Болната Теди се прибира вкъщи. Съпругът й: Благодаря на всички!

Новата оферта за транспортирането на Теодора е за около 30 000 евро
Обновена: 30 апр 2018 17:32 | 30 апр 2018 13:30,
153
Болната Теди се прибира вкъщи. Съпругът й: Благодаря на всички!
Снимка: Facebook

Онкоболната Теодора се прибира в България от Бразилия. 32-годишната жена замина за процедури при световноизвестен медиум, но състоянието ѝ внезапно се влоши и никоя авиокомпания не искаше да се ангажира с транспортирането ѝ у дома.

Още по темата

Беше открита и дарителска сметка, по която вече са събрани малко над 30 хиляди евро – парите са достатъчни за транспортирането на Теодора Маджарова у нас. Полетът ще бъде осигурен от турската болница Анадолу, като се очаква Теодора и семейството ѝ да се приберат в края на седмицата.

"В последните няколко часа получихме нова оферта за транспортиране до Истанбул чрез посредничеството на медикъл асистант компания, която работи в сътрудничество с турските авиолинии. На 4 май бихме могли да се качим на самолета за Истанбул, ако всичко е наред и ако е рекъл Господ", съобщи в пряко включване за Bulgaria ON AIR съпругът на Теодора - Александър Русанов.

Новата оферта за транспортирането на Теодора е за около 30 хил. евро - почти наполовина по-малко от първоначално обявеното предложение от френска компания.

Той добави, че има доста технически детайли за доуточняване и е в постоянна връзка с представители на компанията. На борда на самолета трябва да има медицинско оборудване и медицински екип.

"Външно министерство и лично министър Екатерина Захариева се зае да ни помогне за транспортирането от Истанбул до София. Искам да изкажа огромна благодарност към всички в България и от целия свят, които за два дни събраха повече от половината първоначално обявена сума. Благодаря на всички, които помагат да се приберем вкъщи", каза още Александър в Новините ON AIR.

Необходимата сума вече е събрана, а близките временно преустановяват набирането на средства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
каде е нашата (на ГЕРБ ) здравна каса ? Каде са наще американски ПРИЯТЕЛИ ? Уж сме Ервопейци а ни спасяват ХОРА от Анадола ? Каде е Хелзенският комитет ?
11
2
 
17
 
! Отговори
Иво преди 5 години
Елин Пелин го е казал: "Злото не е трайно, доброто е господар на човешкото сърце.". Видя се, че има още много повече добрина отколкото коментарните секции под статиите предполагаха. Някои хора дори сега като гледам могат да се удавят в злобата си, че парите бяха събрани въпреки дрънканиците им. И все пак на всички вас Доброжелатели и "доброжелатели" желая здраве както на вас така и на близките ви от все сърце. Никой не заслужава подобна съдба, каквато сполетя това семейство.
10
6
 
21
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Първо чукнете на дърво всички.Но ако случайно лепнете тази адска болест отидете при нашите лекари само за да ви препоръчат най-добро лечение в чужбина.Въобще не се лекувайте тука.Колкото и мили приказки да ви говорят.Дори и нашата Химиотерапия няма нищо общо с тази в Англия или Щатите.Ако нямате пари ,правете даритеслки кампании.Както виждате хората успяха да съберат пари за Самолетен Билет ,какво остава за лечение!
9
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да е нечовешко, обаче по-добре тези пари семейството да ги даде за отглеждането на децата, а не за нещо безперспективно, каквото е връщането на Теди у дома. Съжалявам, може би за вас е нехуманно да се мисли по този начин... познавах млад човек, доктор, като му дадоха диагнозата максимум 2-3 години, си взеха всички отпуска - обиколиха света за една година и си изживя дните пълноценно за цялото семейство.
8
2
 
16
 
! Отговори
Йода преди 5 години
Не намесвайте Бойко и спартана, но къде са структурите, организациите да приберат пациента и после да си търсят парите...В Бразилия се ходи само за спа-туризъм...Турция е бивша империя и като изключим ЦК на БКПто им... другото е на ниво
7
14
 
21
 
! Отговори
Ако преди 5 години
караме така, след Борисов 4, 5 вече ще молим Турция да си ни вземе обратно...
6
3
 
53
 
! Отговори
Georgiev преди 5 години
Аз разбирам, че хората са отчаяни и търсят всякакви методи на лечение, но извинявам се, това не е сериозно! Да ходиш ти до Бразилия на знахари и после защо станали зле нещата.
5
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До the GhostЗа втората част от коментара ти си прав 100%, а за първата - дължиш извинение на БГ медиците!Хората ОТДАВНА са поставили точната диагноза, и за съжаление - нелечима!
4
23
 
20
 
! Отговори
the Ghost преди 5 години
За българските медици важи максимата: Като се знам какъв съм инженер, ме е страх на доктор да отида!А едва ли има по-голям срам за България, турска болница да организира транспорта.Къде е ББ и неговия СПАРТАН, дето и бистришките тигри летяха с него?Бягайте от Бг деца !
3
4
 
35
 
! Отговори
читател преди 5 години
Жалко, че има хора които вярват на знахари в 21в.Още по-жалко, че не могат да си понесат последствията.Дано все пак истинските медици направят нещо за тази жена, което разбира се не винаги е възможно.
2
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турска болница - срам за България!Евала на Турция!
1
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашите онколози също носят вина.Лека му пръст на един мой приятел заболя от рак.Лекарите в продължение на 2 години му даваха много големи шансове.Че не е било нищо сериозно .Беше в ремисия още 1 година след това.През цялото това време момчето имаше възможностти да си плати скъпо струващо лечение в чужбина но лекарите казваха че няма смисъл и че ще го излекуват.След 3 г лечение излезна от ремисия .Рака стана агресивен.Чак тогава замина за Германия то беше твърде твърде късно!!!