Призив от майката на модела Кристин: Дарете кръв, нужна е на детето ми!

Тя бе ранена при катастрофата с Дивна, оперират краката й
23 мар 2018 08:40, Петя Славова
77
Призив от майката на модела Кристин: Дарете кръв, нужна е на детето ми!
Кристин имаше връзка с рапъра Кристо. Снимка: сп. Love style

Моделът Кристин Илиева, която пострада при катастрофата с Дивна преди малко повече от седмица, вече се възстановява.

Красавицата е излязла от медикаментозна кома, а към момента се готвят няколко операции на краката й, които бяха пострадали най-тежко при удара.

Още по темата

Това е и причината семейството на Илиева да призове приятели и фенове да дарят кръв преди хирургическите интервенции.

"Скъпи приятели и познати, хора с добри сърца. На Криси й предстоят операции за възстановяване на крачето и по тази причина се обръщам към всички вас с молба да дарите кръв в нейна полза. Без значение от кръвната група. Кристин Цветозарова Илиева, за операции болница ВМА - Реанимация.

След даряването ви издават документ, който е необходимо да бъде предствен в болницата. За да не ви затруднявам излишно, снимайте или сканирайте бележката и я изпратете на личната ми поща shamy@abv.bg. Знам и вярвам че Криси, както и семейството ни, има много приятели и хора които ни обичат, така че смирено ви моля за помощ!

Бог да е с всички нас. Благодаря ви! За тези които са от София, моля кръводаряването да става във ВМА по възможност", написа майката на момичето в социалните мрежи.

Припомняме, че Кристин пострада при катастрофа край село Българене, Плевен, след като пътува заедно с Дивна по пътя Русе-София.

Изпълнителката на "Хипноза" управлявала автомобила, а до инцидента се стигнало, след като тя загубила контрол и се ударила в мантинелата. Самата певица се размина без наранявания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Дано се оправи детето , кръв ще се намери , хората няма да я оставят така ! Само искам да попитам : Кръвта за операциите на Митьо Очите , доброволци ли я даряваха или държавата я даде !
35
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябваше за операция да осигуря две банки кръв. Ходих и дадох кръв, за товата банка търсих, търсих донори, накрая отидох пред кръвния център платих на един човек и той даде кръв. Като излизах от кръвния център срешнах двама познати, и те давали кръв за свой приятел. Разговорихме се, дойде полиция и ни арестува...
34
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
коя кръвна група е това дете? това напишете, вместо да се карате кой бил виновен.
33
1
 
41
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Не е редно да се обвиняват хора, които не желаят да даряват кръв! Кръводарителството е не само личен и хуманен избор, но и рисков за самия дарител.Има хора, които колабират по време на процедурата или след това а това крие опасност за здравето им.При подобни случаи се търсят на първо място роднини.Преди, когато беше задължителна казармата, два пъти в годината се провеждаха акции за кръводаряване и проблеми в болниците нямаше.Сега, единствено ромбоидните са склонни, но са рискови и нежелани.
32
10
 
30
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Защо да даряваме карали със 200 можеха да убият и някой, ами да умират такива аман от звезди. Света само ще стане едно по-хубаво място ако тия пукнат като почнат да карат нормално и тогава стане злополука тогава ни търсете аман от бУклуци, че и кръв искат.Тука трябва да се въведе здрав тоталитаризъм и такива направо на стадиона като в Китай.
31
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България повечето хора биха дарили кръв за обикновен човек, но за богат и известен не всеки би дарил, понеже нямаме много филантропи. В България не е разпространено богатите и известните да даряват пари. Повечето пъти те подтикват другите хора да даряват. В Сащ рапъра Дрейк дари близо 1 милион долара предвидени като бюджет за клипа му, но бг рапърите нибиха го копирали.
30
11
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо да давам кръв за някаква разглезена "звезда" защото кърканата и приятелка почти я е убила с луксозната си кола а сега се прави на луда - дори няма да и дадат условна присъда защото се е изръсила хилядарките за адвокат и подкупи.Еми да се оправят помежду си - те са един дол дренки.
29
39
 
7
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 6 години
Давам кръв само за мюсюлмани
28
20
 
