Да помогнем спешно на малкия Коки, трябват още ?2000 евро

Сумата е необходима за поредното хелиране на тежки метали
11 апр 2018 08:50, Александър Попов
19
Да помогнем спешно на малкия Коки, трябват още ?2000 евро
Снимка: личен архив

Кампанията за лечението на малкия Калоян Казаков продължава. 4-годишният Коко страда от вторичен недоимък на лактазата, нецелиакична глутеновата непоносимост и детски аутизъм. Считано към настоящия момент, здравето и животът на детето се крепи основно на дарения, които правят осъществяването на необходимите терапии възможно.

Коки се нуждае спешно от 4000 евро, за да продължи с процедурите, от които се нуждае организмът му. 2000 евро вече са събрани, остават да се съберат още 2000 евро. Семейството на детето постигна известен напредък, като успя да му запази час на 20 май, в Италия, при д-р Антонучи, за поредното хелиране на тежките метали.

Специалистът настоява да бъдат направени множество изследвания, за да се убеди какво е цялостното състояние на Коки.

В дарителската му сметка има събрана сума, но за съжаление става дума за средства, които родителите не могат да използват, тъй като парите са обвързани с DMS и се събират за вливките със стволови клетки, които би следвало да се направят след изчистването на металите.

За да се стигне до този важен етап от лечението обаче, първо задължително трябва да се премине през процеса на хелиране. Това е и причината родителите на Коко отново да се обърнат към "хората с големи сърца", както самите те ги наричат.

Както вече имахме възможност да ви информираме, последният и най-ефективен за Коки и семейството му начин за дарение, е чрез специализираната онлайн платформа на фондация Help Karma.

"Разходите са непосилни за нас и единствената ни надежда сте вие! Вие сте хората, които можете да ми върнете Коки такъв, какъвто беше. Благодаря ви за подкрепата!", споделя майката на Коко - Наталия Казакова.

Можете да му помогнете с дарение тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: дарениеКалоян Казаков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
4
 
! Отговори
Вие луди ли сте преди 6 години
Този тип медицина е пълна шарлатания. Жалко за семейството, които в отчаянието си ще дават пари на доктори ментета.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
при социализма държавата лекуваше децатапри демокрацията геррберите крадат паритеи оставят на изгърбения с данъци човек да му върши работата
16
0
 
0
 
! Отговори
Дарител преди 6 години
До АнонименЦъкнете най- отдолу с червено е написано можете да помогнете тук
15
2
 
1
 
! Отговори
Тежки метали преди 6 години
До колкото съм запознат със случая на Коки , металите при него и увреждането му е предизвикано от ваксините
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте сметка с всички данни към нея.IBAN, BIC, Титуляр, Банка
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откъде са тежките метали у това 4 годишно дете?
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До онбашията: Ревлю си ти! Аз не искам и НЯМА да участвам в играта на държавата, как да ни вземе още пари. Това трябва да се нарече данък ДОБРОТА!!! Който се удържа на хората с добри сърца в името на фалшиви (в повечето случаи) каузи!!!А ти за да подскачаш толкова сигурно се и облажваш от добрите хорица?!
11
4
 
1
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
стига с тая държава бе ревльовци, ако не ви се дава, не давайте, не си крийте малодушието зад държавата. държавата е за да коли и беси, а не за да е милосърдна сестра, видяхме до къде стигнаха милосърдните държави, завладяха ги черните без *** една пушка.
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А докога безсърдечната ни държава ще разчита на "хората с големи сърца", за да й свършат работата? За какво изобщо се плащат данъци от хората? Защо държавата се включва само веднъж в годината (по т.нар. "Българска Коледа") за да помогне на децата (или да си събере малко пари за нови джипове за властта)?!?!?!
9
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С всички гореизброени заболявания, по-добре да не се мъчи детенцето. Или и родителите получават някакъв % от цялата игра?
8
0
 
1
 
! Отговори
До Анонимен преди 6 години
Ами , четете !!! Сметката на Калоян е обвързана с ДМС , а от там се събират пари за вкивки със стволови клетки , нямат право да се използват за друго . за да се стигне до стволовите обаче трябва да се изчистят тежките метали
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До АнонименТогава защо няма банкова сметка, бe oтвopeн?! От нея май могат да се теглят веднага.
6
0
 
5
 
! Отговори
До Анонимен преди 6 години
Калоян има ДМС - DMS KOKI . Проблема е описан в статията защо не е съобщен този номер , нито личната му сметка . Дори и ДМС вземат 10% от събраната сума , парите от тях могат да се използват едва след 45 дена . Сайта на ХК одържа към 8% но парите мога да се използват веднага . На Калоян са му спешни парите няма време да чака
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има линк към най-новото им изобретение - печелене на комисионни от дарения за деца чрез "уникалната нова платформа за помощи". Затова няма сметка, няма и DMS. Липсата на сметка олицетворява "безкористните" цели и "желанието да помогнем". Но спокойно - един ден всеки ще отговаря за действията си.
4
0
 
3
 
! Отговори
Може да дарите преди 6 години
Най - отдолу в статията пише Може да му помогнете и дарите тук цъкнете на него и ще можете да дарите .
3
1
 
4
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Добре де, а как да помогнем?! Няма посочена сметка, няма посочен DMS номер?! Ако съм пропуснал да ги намеря, моля, публикувайте ги някъде в коментарите.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е държавата ? Или тя е само да прибира данъци и да хвърля милиарди за скапани магистрали ?
1
0
 
11
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Хубаво !!! Трябва да помогнем на детенцето !!! Но имам въпрос : На Мая Манолова,Вежди Рашидов помогнахме ли ? НЕ ! Защо? Защото за ДЕПУТАТИТЕ държавата плаща ,а за дечицата все няма пари...