Пуснаха от ареста сина на избягалия от затвора Пелов

Полицията проверяваше съпричастността му към бягството
24
Пуснаха от ареста сина на избягалия от затвора Пелов
Кадър: bTV

Синът на избягалия от затвора Владимир Пелов е бил освободен от ареста, съобщи bTV.

Още по темата
Младежът беше задържан вчера с мотив, че не сътрудничи на разследването.

20-годишният Владимир Стефанов беше задържан в Ботевград и по-късно преместен в София. Полицията проверяваше съпричастността му към бягството.

От полицията призоваха гражданите да не се опитват сами да спрат затворниците и веднага да се обърнат към органите на МВР, ако имат съмнения, че са ги видели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По закон, роднини по права линия не могат да носят отговорност ако не съдействат на МВР. Задържането му е неправомерно. Могат да разговарят с него но ако той не иска, могат да изпият по една студена вода
19
1
 
10
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Ама какво е виновно 20 годишното момче.Изоставено от Баща си престъпник с какво може да му помогне!!!!Веднага да ги осъди тея кухи кратуни.Ама кво очакваш от служител на МВР.Ако някой от тях имаше акъл щеше да постигне повече в живота от това да си фуражка!!!
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Журналистите както винаги с големи калъфи. Едно е да те задържат за разпит , друго е да те арестуват. Ей така се настройва общественото мнение. Ама те откъде да знаят. И какво, да не разпитват никой само защото няколко човека ще драскат по форумите ли? Това че то сайтовете са писали че е арестуван не значи че е. И както винаги има някой който започва да подскача и да роптае. Повечето пишат без да мислят много. Както и с доктора от Пловдив, той поне свърши нещо полезно.
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези двамата месят козунаци зад граница докато Радев "затяга обръча"
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо да върши щуротии полицията да се съсредоточи върху вършенето на полезни за преследването неща - например да възложат операцията на чистачката на затвора.
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абстрахирам се от това, какво представлява въпросния баща, ама полицията да иска от сина да сътрудничи с полицията в разследване срещу баща му ми се струва, че малко противоречи на закона. Освен това да арестува човек полицията трябва да има основания да смята, че има извършено престъпление от задържания - в случая е арестуван само въз основа на роднинската си връзка с избягал затворник.
14
9
 
7
 
! Отговори
Смях... преди 6 години
Ще има увеличение на тока само за членовете на БСП. Когато БСП изчезне от политическия хоризонт няма да има повече увеличаване на тока...
13
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам, но тея рецидивисти май печелят симпатията на народа! Като едно време Чавдар войвода и народните хайдути! Истинските мъже останаха затворниците и жените направо се подмокраят само щом ги показаха по телевизията.Трийте, но факт! Преди време така се овлажняваха при фотоса на Гейзо тук и някои като Неа си признаха откровено!Разбирам ги! То само мухльовци останахме! Пишете минус, но ако тези двамата командваха МВР и МЛС, щеше да цари пълен ред!
12
2
 
20
 
! Отговори
123 преди 6 години
Не е лесно да си фуражка. Хем си противоположното на остър, хем знаеш, че тези над теб са още по-малко остри и все пак им изпълняваш заповедите. Начи ...
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще осъди МВР в Страсбург и Хага!
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 7 монган да го разпита и в жилището му. Защо да го разкарват
9
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да закачат момчето на един стълб на площада и да виси там, докато оня престъпник не се предаде! Едно момче не струва колкото националните интереси на народа! Както и 100 гюлениста не са по важни от спокойствието на границата и добрите отношения с Ердоган! Белезниците - К. Андреево и в турскя зандан, армаган за Ердоган!
8
1
 
11
 
! Отговори
до ХА-ХА преди 6 години
Хайде да не измисляш все пак. По време на гангстерската война в Италия мафиотите от Н'дрангета (например) са посягали дори на малките деца на враговете им - нещо абсолютно нечувано дори в мафиотските среди.
7
1
 
17
 
! Отговори
гфнгфнф преди 6 години
Абе не съм полицай ама си мисля че по-ефективно щеше да е да го следят тайно, това е само са показност, че се върши нещо
6
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не разпитат синът му ще пишете защо не е разпитан. Като го разпитат ще пишете защо е разпитан. Нека някой от коментиращите умници да вземе да обясни как трябва да се процедира в този случай и да се спрат спекулациите. И да обясни как действат любимците им от САЩ или Русия. В такива случаи целта оправдава средствата. Ако има и минимален шанс да се открият избягалите, ще разпитат който сметнат за необходимо, дори ако се наложи и прабабата ще разпитат.
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как може да бъде задържан някой в ареста, че не съдействал на разследването? Пред какъв съд ще издържи подобен мотив? Естествено, че ще го пуснат.
4
6
 
20
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Разбира се, че ще го пуснат. Самото задържане на момчето беше незаконосъобразно. Баща му е поискал бързовар и то го е занесло по законния ред. Да не си мислите, че му е казал: "Донеси ми бързовар, защото смятам да бягам" :)В безсилието си да се справи с виновните властта тормози техните близки.Това дори италианската мафия не си го е позволявала по време на гангстерска война.Неписан неин закон е да не се закачат роднините.Момчето не знае нищо. Само ще го озлобят и ще съсипят психиката му.
3
3
 
9
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Тц тц тц ...
2
2
 
28
 
! Отговори
МВР презцентър преди 6 години
Чистачката още ги гони в момента.
1
3
 
22
 
! Отговори
СИМОНА КИРИЛОВА преди 6 години
НЕ ГИ ПРЕСЛЕДВАЙТЕ ЗАТВОРНИЦИТЕ ОСТАВЕТЕ ГИ НАМИРА!