12
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Като всяка една статия. За да плюем по народа, кой го е направил такъв народа? Ние сами. Нали ние възпитаваме децата си?! Нали ние им даваме пример в живота. После под статиите сме готови да се изядем Никаква нация не сме. Един отдолу го е казал: ***. Ние нито имаме състрадание, нито благородност, нито гордост, нито честност. Ние сме едно малко завистливо, нагло, нахално, глупаво и загубено племе. Всеки гледа да "прецака" системата, детските градини, у-ща, работа, жената...жалко
27
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Гошу 24Ганчо, Хитлер и Сталин също са били "деца".Хайде стига с този "фетиш" ......дете.
26
4
 
65
 
! Отговори
Кръводарител преди 6 години
Исках да дам кръв и трябваше да избера между жената пострадала в Бяла или за манекенката дето я съсипа Дивна.Мислих, мислих и реших за жената от Бяла.Тези високомерните от Елита да си намерат кръв от хайлайфа, ние простолюдието ще се грижим за хората от нашия социален стандарт.
25
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Шушана кънти в Куршевел и се лее шампанско "на корем".100 хил лева сметка за един "Обяд"...............ехааа.Тигре-тигре, имаш ли пари.........
24
7
 
11
 
! Отговори
до Гошу преди 6 години
Гошу, Гошууу кух си като родопска гайда
23
0
 
18
 
! Отговори
Валентин преди 6 години
Навремето в казармата давахме кръв за един гарнизон с преспиване и един шоколад.
22
42
 
24
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Сега прочетох коментарите. Абе вие сте напълно изпразнени от съдържание хора бе, как може да сте толкова бездушни и празни? Става дума за младо момиче, дете даже. Капка състрадание няма във вас, толкова злобен и жесток народ, направо трагедия. Какво ви интересува какво е момичето? Каквато и да е, неин си е живота и ще си го живее както намери за добре, какви сте и вие, че да сте й съдници? Ако ще и прoсти*утка да е била, избора си е изцяло неин. Утре отивам да даря кръв, амбицирахте ме
21
2
 
31
 
! Отговори
Владислав преди 6 години
Толко ли нямате познати и приятели да съберете 3 литра кръв. Не знам,малко странно ми е, а й цигаби бая пред пунктовете за кръв, моля заповядайте, само кинти да имате, ама мисля че имате.
20
3
 
25
 
! Отговори
Владислав преди 6 години
Значи никой няма право да ме нарича *** или какъвто и да е, защото не искам да даря кръв.Аз всеки път пращам смс-й помагам във повечето каузи които се организират включително и кръв давам.Просто ми е странно,че търсите помощ от хората! Предполага се,че щом е модел пък и бивше гадже на изпълнител има ама наистина доста хора които да дадат кръв.В крайна сметка колко ви трябва за 3-4 5 операций?На дядо ми дадох 400 гр кръв за операцията му, която е слагане на пирон в крака.на вас макс 2,5 л
19
4
 
24
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Новината е поднесена неправилно. Всеки можве да дари кръв, КАКВАТО И КРЪВНА ГРУПА да е. Майката го беше написал авъв Фейса. Когато се дарява кръв, НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА дарената кръв (ако е същата група, може би се използва, но мисля, че преди това се изследва), а каквато е нужна за момента, дарената просто запълва запасите, които се използват за случая. Аз лично смятам да даря, но сега съм със зверски махмурлук, че снощи се напих като герой :) Може би утре най-вероятно
18
5
 
34
 
! Отговори
Само питам преди 6 години
Виждала е, че приятелката й юри колата. Че се прави на безсмъртна и застрашава живота и здравето на другите. Сигурно е било много "cool" и не е за първи път? Докато законите на физиката не са си казали тежката и безпристрастна дума. Нейната вина е не по-малка от тази на Дивна. Просто тя е изтеглила късата клечка. Добре, че не са пострадали невинни.
17
27
 
14
 
! Отговори
Човек преди 6 години
И после държавата ни била виновна! Вижте се колко сте жалки, когато стане дума за спасяване на живот, иначе веднага готови да се отзоват за пиене и разврат. ***!