Основният проблем в Сирия - употребата на химическо оръжие!

Поптодорова смята, че ответен удар срещу действията на САЩ няма да има
Обновена: 16 апр 2018 22:35 | 16 апр 2018 22:30, Екип на Bulgaria On Air
134

Основната заплаха за Сирия е безнаказаната, безцеремонната и цинична употреба на химическо оръжие, чиято цел е прочистване на собствения народ заради завладяване на територии. Башар Асад иска да разшири зоните на контрол. Такова е мнението на бившия ни посланик в САЩ Елена Поптодорова в студиото на "Денят ON AIR".

Гостът на телевизията коментира напрежението в източната страна след последните въздушни удари върху нея. Днес външните министри на Европейския съюз се събраха за среща в Люксембург. Френският президент Еманюел Макрон заяви, че ударите на САЩ, Великобритания и Франция са били успешни от военна гледна точка.

"Единствената надежда за дипломатическо решение в Сирия бяха преговорите в Женева, които бяха блокирани и няма перспектива за възобновяването им. Това не значи обаче, че усилията в тази насока не трябва да продължат", категорична бе Поптодорова пред Bulgaria ON AIR.

Тя е убедена, че ответен удар срещу действията на САЩ няма да има и това е станало ясно още миналата седмица.

"Целта на атаката на Съединените щати беше да се разрушат инсталации, способности за производство и употреба на химическо оръжие. Последната криза в Сирия показа нещо много ярко - има драстична разлика между притежание и използване на такова", посочи бившият ни посланик.

Вижте повече във видеото!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
11
 
! Отговори
Еколог преди 5 години
Голям проблен за околната среда е също така и употребата на дезодоранти, парфюми и козметика.
63
0
 
17
 
! Отговори
??? преди 5 години
Тая крадла не я ли е срам да се показва, па било и треторазрядни подобия на телевизии?
62
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Соломон Паси по линията на еврейското лоби назначи Поптодорова на работа. Действително човек трябва да е много дебелокож, за да се показва най-безцеремонно по теелвизията след подобен срамен международен скандал.
61
0
 
10
 
! Отговори
Отрават Европа преди 5 години
ELEna POP todorova видимо е отровена със връх дози натриев хипо хлорид /NaClOподавани в огромни дози/едно към гьоторен з а трайно нелечимо отравяне на милиони БЪлгарски граждани..Разтварят канцерогенни радиоактивни капсулирани *** от водопроводите /заради което са ЗАБРАНЕнИ ЗА ПОЛЗВАНЕ.ТВърди се че РЗИ/ХЕИ с е командват от Турско говорящи терористи готвещи масови убииства Турция,Франция,Германия НАглия и САЩ/подменяни в телата от масови убиици/***.Цел ликвидация на цели народи
60
0
 
6
 
! Отговори
Тровят BUlgaria преди 5 години
НАгло корумпирани на власт в РЗИ МИнситерство на здравеопазването продължават отравянето с химически оръжия на милиони българиМАсовите убииства се провеждат организирано чрез ВиК ,НА населението вместо чиста лечебна питейна вода по действащия закон за водите с е продават тежко токсични канцерогенни разтвори.Убити с а стотици хиляди с инсулти,рак и инфаркти.В момента проверяваме селища тежко пострадали .От чешмите тече само отровна канцерогенна течност отделяща токсични канцерогенни газове.
59
0
 
22
 
! Отговори
wild horse преди 5 години
Преводачката на Тодор Живков,известната комунистическа функционерка, в последствие презавербувана от "стопаните на света" и изпратена да ни учи на демокрация, най-после се изходи по въпроса. Гласяха я за министър председател,но не устиска на низките си страсти да краде по пътя си.....
58
0
 
11
 
! Отговори
Мишо преди 5 години
Какви са тези мними експерти със съмнително наличие на интелект. Спрете да ни пробутвате фалшиви мисли. Не е имало никакво разследване относно слуховете за химическа атака, инспекторите от ОКХО ще заработят в Сирия от утре. Стига измислици, същото е като делото със Скрипал, глупости, лъжи и лицемерие.Тая жена и плащат добре за да говори пълни безсмислици.
57
0
 
13
 
! Отговори
Дед Хасан преди 5 години
Клептоманията е диагноза. Тази дама е за психиатър и не трябва да и позволяват да дава изявления а да я лекуват.
56
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
NIKOI NE VIARVA NA KRADCI.
55
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако прославиш България с кражба на най-скъпият парфюм от безмитния магазин на дадено летище, ще ме викат ли за интервюта по медиите. Какви са критериите за дадена личност да си даде мнението. За една приятелка-клептоманка питам!
54
0
 
20
 
! Отговори
stef преди 5 години
Тая върна ли парфюмчетата от фрии шопа?
53
0
 
2
 
! Отговори
до смерша преди 5 години
ама последно, той ли го произвежда новичока, или си се добрал до тази информация и си траеш.
52
0
 
30
 
! Отговори
Елена Поптодорова преди 5 години
Любимите ми филми са "Гепи" и "Да изчезнеш за 60 секунди". Харесвам и българските класики като "Голямото нощно мазане". С крем.
51
0
 
20
 
! Отговори
Мелания преди 5 години
Основния проблем на Сирия е че стои на пътя на Катарския газ. То е и проблем за Ирак, Иран и косвено за Западна Европа като ползвате, Щатите като инвеститор и сещате се защо и на Русия.
50
0
 
25
 
! Отговори
Партиен член преди 5 години
Основната заплаха за Сирия.....са такива добре платени бивши послушници на предишни режими доказали се като продажници на собствените си народи.Също така и хората които дават трибуна тези същите да се изказват по всяко време без някой да е искал мнението им.
49
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След това, което се случи на полското летище, един нормален човек със съхранен морал би се срамувал да се покаже в телевизионни студио, а тази... без коментар.
48
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая лъже, единственото решение в Сирия е да бъдат смазани ислямистите. Те нямат нищо общо с цивилизацията, а са главорези и терористи - с такива не се преговаря. Защо Щатите не искаха преговори в Женева преди Русия да се намеси, когато със западна подкрепа ислямистите печелеха срещу светската власт на Асад в Сирия? Що тогава не искаха да защитят народа на Сирия от тия дето рязаха глави, ядяха демонстративно извадените сърца на жертвите си и пращаха деца с експлозиви по пазарите?
47
0
 
16
 
! Отговори
Григорий Распутин преди 5 години
Въйййй,ама и това същество ли се набърка в Сирия ххахаххахахаха
46
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Последната криза в Сирия показа нещо много ярко - има драстична разлика между притежание и използване на такова", посочи бившият ни посланик."Това е откровен реверанс към американските господари. Госпожата е застанала на амбразурата и защитава американците от обвиненията, че се отказаха да унищожат арсенала си от химически оръжия - имали ама виждате ли не ги използвали. Тая май забрави Виетнам, Корея и Япония, където американците използваха оръжия за масово поразяване.
45
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Елена,краденеро на парфюми в опасност номер едно за световният мир😂😂😆верно си вярваш,а?