Болната Теди се прибира вкъщи. Съпругът й: Благодаря на всички!

Новата оферта за транспортирането на Теодора е за около 30 000 евро
Обновена: 30 апр 2018 17:32 | 30 апр 2018 13:30,
153
Болната Теди се прибира вкъщи. Съпругът й: Благодаря на всички!
Снимка: Facebook

Онкоболната Теодора се прибира в България от Бразилия. 32-годишната жена замина за процедури при световноизвестен медиум, но състоянието ѝ внезапно се влоши и никоя авиокомпания не искаше да се ангажира с транспортирането ѝ у дома.

Още по темата

Беше открита и дарителска сметка, по която вече са събрани малко над 30 хиляди евро – парите са достатъчни за транспортирането на Теодора Маджарова у нас. Полетът ще бъде осигурен от турската болница Анадолу, като се очаква Теодора и семейството ѝ да се приберат в края на седмицата.

"В последните няколко часа получихме нова оферта за транспортиране до Истанбул чрез посредничеството на медикъл асистант компания, която работи в сътрудничество с турските авиолинии. На 4 май бихме могли да се качим на самолета за Истанбул, ако всичко е наред и ако е рекъл Господ", съобщи в пряко включване за Bulgaria ON AIR съпругът на Теодора - Александър Русанов.

Новата оферта за транспортирането на Теодора е за около 30 хил. евро - почти наполовина по-малко от първоначално обявеното предложение от френска компания.

Той добави, че има доста технически детайли за доуточняване и е в постоянна връзка с представители на компанията. На борда на самолета трябва да има медицинско оборудване и медицински екип.

"Външно министерство и лично министър Екатерина Захариева се зае да ни помогне за транспортирането от Истанбул до София. Искам да изкажа огромна благодарност към всички в България и от целия свят, които за два дни събраха повече от половината първоначално обявена сума. Благодаря на всички, които помагат да се приберем вкъщи", каза още Александър в Новините ON AIR.

Необходимата сума вече е събрана, а близките временно преустановяват набирането на средства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИвоСамо в групата ли се чувстваш комфортно? Ти щеше ли да искаш пари от бедните българи, ако си отишъл на медиум, ама там си "разбрал че е мошеник"?
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИНСУЛТ, ИНФАРКТ , РАК ТОВА Е СВЕТАТА ТРОИЦА ВЗЕЛА ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ ОТ ВСИЧКИ ВИРУСНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ВЗЕТИ ЗАЕДНО !
50
5
 
1
 
! Отговори
Иво преди 5 години
До 94Семейството знае колко - заповядай в групата и ме питай и ще ти отговоря анонимнико-умнико. Сметка тръгнал да ми държи колко пари съм бил дал...със сигурност е повече от твоята голяма Нула.
49
5
 
2
 
! Отговори
Иво преди 5 години
До Бай 100янЗначи тука можеш да си храчиш защото няма последствия, но там ще си прехапеш езика...страхотна логика. Ако постъпят и си умре анонимна на другия край на света както предлагаш как точно ще е пример за другите...страхотна логика на квадрат. Точно чрез даване на гласност хората могат да си направят поуките, но това може да става без да унижавате една изтерзана жена. Или може би точно това ви доставя най-голямо удоволствие? Може би иначе няма да е интересно? Не ви разбира честно!
48
0
 
4
 
! Отговори
Иво преди 5 години
До АнгелСхемата е ясна. Надявам се хората, които ще се заемат сега с Кармен да успеят да докарат съдебния процес до такъв край, че повече хора да не попадат в капана и. Що се отнася до Жоао - по-вероятно е той да си е хванал Кармен, тъй като неговото участие е най-недоказуемо, тъй като не получава пари от пациентите за никакви услуги. Парите си ги взима чрез посредниците, но там може да го извърти че ги получава за всичко.До 88 - хайде всеки да си гледа собствената паница.
47
2
 
9
 
! Отговори
Саш преди 5 години
До Бай 100янНе са измамнци, имат 2 дечица хората... ама са били безотговорни и сега чакат хората да ги спасяват...
46
6
 
2
 
! Отговори
Иво преди 5 години
До Бай 100янРазгледа постовете в групата - да си беше потренирал там духовитостта. Ама не, тука е "по-анонимно" някак. Имаш ли лице да застанеш пред семейството и приятелите им и да напишеш тази тъпотия? За два дни разбрах че тука всеки втори е нереализиран комедиант. Един завоалиран английски изтънчен хумор, страшен майтап става ти казвам.
45
6
 
