моля кръводаряването да става във ВМА по възможност", написа майката на момичето в социалните мрежи.

Припомняме, че Кристин пострада при катастрофа край село Българене, Плевен, след като пътува заедно с Дивна по пътя Русе-София.

Изпълнителката на "Хипноза" управлявала автомобила, а до инцидента се стигнало, след като тя загубила контрол и се ударила в мантинелата. Самата певица се размина без наранявания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
3
 
16
 
! Отговори
Ънонимен преди 6 години
Трябва и една кампания за преливане на мозък у Дивна. А, забравих - няма почва там да хване. Е, нищо. Вие дайте все пак. Ето, деца - ако искате да имате шанс да оцелеете - станете кухи ***, моделки, певачки (но все пак "известни"), че не се знае какво ще ви предложи прекрасният животец у Бе Ге-то. Ше вземе да се наложи да ви се спаси живота и не дай Боже да сте обикновен, редови чиляк - тогава направо директно у траурната агенция да не се мъчите.
55
3
 
11
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
Защо трябва да " просят " кръв ? Пред всеки кръводарители център има *** , които се самопредлагат за скромните 100-120 лева на калпак !?!
54
4
 
5
 
! Отговори
ДокиДок преди 6 години
Вие си я плащаме като ни се наложи ***!!!
53
11
 
17
 
! Отговори
Просто питам преди 6 години
А въпросната Криси колко пъти е давала кръв за някой непознат.
52
3
 
12
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Българи празнуват, леейки шампанско за над 40 000 евро на френските Алпи под звуците на песента "Шушана". Заведението е известният гръцки ресторант "Намос", а мястото е френският ски курорт в Топ 5 на света - Куршавел. Марката на шампанското както се вижда е Moët, а в това заведение бутилката се предлага за 450 евро. Основното действащо лице по информация на Топ Преса е Владо Вутов, сина на най-богатия българин Цоло Вутов.
51
2
 
14
 
! Отговори
Българин преди 6 години
До анонименСпециално за Митю Очите имаше върволица "доброволци" в бургаската болница- десетки!Не мога да понасям мутрите, но това е истината, сега - колко "доброволно" са отишли, друг въпрос!
50
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива "Супер модели"като нея обикновено гледат високомерно хората около себе си,а сега търсят помощ от тях!Малко ли богати чичковци познава ,те не могат ли да й помогнат?Или е била поредната играчка мислеща се за кралица?
49
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой познава тази Кристин и за какви фенове говорим?Отиват роднини-даряват кръв,ако не-плаща се на непознат и получават кръв.Да дари и Дивна,която явно се е тежкарила на волана и е станала катастрофата.
48
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз майка ми когато й трябваше кръв миналата пролет платихме на 1 човек, както и аз дарих !И тия да платят на 5-10 човека и готово, къде е проблема?Защо пишете статия че някой човек има нужда от кръв?Има стотици подобни случаи в страната, всяка седмица - защо не пишете и за тях?
47
25
 
10
 
! Отговори
Кочияшът Л преди 6 години
Като коне с капаци сте, жалки душици, злобари, завистници. Случаи като този, които са добили някаква популярност в медиите, се ползват, за да се мобилизира населението да кръводарява по принцип. Не случайно е изписано, че е без значение кръвната група. Не ви ли стига "пипето" да разберете, че ако се съберат 1000 литра кръв за Кристин, те няма да й се пазят само за нея, ако един ден пак и затрябва. Ще се ползват за хора в нужда. Моля се само, тези хора да не сте всички вие, които злобеете тук.
46
8
 
23
 
! Отговори
ссс преди 6 години
Дарявате кръв, а от нея се облагодетелстват пушачи, алкохлици, наркомани и всякакви, които не ценят своят (а камо ли чуждият) живот. А те самите не биха го направили.Яд ме е, че пускате такива статии и някой наивник ще отиде да дари за такива с нищо незаслужили пикли.... съвестните, които го заслужават - кучета ги яли
45
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Татко смени става преди седмицая. Трябваха му банки кръв. Платихме и си направи операцията.Успех на момичето. Но каквото за другите, такова и за него.
44
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали беше "суперизвестна" и "суперуспяла"? Да направи като мен, като ми потрябва кръв - платих на черния пазар. Надали й трябват повече от 2 банки, какво са 500-600 лева за "успял модел"?
43
1
 
2
 
! Отговори
Я преди 6 години
Няма коментари?! Интересно.
42
1
 
22
 
! Отговори
кой преди 6 години
Кой е виновен че не е била с колан? Кой?
41
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я не се дразнете тук....Кой иска да дава ...всеки си решава за себе си...Но и аз не бих го направила ...защото ние простосмъртните сами се оправяме ..на нас няма кой ни с пари ни с друго..Да се оправят ...няма да мисля за такива я...Ако беше някое бедно и изстрадало дете или по възрастен без значение ще дам кръв ..Ще помогна с каквото мога.Не й мисля злото ..да оздравява ...но се оправят там с хайлайфа !
40
27
 
17
 
! Отговори
jon преди 6 години
не е необходимо да сте толкова зли и нечовечни, ако можете и искате.. помогнете, ако не ...не го правете, но не изливайте толкова помия върху хора, който дори не познавате /говоря за пострадалото момиче/
39
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"доброволно платеното" кръводаряване е престъпление може да ви глобят до 5000 леваобаче, забранените неща у нас обикновенно процъртяват, има си кръводарителска мафия, която върти над 100 млн.лв годишно; единствения начин това да бъде спряно е доброволното кръводаряване сред младите хора - всичко е в нашите ръцеАкциите за кръводаряване не бива да се правят заради някоя знатна особа попаднала в затруднение, или заради моментни приумици на шепа хора. Трябва кръводаряването да бъде регулярно
38
0
 
41
 
! Отговори
Янки преди 6 години
Да пак от нас искате. Ами искай си от Дивна .Кой е виновен Дивна, редно е тя да плати и да си понесе Отговорноста.... И аз съм родител и разбирам майката но защо не подгони Дивна да поеме всочки разходи а държавата да си свърши работата с наказанието. А не ние да плащаме за некадърноста на Дивна ,или кво като е певица да не ми казате че я защитавате.....
37
3
 
24
 
! Отговори
Некръводарител преди 6 години
Не всеки може да дарява кръв.Не можеш ако вземаш лекарства,дрога или си употребил твърд алкохол.Тези с хронични заболявания също не могат.Чудя се ,в такива случаи лекарите съветват кръв да се събере от роднините и близките.Тази моделка би трябвало да има много хора около себе си..Къде са в такива случаи!?..Или те дават,а пък другата от ,,простолюдието,,е за попълване на кръвната банка..Пак някакви сметки...