Сред загиналите в автобуса – и бивша волейболистка

Антоанета Орлова е от Смолян, качила се в Стара Загора
14 апр 2018 18:52,
8
Сред загиналите в автобуса  – и бивша волейболистка
Снимка: архив "Булфото"

Сред загиналите в автобусната катастрофа на магистрала "Тракия" вчера е бивша волейболистка.

Антоанета Орлова от Смолян е една от шестте жертви в тежкия пътен инцидент вчера. Тя е бивша състезаталка на ВК "Смолян" и се е качила на автобуса от Стара Загора, пише "24 часа".

Още по темата

Съпругът й Владимир, известен в Смолян като Вовата, също е бивш състезател по волейбол и треньор в града. Бил е треньор ,треньор в националните гарнитури, на проектоолимпийците, родени през 1999 г. За последно бе треньор на деца във волейболния клуб на "Берое" в Стара Загора.

Антоанета също се подготявяла да води тренировки на деца в града на липите.

В момента трупът на Антоанета все още е в София, където съпругът е бил извикан да разпознае тялото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Александър преди 6 години
До ЖоНяма как синия автомобил да зипреварва рейса и удряйки гумата да я завърти надясно. Ако изобщо подобно нещо стане то той ще я завърти наляво. Това което е станало е че момичето само леко го е допряло, шофьорът рязко е завъртял волана в момент на паника и поради високия център на тежестта е обърнал автобуса. Дори ламаритната му не е огъната, камо ли колата да го е избутала.. изпреварвайки.. тя няма абсолютно никаква сила.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
:(
5
8
 
16
 
! Отговори
Кирил преди 6 години
До Жо трябва някой да опере пишкира и това ще е девойката на рендето защото й е взимана книжката а компетентния профи ше го оневинят. И фирмата и шоферите са под въпрос.
4
6
 
20
 
! Отговори
да се провери преди 6 години
33 годишният шофьор на автобуса колко години стаж като шофьор има.Къде е е карал курс за професионални шофьори и кой му е издал книжка.Защото ром в учебна кола не съм виждал.
3
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ли значение кой какъв е ,жалко за всички хора,пътували в автобуса.Дано ранените се възстановят бързо,а на загиналите -вечна им памет.
2
3
 
26
 
! Отговори
Жо преди 6 години
ГЛЕДАХ няколко снимки на катастрофиралия автобус. Никъде от лявата му страна няма следи от удар или дори драскотина. Предницата на реното не е толкова ниска, че да се пъхне под автобуса, без да остави следа.Забелязах, че е откъртен калника пред предното ляво колело. Това ме навежда на мисълта, че реното е ударило предната гума на рейса и я завъртяло в посока на канавката. Това става в прав участък, водачът на автобуса е държал небрежно волана и го е изпуснал да се завърти надясно към канавката.
1
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да почиват в мир и съболезнования на близките.