Ден на траур утре за жертвите от пътния ад на "Тракия"

Националните флагове на институциите ще бъдат свалени наполовина
Обновена: 13 апр 2018 17:23 | 13 апр 2018 17:12, Веселина Йорданова
29
Ден на траур утре за жертвите от пътния ад на "Тракия"
Снимка: архив, БулФото

Ден на национален траур за жертвите от тежката катастрофа на автомагистрала "Тракия" е обявен утре с решение на Министерския съвет.

Още по темата
Правителството изказва своите съболезнования на близките на загиналите, съобщиха от правителствената пресслужба.

В тяхна памет националните флагове на всички държавни институции ще бъдат свалени наполовина.

По официални данни жертвите от катастрофата са шест.

Тежкият инцидент станал след страничен удар между кола и пътнически автобус, пътувал от Бургас към София. При инцидента има и много пострадали, които са настанени в различни болници.

Властите разследват случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: национален трауртраур
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
10
 
2
 
! Отговори
ХоХо преди 6 години
Първо, Бог да прости загиналите да даде много сила на близките !Но, стига сте коментирали "партенките" по медиите, че едно Ситроенче , ще избута автобус.Може и да е сгрешила водачката на автомобила, но вината не е само нейна, тези които пътуват по-често с автобуси, ще ме разберат.....Нека, Бог даде покой на близките....Амин
23
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо правителството да подава оставка?-------------А защо да си подаде оставката?
22
24
 
13
 
! Отговори
Кифлиии! преди 6 години
Утре в деня на траур да се обяви-Ден без жени зад волана! Да си говорят по телефона и си проверяват фейсбука в метрото или трамвая! Спри жена зад волана-Спаси десетки невинни!
21
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 0Явно не е била на ниво, на което може да шофира и намалява радио едновременно. От колко време е шофьор?
20
2
 
19
 
! Отговори
0 преди 6 години
До 678910Да, току що съобщиха, че колата с жената се е завъртяла. Тя е казала, че е посегнала да намали радиото и е загубила контрол. При завъртането, колата се е подпъхнала странично под автобуса и го е обърнала. Жалко за жертвите! Поклон!!!
19
13
 
4
 
! Отговори
ТраурСмъртициТиквол преди 6 години
До ?????явно книгата за Винетутьо е била настоланта библийка за всеко литературно-граматическо инвалидче ор средн, женски, мъжки и междинен род
18
1
 
15
 
! Отговори
678910 преди 6 години
До 12345Ако задните гуми на автобуса са се качили в/у предницата на Реното - възможно е да се обърне автобуса, колкото й опитен да е шофьора. И всичко трае 10-на секунди.
17
1
 
23
 
! Отговори
????? преди 6 години
До РОССИЯЕй, хора, научете се да пишете грамотно и тогава коментирайте. Не се пишат такива дълги изречения с различен смисъл в тях без точки, въпросителни, запетайки и т.н. - губи се смисълът и нищо не се разбира. А Путин и Радев се пишат с главни букви. Собствеиците = Собствениците. Кои то = Който. Асвфалта = Асфалта. Не знаеки = Не знаейки. Ама много неграмотно е написано всичко... И нека всички останали, които пишат с латински букви да пишат с български...Трябва малко усилие.
16
14
 
11
 
! Отговори
РОС преди 6 години
сега франция ще вдигне бг флаг и англия също за трагедията в тракия.както бг вдигна техните флагове знак за признателност и траур
15
18
 
3
 
! Отговори
РОССИЯ преди 6 години
До Минаващ през сайта за вас за всичко е виновен г-н путин я си гледай чинията за трагедията в търговският център да не е виновен путин знаеш ли колко хора ще влизат в затвора делото се продължава като почнеш от пожарникарите собствеиците и персонала всички ще влизат в затвора а бг какво кого ще съдите случайно да не е виновен радев или бб шофиора е виновен или кои то е направил асвфалта на платното.бъдете реалисти неграмотници не знаеки законите си.
14
25
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
120 милиона сме изяли и изпили по велик ден ето го резултата безбожницигоспод ни почва
13
1
 
21
 
! Отговори
678 преди 6 години
До зззЕстествено, че всички тези съвети са смешни и излишни. нали точно това се прави!!?? А относно това, че кола не може да обърне автобус е много грешен извод. Зависи от силата на удара и ъгъла под който е станал той. Учи се по физика... "И камъче може да обърне каруцата" - българска поговорка.
12
2
 
2
 
! Отговори
Regio преди 6 години
Imenata, vazrastta, mestojiveeneto ...? Koi sa?!
11
15
 
12
 
! Отговори
ззз преди 6 години
Явно служители на въпросната фирма или гербери са сложили минуси на коментар 12345. Защо бе хора не искате да живеете в бяла държава? Защо не искате всичко да е по правилата? Нека се направят проверки на всички учасници в инцидента, какво ви притеснява? Не мога да ви разбера! Или мислите, че на вас не може да се случи такава трагедия. В абсурдна страна живея, за жалост!
10
10
 
15
 
! Отговори
Минаващ през сайта преди 6 години
До АнонименПърво Путин трябва да даде пример, както и цялото му правителство. Те трябваше вече да са си подали оставките при толкова много жертви в Русия, във връзка с всички трагедии, които се случиха там. Толкова невинни деца загинаха... Защо не го правят, а мина доста време???
9
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставка на транспортния министър!!!При толкова много жертви!!!
8
20
 
11
 
! Отговори
нъл тъй преди 6 години
Нека да е и ден за обесване на шАфИорката.
7
21
 
24
 
! Отговори
12345 преди 6 години
Опитен шофьор не трябва да се стряска в критична ситуация. Не може една лека кола да изкара автобуса от платното, проста физика, няма как. Всичко трябва да се провери, състоянието на пътя, професионалните качества на шофьора на автобуса, разбира се и колата, която е причинила инцидента, жената шофьор, яка проверка на Ивкони! Абсолютно всичко, ама наистина всичко, да се провери, просто не може е така да си отиват хора! Трагедия!
6
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо правителството да подава оставка?
5
1
 
20
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
В деня на траур всички да си останат по домовете, и никой да не се качва в ппс.И гаранция пак ще има жертви, в домовете ще се избие добитъка няма да му издържи психиката.