3-годишният гвардеец горд! Никола вече е с истинска униформа

Униформата ще му бъде връчена официално в Президенството
17 апр 2018 18:15, Анисия Иванова
19

Какво трябва да направи едно 3-годишно момче, за да си уреди лична среща с президента?

Още по темата

Когато на 3 март малкият Никола марширува наравно с гвардейците пред Президентството, нито той, нито неговите родители са предполагали, че няколко седмици по-късно момчето, спечелило симпатиите на цяла България, ще получи първата си оригинална гвардейска униформа.

Униформата ще бъде връчена официално на малкия гвардеец в средата на май в Президенството, много нероятно и от самия държавен глава Румен Радев, разказва Bulgaria ON AIR.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
4
 
! Отговори
ВАЖНО преди 6 години
Използването на деца за политически цели трябва да се забрани чрез конситуционен закон. Горкото дете, не знае нито какво прави, нито защо, а тъпите му родители са го издокарали като някаква кукла и го показват за лични облаги. Ще стане като в Русия, където издокарват децата си с униформи и детски "танкове" колички по национални празници.
14
2
 
2
 
! Отговори
сладур преди 6 години
Ако и президента и политиците бяха като това дете България щеше да е велика а те са слуги на Нато Ес и Америка.Дано това сладко детенце кат стане голям промени България!
13
6
 
9
 
! Отговори
РОССИЯ преди 6 години
намирам се в москва със сълзи и радост гледах клипчето още от дете е патриот да са живи и здрави цялото семейство това е бъдището на бг. майка българия да ражда такива като никола . милиони желая от цялото си сърце на никола сибирско здраве българско веселие и слънчево бъдище
12
4
 
12
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Дай Боже повече такива добри новини!
11
9
 
4
 
! Отговори
Давид преди 6 години
Когато с президента се иска среща за схемите с дрога и проституция, които я въртят ДАНС и остналите служби - няма време . Но по английската схема с този дрислйо има . Наскоро в Англия имаше подобен случай . Уважавам засега президента но искам да споделя , че не това е тънката червена линия с която ще съкруши врага .
10
1
 
20
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 6 години
Сладуран ...Да е жив и здрав и всички около него !!!
9
7
 
5
 
! Отговори
Makedon преди 6 години
Bravo be .........decata treba da se vospiuvaat od mali na vistinski vrednosti.......
8
2
 
35
 
! Отговори
България преди 6 години
Прекрасна, уникална, радостна, умилителна, добра новина! Браво на семейството на това момченце, браво и на гвардейския корпус! Ако президентът Радев успее лично да му връчи униформата, това ще бъде гордост не само за детенцето и близките му, но и за всички, които се наричаме БЪЛГАРИ!
7
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"" ОСТАВЕТЕ ДЕТЕТО НА МИРА! ""...............не може да го оставим на мира ... детето трябва да е патриот като баща си и дядо си !Униформа му осигурихме, сега и руско знаме ще му дадем като на истински български патриот.Може дори българско знаме да му намерим ако е останало някъде ...
6
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ви дава Господ, здраве , щастие,любов , благодаря ви наи-сърдечно за усмивката която ми подарихте .Повече такива новини ,и други деца да получат подаръци ,И да се срещнат с президентът , браво.
5
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОСТАВЕТЕ ДЕТЕТО НА МИРА!
4
2
 
40
 
! Отговори
истина е преди 6 години
Най-после новина на която може да се усмихне човек ,защото до сега всичко беше за кражби ,убийства и урви !!
3
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво!!!
2
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали го писаха и преди месец същото ???
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МНОГО НЕВЕРОЯТНО ИЛИ ВЕРОЯТНО