Жената на Шарлопов: Стефан почина до мен от сърдечна недостатъчност!

Бояна и голямата му дъщеря са поели бизнеса
26 мар 2018 13:15, Александър Попов
88
Жената на Шарлопов: Стефан почина до мен от сърдечна недостатъчност!
Кадър: Нова тв

Внезапната смърт на бизнесмена Стефан Шарлопов в началото на февруари се дължи на сърдечна недостатъчност, заяви неговата съпруга Бояна. Тя се позовава на направената на мъжа й аутопсия.

Още по темата

"Оплакваше се от главоболие. Всички вкъщи бяхме болни, тъй като децата бяха хванали грип. Малко преди да легне, Стефан си премери кръвното. Горната му граница беше 165. Той страда от високо кръвно и затова пие лекарства. Дадох му половин хапче. Отново си го премери и беше спаднало. Тогава аз заспах. Сутринта се събудих, но нямах желание да ставам. Прегърнах го, усетих го студен, но - нищо. После, когато светнах лампата, то беше ясно. Опаковката е останала, духа го няма. Изпратих децата на училище, не исках да го виждат така, нищо не им казах", разказа Бояна Шарлопова пред Нова тв.

Тя призна, че последните години са били тежки за семейството й: "Върна всички си кредити. В последните две-три години обръщаше вече повече внимание на семейството си, а не на бизнеса. Стефан се опитваше да ни пази".

Вдовицата всяка вечер говори с децата си за татко им и задружни и обединени гледат напред въпреки трагедията.

Тя добави, че все още не е сънувала покойния си съпруг. За разлика от нея децата им често виждат баща си в сънищата си.

"Може да ме е страх да го сънувам. Чувствам го. Дори го усещам, че е до мен. Още първия ден усетих стъпките, все едно идва при мен да си легне. В началото не можех да спя. Видях лицето му в първите дни. Беше усмихнато. Сигурно ни се радва как се справяме без него", добави Бояна.

Тя разказа още, че по време на поклонението й е било страшно тежко и само благодарение на близките си останала силна. Един от близнаците бил плътно до нея и я държал за ръката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
13
 
15
 
! Отговори
@56 преди 6 години
И какво ако е починал с любовница, какво значение има. Дядо Вазов също е починал с любовница. Случват се такива неща. Не виждам нищо особено срамно. Ако е така разбира се. Това с честта е глупост - името ти ще се помни с деянията ти и завещанието ти, а не с това в чие легло си издъхнал. Също както за никой няма значение в кое легло си се родил. Има неща, които са отвъд земната суета, напримера раждането и смъртта.
55
2
 
24
 
! Отговори
123 преди 6 години
Жената си я бива. Жалко че вече съм зает. Или не май не е жалко, аз си обичам жената. Но тази пак си става де.
54
5
 
41
 
! Отговори
Реалната истина преди 6 години
Най - свестният човек от цялата фамилия е дъщерята ***. Боряна е изключително изискана и интелигентна жена. След смъртта на Стефан и се налага да лъже, за да запази честта на семейството. Истината е, че смъртта настъпва в следствие на прекомерна доза сини хапчета в леглото на любовницата. След което тя съобщава всичко това на Боряна, с която се познават и заедно скалъпват тази версия. Това обаче е бомба със закъснител, защото рано или късно любовницата ще си отвори устата и ще каже истината.
53
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
14 години разлика не е толкова много. Освен ако не си на 15.
52
0
 
38
 
! Отговори
до "много хубав преди 6 години
до "много хубава жена..." Принципно си прав и да злобата не е хубаво нещо, но всяко нещо на този свят си има обяснение. Хората са озлобени и настървени защото много псевдо-бизнесмени-мутри съсипаха държавата им с кражби или полукражби и прогониха децата им. Тази хубава жена да си стои вкъщи и там да преодолява мъката си защо трябва да ни убеждава какъв големец е бил мъжа й. Днес вече е като всички останали починали хора. В смъртта хората са равни.
51
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето това е вдовица. Ох на дяда..а...а
50
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само не разбрах защо от няколко дена жена му разправя из всички медии как бил умрял. Ами всеки ден умират хора, не знам какво толкова се е случило. А тоя не беше читав, то милионер как се става в сегашното мътно време, всеки е наясно - не с много честност и почтеност със сигурност.
49
19
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много хубава жена и е преживяла доста голям шок от внезапната загуба на мъжа си, дано се оправи! А тук пишещите ще се изядат от злоба, трябва да има някаква граница на лошотията. Нищо добро не чака хора, които така се подиграват със смъртта!
48
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че си намери друг. С парите които наследи може да си намери дори няколко други.
47
0
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 48 преди 6 години
Също като футболистите в националния сме :).
46
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-големите драскачи и коментатори са едни и същи, абонирани за телевизиите и радиото. Появяват се и нови, с още по-ниско качество драскачи и коментатори по телевизиите.
45
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не я мислете, запазена и вече богатаТоя дедо мъжа и повече мяза да и е баща
44
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво означава достоен бизнесмен?
43
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То това им остава - да пръскат злоба тук. Повечето от драскачите по форумите никога няма да постигнат нещо смислено в живота.
42
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Половин хапче виагра е било много. Има странични ефекти.
41
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уморила го е от чукане ;-) Шегата настрана.До почива в Мир,а тя бързо да сваля траура и съответно гащичките си от червена дантела.
40
7
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той почина на 56 години, тя е 14 години по-млада от него, значи трябва да е на на 42 години. Родила му е 4 деца. Какво повече искате от жената?
39
3
 
16
 
! Отговори
до 17 преди 6 години
Ами трябваше да се зафанеш с производство на кифли или банички.Той с кроасанчета се е хванал, ти що спа.
38
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже, колко пошъл народ. От къде се пръкнахте такива отворковци бе плебей?Не ви ли е срам от Господа да пишете такива гнусотии за покойник?Това и фашистите не си го позволяваха.
37
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е този и тази?