Жената на Шарлопов: Стефан почина до мен от сърдечна недостатъчност!

Бояна и голямата му дъщеря са поели бизнеса
26 мар 2018 13:15, Александър Попов
88
Жената на Шарлопов: Стефан почина до мен от сърдечна недостатъчност!
Кадър: Нова тв

Внезапната смърт на бизнесмена Стефан Шарлопов в началото на февруари се дължи на сърдечна недостатъчност, заяви неговата съпруга Бояна. Тя се позовава на направената на мъжа й аутопсия.

Още по темата

"Оплакваше се от главоболие. Всички вкъщи бяхме болни, тъй като децата бяха хванали грип. Малко преди да легне, Стефан си премери кръвното. Горната му граница беше 165. Той страда от високо кръвно и затова пие лекарства. Дадох му половин хапче. Отново си го премери и беше спаднало. Тогава аз заспах. Сутринта се събудих, но нямах желание да ставам. Прегърнах го, усетих го студен, но - нищо. После, когато светнах лампата, то беше ясно. Опаковката е останала, духа го няма. Изпратих децата на училище, не исках да го виждат така, нищо не им казах", разказа Бояна Шарлопова пред Нова тв.

Тя призна, че последните години са били тежки за семейството й: "Върна всички си кредити. В последните две-три години обръщаше вече повече внимание на семейството си, а не на бизнеса. Стефан се опитваше да ни пази".

Вдовицата всяка вечер говори с децата си за татко им и задружни и обединени гледат напред въпреки трагедията.

Тя добави, че все още не е сънувала покойния си съпруг. За разлика от нея децата им често виждат баща си в сънищата си.

"Може да ме е страх да го сънувам. Чувствам го. Дори го усещам, че е до мен. Още първия ден усетих стъпките, все едно идва при мен да си легне. В началото не можех да спя. Видях лицето му в първите дни. Беше усмихнато. Сигурно ни се радва как се справяме без него", добави Бояна.

Тя разказа още, че по време на поклонението й е било страшно тежко и само благодарение на близките си останала силна. Един от близнаците бил плътно до нея и я държал за ръката.


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
0
 
! Отговори
Едипов комплекс преди 1 месец
До до анонимен

Дай телефона на тая леля ти, да я поканя на водчица някоя вечер.
75
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не е нужно това да е новина. И какво научихме?
74
2
 
5
 
! Отговори
изключение преди 8 месеца
До стругар (71)

Ей-и-и, не съм виждал беден стругар!
73
5
 
7
 
! Отговори
Мене си преди 8 месеца
Добре изиграха си картите сега да видим какво ще стане с почерпката
72
7
 
14
 
! Отговори
до анонимен преди 8 месеца
Шарлопов на 55 г ,жена му на 43 г. Разлика 12 год. , а той изглежда като баща и.
----
Ген, братле. Има 50 г. които изглеждат на 30, а тези на по 30 на 50г.

Леля ми е на 62г. а ще и кажеш, че е на не повече от 40г. без скъпи козметики, без специални диети..., пуши, вечер преди сън удря по една голяма водка вместо хапче за сън, хапва всичо, но не пие кафе и не яде сладко, виж за трушийка пощурява.

Братовчедката ми също въпреки че е на 34г прилича на тинейдърка, за разлика от братй който е на 32
71
8
 
5
 
! Отговори
-- преди 8 месеца
...Дадох му половин хапче....

Може и да го е предозирала!!1
70
4
 
16
 
! Отговори
стругар преди 8 месеца
Голяма и истинска любов пада при богатите еййййй,нас кучетата ни яли ...никоя не ни иска бедните
69
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това изказване е по повод на широко разпространените слухове че мъжа и е починал при друга жена, която и е телефонирала да отиде да си прибере мъртвия съпруг. Много неестествено ми се вижда, той да е починал а тя най-спокойно да изпрати децата на училище все едно че нищо не се е случило.
68
6
 
16
 
! Отговори
ловеца преди 8 месеца
Ей нямате уважение ни кам покойните ни кам живите . Помнете, че всички един ден ще умрем!
67
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Шарлопов на 55 г ,жена му на 43 г. Разлика само 12 год. съвсем нормална , а той изглежда като баща и. При нас в входа има един на 82г стегнат ,подържан, облечен ,изглежда по млад .
66
19
 
17
 
! Отговори
Нерез преди 8 месеца
"Само едно не разбирам - жената определено си я бива, но старчока търсил друга, още по-млада..."

Пич, каквато и жена да имаш, след първите 20-тина, 30-тина акта вече ти омръзва. Мъжете сме устроени така - винаги търсим следващото, по-младото, по-хубавото. Любовта е до първите 2-3 години, ама наааай-много. После следва рутината, започваш да се оглеждаш за други мацки, и така. Ако някой ти каже нещо друго, значи те лъже.
65
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На сутринта го гушнах ,ама той гушнал букета.
64
14
 
15
 
! Отговори
Един преди 8 месеца
Аха, от кръвно е умрял, да знаете. Също както и Наско Сираков имаше проблем с кръвното. Кой знае под коя малолетна красавица си е заминал, и сега жена му е принудена да говори небивалици пред медиите. Тъжна работа.
63
1
 
4
 
! Отговори
? някой знае ли преди 8 месеца
и за какво е тази статия?
Ама щом има коментари ,то ще има таквиз статии.
62
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да излезеш с тези дрехи е ясно! В такава жена любов не търсете. Тази не знае какво е това... няма и да разбере...
61
8
 
20
 
! Отговори
Пич преди 8 месеца
Най-вероятно не е починал до нея, ами под нея, ама това е друга тема. Рисковете на професията. Така като го гледам това русото, дори да се насили пак не може да изглежда опечалена. Ще намери нещо по-младо и по-потентно много бързо.
60
0
 
18
 
! Отговори
агуш преди 8 месеца
Богатите също плачат
59
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тъкмо се замислих, че доста корава душа трябва да имаш, за да си се събудил до мъртвец, но да станеш все едно нищо не е било и да си изпратиш децата на училище, без те да забележат нещо. После прочетох коментарите по-долу и нещата ми се изясниха. Само едно не разбирам - жената определено си я бива, но старчока търсил друга, още по-млада... Тоя човек е избивал някакви комплекси явно, щото като го видях на каква мумия е приличал, а се имал за голям плейбой ...
58
4
 
23
 
! Отговори
Наблюдаващ прокур.р преди 8 месеца
Тогава никой да попита уважаваната вдовица, кой и как е транспортирал тялото от леглото на любовницата до нейната спалня? Явно има хора, които извършват и такива услуги.
57
13
 
13
 
! Отговори
@56 преди 8 месеца
И какво ако е починал с любовница, какво значение има. Дядо Вазов също е починал с любовница. Случват се такива неща. Не виждам нищо особено срамно. Ако е така разбира се. Това с честта е глупост - името ти ще се помни с деянията ти и завещанието ти, а не с това в чие легло си издъхнал. Също както за никой няма значение в кое легло си се родил. Има неща, които са отвъд земната суета, напримера раждането и смъртта.