2
 
! Отговори
Иво преди 5 години
До АнгелАнгеле, къде ме видя да защитавам шарлатанина или да казвам, че лекува рак? Относно тези неща по-голям скептик от мен трудно ще намериш. НО тука става въпрос за избор който са направили приятели в отчаянието си. Аз това защитавам, че в безизходицата си човек е готов да направи всичко. Аз и бабите разбирам дето си мятат парите, но това не значи че подкрепям или стоя зад ало-измамниците.
44
2
 
13
 
! Отговори
Бай 100ян преди 5 години
В групата им е постнато че са събрали 85 хил лв в Банковата сметка и 8000 евро по Paypal. Имат пари да се завърнат в България и отново да отидат до Бразилия по врачки!Пък ако не им достигнат ще съберем и още! Ако им се ходи на почивка на Бора Бора само да пишат.Чувал съм че там имало много добри шамани.
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужас... Дано да се оздравее жената! Желая и го от все сърце!
42
0
 
11
 
! Отговори
Анелия преди 5 години
Само като я видях нашата "лечителка" с кабелите все едно ще се взривява и ми стана лошо. Колкото и да е отчаяна една майка, не бива да оставя децата си и да тръгва след такива. Грижете се за децата си и изживейте последните си месеци достойно и до хора, които ви обичат. Сили за семейството!
41
1
 
23
 
! Отговори
Саш преди 5 години
Абе що всеки чака държавата да му реши проблемите?! Държавата и за медиуми ли трябва да плаща сега?! Деца умират всеки ден щото няма пари за тях а ние трябва да помагаме на една жена, която на своя глава е решила да следва някакви сектанти сама и да иде (болна с разсейки в мозъка) в Бразилия...Помогнах само защото има 2 деца и те заслужават да споделят последните мигове на майка си. Но че тя е постъпила *** егоистичното спор няма.
40
0
 
7
 
! Отговори
Въпрос преди 5 години
И кога накрая ще има обща статистика за платените пари за лечение в чужбина е крайния резултат, че тези дето не обичат да се замислят да имат проста основа да направят избора си?
39
3
 
7
 
! Отговори
111 преди 5 години
А, къде е "държавата ни"?Останахме шепа хора! Грабят ни, унижават ни, рекетират ни... за какво бъдеще говорим въобще!
38
0
 
11
 
! Отговори
до Иво преди 5 години
Не правиш услуга на семейството - държанието ти е грозно. Зов за помощ е, не е назидателна стена. Хората имат различни разбирания и имат право на тях. Имаме различни светогледи, религии, мислене, образование и т.н. Всеки решава сам за себе си. Не даваш да са съдници, а ти ги съдиш...
37
6
 
9
 
! Отговори
Саш преди 5 години
До АнонименСигурно си много тъпо, ограничено човече да говориш така. И аз пратих пари макар че знам че са да върнем някой да си умре в България, а когато е бил на крака си е викал: "Абе чакай да се разкарам до Бразилия". Много обичате да кълнете ве... Сила на семейството, за Теодора вече разбрахме че няма надежда.
36
2
 
3
 
! Отговори
Иво преди 5 години
До 66Член първи от Конституцията ти гарантира това право. Член втори го рестриктира до границите в които не накърняваш чужди права или нечие добро име. Върни се към първият ми коментар (номер 24) и прочети предишните 23 коментара. Стара българска поговорка (в трета различна статия го пиша вече) гласи - каквото посееш, това ще пожънеш. И още нещо да напомня - нека който е безгрешен пръв да отсъди!!! И нека помним че никой от нищо в този живот не е застрахован!!!
35
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубаво е, че обществото се задейства макар и мудно да си помагаме един на друг, тъжното е, че в случая е безсмислено тъй като (доколкото разбирам) момичето не е контактно вече.....А шарлатаните, които продават надежда са за подвеждане под съдебна отговорност за измама. Билки вече не може да продаваш без разрешително, обаче да продаваш бели лястовици е законно...
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Мен - 1. абсолютно съм съгласен с теб! сестра ми е лекар и много пъти сме говорили по темата, вътрешната сила и здрав разум са сериозен фактор, но не всеки ги има. 2. мога да пиша каквото си искам, дали са глупости не знам, но всеки има право на лично мнение 3. поздравления, че си се борил успешно 4. визирах коментиращите тук, от сорта "намирисва ми на измама" 5. не са взели насила парите на никой, за разлика от едни други хора, които си ги хрантутим, но това е друга история
33
2
 
9
 
! Отговори
Мен преди 5 години
До АнонименАйде да не пишеш глупости а?! Аз съм бил в същото положение и точно в такъв момент ти трябва здрав разум а не да вярваш на разни шарлатани. Чужди пари лесно се харчат... А можеха да отидат са смислено лечение в някоя европейска болница.