Здравният министър посети ранената от бомбичка полицайка

На Гергана Зашева предстои втора операция след месец
20 апр 2018 15:27, Красимир Ангелов
7
Здравният министър посети ранената от бомбичка полицайка
Снимка: МЗ

Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев посети в УМБАЛ "Царица Йоана – ИСУЛ" ранената по време на футболния мач Левски - ЦСКА полицайка Гергана Зашева, съобщиха от Министерството на здравеопазването.

Още по темата
Лекарите в болницата съобщиха на министъра, че първата операция, при която е извадено стъкло от окото на 24-годишната жена, е минала успешно.

"Гергана е по-добре. Очакваме втората операция, която ще бъде след около един месец. Надяваме се да е успешна и тя да се възстанови напълно", коментира здравният министър след като разговаря с Гергана Зашева и съпруга й.

Двамата благодариха на лекарите и медицинските сестри, които полагат грижи за бързото възстановяване на младата жена. 

От своя страна министър Ананиев изрази надежда да се предприемат и законови промени, за да няма занапред подобни инциденти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви мерки искат да измислят.Измислино е.Без мачове за 1 сезон и за двата отбора, още повече че прикриват терориста
6
0
 
7
 
! Отговори
Той преди 5 години
оправи здравеопазването и тръгна да прави визитации???От два-три дена баба ми има запек,да му кажа ли на Министъра в коя болница е настанена,за да я посети и ощастливи с присъствието си???Аман от тия техни стари номера от селски вечеринки?!?Да е живо и здраво момичето,и по-скоро да се оправи,но това са рисковете на професията,която всеки един от нас избира да работи!
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аааа,и министъра я посети с черна превръзка на окото в знак на солидарност,а пък главния секретар с черни очила.Тия съвсем откачиха.Ами ако я бяха убили/да не дава господ/,тогава дали щяха да се гръмнат?Вместо да предприемат крути мерки,за да не се случват подобни неща ,те се правят на циркаджии.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Abe vie saschto ne hofite da pisetite i dr raneni a samo taja poneje e milizionerka popolisam ili sajalenie schto e to kolko deza unraha msiki baychti po patischtata kade dte ministri gerberi e ne mogatvs da sa milizionerki no jenata e na kraka bravo na dr sa op i grijit
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицайката президент..полицайката президент!Муухаха!
2
0
 
18
 
! Отговори
Борец за правда преди 5 години
Защо тези инциативи на ГЕРБ са винаги в ситуации върху които има голямо медийно внимание.Стига с този ретрограден PR. Стига нагласени изяви.България е около 6 млн. и 90% от тях живея в глад и нищета, те нямат ли нужда да ги посети някой ?Време е за нови, млади и будни управници.Да изметем тази шляка от ГЕРБ.
1
4
 
13
 
! Отговори
Машинката преди 5 години
Ей изкарахте я новата Райна Княгиня тая охранителка, по цял ден за нея чета, писна ми. По-добре оставете една дарителска сметка за някой дом поне хората да дарят за нещо смислено.