Идва гейпарад. Патриот: Ценностен сблъсък, който не решава нищо!

Охраната на събитието ще струва 180 000 лева, сметна Карлос Контрера
27 апр 2018 20:30, Красимир Ангелов
57
Идва гейпарад. Патриот: Ценностен сблъсък, който не решава нищо!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Тази година парадът на хората с различна от традиционната сексуална ориентация ще бъде на 9 юни в София. По традиция тази тема събужда дебат в обществото, а коментарите по нея са не по-малко цветни от самото събитие.

"Гейпарадите не са лъжица за нашето общество, дори и да са приети в други държави. Столичната община заяви, че ще подкрепя събитието. Предполагам, че е имало много силен натиск над общината. Това е ценностен сблъсък. Не мисля, че този прайд решава каквито и да е проблеми. Хомосексуалистите не са дискриминирани в България. Те търсят начини да бъдат забелязани, защото с какво друго могат да ги забележат, ако не с ориентацията им?", посочи общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера.

По негови изчисления само охраната на парада ще струва на общината 180 000 лева. Активизираните полицаи ще бъдат дръпнати от няколко района, оставяйки ги на практика неохраняеми, допълни още гостът в "Денят ON AIR".

"Кой пречи на тези хора да бъдат такива? Защо трябва да се тръби? Хората, които защитават гейпарада, са с изключително тоталитарно мислене. Тези "защитници" изповядват философията, че само тяхната гледна точна е правилната, а всички други трябва да бъдат мачкани. Няма да спрем да се противопоставяме. Една от идеите на тези прайдове е да свикнем с гейбраковете и осиновяването на деца от гейдвойки", изтъкна съветникът пред Bulgaria ON AIR.

Карлос Контрера съзря двоен стандарт в случая с арестуваната кметица на столичния район "Младост" Десислава Иванчева по обвинения в тежка корупция.

"Не може да блокираш административно един район, да притискаш граждани и фирми и да работиш по безочлив начин. Преди дни арестуваха няколко служители на ДАИ, но не виждам тълпи от протестиращи хора за тях. Обществото ни проявява двойни стандарти. Защитата се опитва да представи този процес като фарс, а говорим за много сериозна корупция. Не трябва да губим фокус от голямата тема", подчерта той.

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
3
 
! Отговори
минало и настояще864 преди 8 месеца
също като комунистическите манифестации мразени но неизбежни
41
0
 
6
 
! Отговори
Бай Оня преди 8 месеца
Категорично съм против дегенератите да ми натрапват гнусните си пороци. Дайте и чекиджийте, и ексбиционистите и копрофилити и зоофилити и те да имат паради, защо само пенделите!? Трепане за тях!
40
5
 
4
 
! Отговори
До анонимен 36 преди 8 месеца
Не си прав Николай, най-голям е процента опити за самоубийства сред латентните xoмосексулисти, които живеят в разрез с вътрешните си потребности, под натиска на обществените догми. Хора, които безуспешно се опитват да изградят пълноценни връзки с жени, вместо да последват вътрешния си повик и да намерят утеха в обятията на някой от техния пол!
39
4
 
13
 
! Отговори
експериментатор преди 8 месеца
Ето удобен момент да се експериментира с "новичок". Той може би да им подейства положително и ткоку виж станали мъже ....
38
3
 
13
 
! Отговори
Шопо преди 8 месеца
Колко деца ще излекуваме с тези пари ,вместо да охраняваме ония,които си бъркат по дупките ???!!!
37
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Оставете нещастнитре гейове на мира. Те са изстрадали души - объркани и нещасти. 80 % от тях правят поне 1 опит за самоубийствои, а 40% поне 2 опита. Трябва да се забрани феминизма, защото те са съществата, създаващи хомосексуалисти с безморални практики и методики. Тези практики и методики тябва да се преследват от закона като особено тежка форма на опит за убийство. Както и феминизма, между другото. Никакъв шанс не трябва да се дава на социопатките! Всичките в затворите!
36
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен
"Бившия ни президент е създал три деца и в момента има до себе си красива жена."
---
Ти да не си му светил? Бившият ТИ прецедент, ако беше създал тези три деца, щеше да има до себе си майка им. Второ: Само жена може да е сигурна, че децата са нейни.
А, колкото до синьо-птичката до него, по-добре да си беше траял, а не да се показва с нея навсякъде.
35
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Младежкото БСП ще е на първия камион и ще махат с ръчички на другарката Курнелия.
34
0
 
7
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 8 месеца
Туск, Юнкер и онзи Хаанс Ван Балеен от предната новина дето не харесваше Волен поканени ли са на гей нещото? Ако не са,Вожде какво чакаш, уважи ги.
33
1
 
2
 
! Отговори
бисексуален преди 8 месеца
Признавам си, че не съм живял в Африка, но по голямата част от континента е раздиран от болести и войни, ежедневно отразявани в медиите. Същото важи и за арабите. Сети се за Либия, Сомалия, Руанда, Западна Сахара, Судан, Южна Африка, Либерия, Египет или пък за Йемен, Саудитска Арабия, Сирия, Палестина, Ирак.
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До бисексуален

Ти колко време си живял в Африка и арабския свят?
31
1
 
12
 
! Отговори
бисексуален преди 8 месеца
До 31

Я поживей малко в Африка или Арабския свят, пък тогава говори! На мен ми втръсна от разни псевдоинтелектуалци, които дори ще скочат от мост само защото някой западен политик така е казал.
30
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До бисексуален

Обществото ни няма на къде повече да се изражда. По-тъпи, зли и безчовечни едва ли можем да станем!
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това онези дето ползват тоалетната вместо родилен дом и си зарязват "децата" там ли? Виж нигата чакат 9 месеца за продукта.
28
11
 
2
 
! Отговори
Осман преди 8 месеца
Като гледам как тъжно гледа на снимката, този Карлос жадува за мъжки ласки. Иска да го галят и да муготурят.
27
1
 
12
 
! Отговори
бисексуален преди 8 месеца
До друг данъкоплатец

Въпросът не опира само до парите. ЛГБТ организациите се опитват да налагат дегенеративни тенденции в обществото.
26
10
 
8
 
! Отговори
Друг данъкоплатец преди 8 месеца
Щом с нашите пари може да се охраняват плебейски зрелища, като "сблъсъка" между животните ЦСКА и Левски, то значи и парада може.
25
2
 
26
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 8 месеца
Тези 180 000 лв могат да бъдат използвани за нещо полезно и разумно.

Освен това, вместо да дразнят 99.5% от населението на България, като шестват в центъра на столицата, хората с нетрадиционна сексуална ориентация биха могли да си организират тържество в някой нает за целта хотел и сами да си платят масрафа, включително и за охрана, ако преценят, че имат нужда от такава.

С какво са заслужили да бъдат толерирани и по-обгрижвани /с парите на данъкоплатците/ в сравнение с хетеросексуалните?
24
2
 
14
 
! Отговори
Стършел преди 8 месеца
Чудя се защо затвориха Белене. Но о-ва ще е твърде малък за да побере всичките от тази гадна паплач!
23
2
 
17
 
! Отговори
ВДВшник преди 8 месеца
Българите са мирни, кротки и тихи хора. Джендърите, ако се пробват да манифестират под цветовете на дъгата в Белград или Москва, братушките сърби и россияне направо, че им устроят втори Перник ;) Вервайте ми.

Спонсорирани публикации