Гавра! Десетокласник запали българското знаме

16-годишният Хасан се качил на училището в с. Царевци и унищожил флага
Обновена: 3 апр 2018 20:42 | 3 апр 2018 20:36, Красимир Ангелов
373

Десетокласник от село Царевци, Варненско, запали и оскверни българския трибагреник.

Вчера група младежи се събрали в двора на училището в селото. Без причина и обяснение 16-годишният Хасан, който е от ромски произход, се качил на козирката на училището и запалил българското знаме, съобщава телевизия Bulgaria On Air.

Хвърлил го на земята и накъсал остатъците от трибагреника.

Сигналът за унищожения флаг е подаден от директора на училището, на което младежът е бивш възпитаник.

За опетняване на българското знаме най–вероятно ще бъде наказан само с обществено порицание, защото е непълнолетен.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


373
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
1
 
6
 
! Отговори
Стефчо преди 6 години
Няма ли ловна дружинка в това село? Спешно събиране по тъмно и дивеча се лекува с 13 /0 в корема. Няма друг начин!
147
1
 
9
 
! Отговори
cinik преди 6 години
От както ссиганите почнаха да се турчеят, а турците да ссиганеят , разлика между тях няма. Благодарение на ДПС вече турчин или ссиганин е все мааангал.
146
0
 
3
 
! Отговори
Суджук преди 6 години
До 123Като си такъв мъж, ела във Варна и поведи лично ти наказателния отряд. Аз ще съм плътно до тебе.
145
0
 
10
 
! Отговори
"Храни куче да преди 6 години
те лае" Абсолютно. покритие с поговорката.Докога ще сме благосклонни към кощунстваха на ци..ганите? Мислите ли , че това деяние не е умишлено ? Сега , на 16 г. , поругава нац. флаг , а на 26 г. ще напада възрастни, ще изнасилва и т. нНе трябва да остава само с обществено порицание , нужно е действащо наказание в поправителен дом с работа / физически труд.От бездействие ци..ганите вършат престъпления.
144
1
 
9
 
! Отговори
123 преди 6 години
Я д авидим във Варна сега има ли мъже или само знаете да мьекате и да се правите на интересни. Този ако все още диша до края на седмицата, значи че във Варна няма мъже.
143
1
 
17
 
! Отговори
Без име преди 6 години
Ако Боко беше мъж и бяхме нормална държава за поруганото знаме щешеда плати цяла махала.Спецчастите обграждат махалата, в която живеее Хасанчо и стрелят по всичко, което мърда.След като ликвидират всичкото ром подпалват махалата за назидание.Да видяттея търтеи как се пали знаме..Но нали Боко не е мъж,а патриотарите са такива само на думи...
142
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е да разберете че ромите мразят българите и България като цяло! Ако сега не го разберете, когато станат мнозинство в младежката възраст (а това ще е скоро) те ще ви го покажат нагледно!Ако ви мръзи заради вас, поне заради децата си променете нещо докато е време!
141
0
 
21
 
! Отговори
Топ Тъп преди 6 години
При този етнос се плодят от 10-годишни, ама той, 16-годишния, не може да носи съдебна отговорност?! Затвор и на канарите на *** камъни по 12 часа!!!
140
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Демокрация.Ние ги храним, те ни се подиграват.
139
0
 
16
 
! Отговори
До 163 преди 6 години
Като се е чудел каква простотия да направи що не си клъцне тиквата с брадва или да си нахака тръба отзад?!
138
0
 
12
 
! Отговори
Даскал преди 6 години
Браво на Директора на туй школо най-вероятно той стриктно е изпълнил своите задължения за интеграция, приобщаване извиняване на отсъствия, предоставяне на бележки за социални помощи и какво ли още не. Но така и не е успял да го образова и възпита да почита и уважава българските ценности и държавни символи. Символи на една държава, която ученика благодарение на обучението в училището и възпитание в семейството е свикнал да възприема, че тя е длъжна само да му дава а той да ***.
137
0
 
12
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Откакто се стопли времето, пътувайки из страната се виждат налягали като *** мангалоиди на припек. А на този сополивец му е било скучно и палнал знамето. Утре къща ще запали.
136
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Турция ли? Щеше да получи куршум в простата тиква още докато се катери!
135
0
 
33
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Няма ли кой да смаже от бой този ***??? На този да му счупят ръцете без да му обясняват защо.
134
0
 
12
 
! Отговори
Дедовия преди 6 години
Поне година затвор за това деяние .А и в отговор на "бернин"....да те запалим и теб,щом е само ***,ама ти си по долно нещо и от ***.Убеден съм,че на никого няма да липсвам,даже ще направим и услуга на обществото
133
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека не го наказват. Само да му вземат гражданството и българските дикументи и да го оставят по желание в някоя междугранична полоса. Сам да си избере на коя граница.
132
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срам! Младежът е запалил българското знаме умишлено! Какво ли щеше да бъде наказанието в Турция за същото деяние? Моля да не са толкова толерантни законите! Моля да вникнат институциите в истинското им отношения към държавата и към нацията!60
131
3
 
6
 
! Отговори
Ani преди 6 години
Opetnyavaneto na bulgrskoto zname e predatelstvo sreshtu bulgarskiat narod.Nakazanieto e samo edno v tozi sluchai-SMURT.
130
0
 
12
 
! Отговори
Вековна България преди 6 години
Не е истина, какви слабодушници са се навъдили в ден днешен.Никой ли не ви е учил, че в трудните времена се разбира кой какъв е ? През последните години какво ли не съм чул, от това, че не е трябвало да има България след робството до това, че българите сме най-продажните хора на земята.Пожелавам на всеки на когото дори за миг са му минали такива мисли през главицата да не види бял ден в България.Вие не оценявате нищо и за вас няма нищо свято, щом не уважавате България и предците си.
129
1
 
17
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
Някой нещо да каже за въпросния етнос? Само разстрел и нищо друго. Може и осакатяване с камъни.